Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ay ne güzel ya inşallah bende ummadığım kilolara kadar düşerim. geçen yıl 3 ayda 8 kilo verdim dıkkat ederek ama 1 yılda tekrar aldım hepsını ama dıkkat etmediğim için yanı durduk yere degıl. ben biraz sabırsızım galıba ya hemen hemen olsun istiyorum. pazartesiden bu yana hurma-yogurt kürü ile 2200 gr verdim

afiyet olsun canım cokokrm bende çocuklara sürerken ağzıma atiyodum ama artık bıraktım
afiyet olsun çerezlerde bisey yok bence bebe bisküvisi yemesen daha iyiydi sporun güzel canım
afiyet olsun rakibem ideal menü bence
menüde sporda güzel canım Afiyet olsun
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım sen zaten bu ara hareketlisin spor yerine geçer bence
Afiyet olsun menü güzel sporda olsa güzel olurdu bence

Bende dikkat etmeyi bırakınca 7 kilo aldım ama yine vereceğim insallah,
Hurma yogurt kürü sürekli yapılacak birsey değil bizim için sürekli olacak bir düzene ihtiyacımız var, sağlıklı beslenmeyi hayat tarzı haline getirmemiz gerekiyor

aynen aslında öyle olması lazım :) hurma-yogurt kürü tabıkı sureklı yapılacak bısey degıl detoks ve arınma amaclı yaptım ben cokta memnun kaldım. hem vucudumun arındgnı hıssedıyorum rahatladım hafıfledım hemde kılolarım gıttı. yarın son son gunum sanırım hafta sonu devam edemıycem . sonrasındada ıste dıkkat ederek ilerliycem. mesela senın ornek lısten nedır gun ıcerısınde ?

Ben bu ara düzenli yemek yiyemiyorum canım su an için örnek listem yok ama Gulumse24 diyetisyene gidiyor onun listelerine bakabilirsin
Menü sayfamızda menüler yazıyor linki ilk sayfada var canım

Bırdaki herkes çalışıyo ve çocuklu canım gözün korkmasın disiplin olmasa diyet olmaz zati bugün yedim kaçamak yaptım yarın toparlarım diyosun yarın oluyor yine yiyoruz öyle öyle derken diyet falan kalmıyo kurallar makul katı degil ben aç kalmadan kilo veriyorum

Ben de çok severdim yapmayı ama artık duramam diye korkuyorum. Kaç kardeş var sende. Küçükler galiba. Birisi benim oğlumla yaşıt onu biliyorum.

hosgeldin canim
Ben Yonahime(nickim bu elbet)
23 yasinda bekarim
10 aydir burdayim 76 dan 66 ya dustum aslinda iki kez izne ayrildim diye guzel kilo veremedim yoksa simdiye coktan mezun olmustum
Hedefim 54 kg olmak birlikte hedeflerimize ulasiriz İnsallah:)
Kutlamalara bugünden başlayayım madem
Kiz sen rakibeni boyle mi motive ediyosun
Haa anladim bi yaptigin ters psikoloji dimi
Herkes cocuklu derken
Bekar var burda
@Zipzip- bak adam yerine konmuyoruz

Ben de çok severdim yapmayı ama artık duramam diye korkuyorum. Kaç kardeş var sende. Küçükler galiba. Birisi benim oğlumla yaşıt onu biliyorum.
Aslinda yaptigimiz seylerden doyumluk degil tadimlik yesek bi sorun olmicakta iste kendimize hakim olamiyoruz malesef biz sismanlarin sorunuda o
2 minik varevet canim kizlardesim senin oglunla yasit 2012 eylul dogumlu
erkek kardesimde ondan tam 2 yas kucuk 5 yasinda:)

Genel olarak dedimdi gııı seni nasıl unutmuşum Acep neyse cuma stresi demekki rakibemle daha çok rakip olacaz gidemez bir yere gidenlerin sonu malum +25 le geri geliyorlar benim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…