Acelemiz yok canım yavas yavas kalıcı vermek en güzeliYavaş yavaş gitmese birde
Hoş geldin aramızahiç katı değil, pamuk gibi kaptanımız var
ay ne güzel ya inşallah bende ummadığım kilolara kadar düşerim. geçen yıl 3 ayda 8 kilo verdim dıkkat ederek ama 1 yılda tekrar aldım hepsını ama dıkkat etmediğim için yanı durduk yere degıl. ben biraz sabırsızım galıba ya hemen hemen olsun istiyorum. pazartesiden bu yana hurma-yogurt kürü ile 2200 gr verdimBende verirken hiç 50 li göreceğimi düşünmemiştim cünlü en son lise 2 de görmüştüm 58 rakamını
Simdi hergün menü paylasımı yapıyorsun canım, cuma ve Pazartesi günleri tartı bildirimi yapıyoruz, iki hafta deneme süresi sonunda katılımına baglı olarak cuma listesine giriyorsun
afiyet olsun canım cokokrm bende çocuklara sürerken ağzıma atiyodum ama artık bıraktım23 ekimin ilk menusu benden gelsin bakalim
Sabah 11
2 dilim ekmek
Yarim sahanda yumurta
3 kk peynir
Domates
Salatalik
1 köz biber
Ara16
1 turk kahvesi
2 kare bitter
ara 17
1 tk cokokrem(cocuklara ekmege cikolata surdum kasikta kalani yemis bulundum)
aksam 17.30
2 dilim sucuk
Yarim biber ve 2 dilim kasar ile yaptigim 2 sahanda yumurta
su 2 lt
afiyet olsun çerezlerde bisey yok bence bebe bisküvisi yemesen daha iyiydi sporun güzel canımKızlar iyi geceler
23 ekim menüsü
Sabah 10:00 1 tb ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, 1/2 kk kaşar, 1 şekersiz çay, domates salatalık
15:30 1 kase mercimek çorbası, 150 gr kadar yeşil fasulye kavurması, salata
16:30 2 mandalina
20:15 1 avuç karışık çerez, 3 bebe bisküvisi ( bu hafta kaçamak konusunda kendime engel olamıyorum maalesef)
2 lt su
10011 adım (6.6 km tempolu yürüyüş)
afiyet olsun rakibem ideal menü bence
menüde sporda güzel canım Afiyet olsun23 Ekim menüsü
09.00 kahvaltı
2 dilim çavdarlı ekmek 1 dilim tulum 1 dilim kasarla tost.
11.45 öğle
3-4 kaşık etli bezelye, 1 kepçe tarhana çorbası.
13.00 ara
1 küçük boy mandalina.
18.15 akşam
1 kase bol yeşillikli domates salatalikli kısır, 3 parca fırında yumurtalı karnıbahar, 250 ml ayran.
19.00 çay yanında 3 kuru kayısı, 4 badem, 6-7 fındık.
Su 2 lt
Spor
13.000 adım 195 puan
40 sn plank
60 sn wall sit
30 adet köprü
135 adet alt karın egzersizi (toplam 6 farklı hareket 2 şer set farklı sayılarda)
afiyet olsun canım23 Ekim menüm
Kahvaltı 10:00 da
Peynir
5 zeytin
Domates
Salatalık
1 tane Haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
Ara öğün 13:30 da
1 tane meyve
Akşam 18:00 da
Kıymalı pide
Ayran
Spor
5 mil lesli
25 köprü hareketi
1,5 litre su
afiyet olsun canım sen zaten bu ara hareketlisin spor yerine geçer bence24 ekim menüm
Sabah kahvaltısı saat 9.00
Yarım salatalık
Yarım domates
2 dilim peynir
5 tane zeytin
2 dilim ekmek
2 bardak çay
Öğlen yemeği misafir vardı saat 15.00
2 dilim peynir
El kadar katmer
1 tane yumurta kadar haşlanmış patates
3 bardak çay
Akşam yemeği yemedim katmer yedim diye tarlaya makarna salatası yaptım 1 kaşık tadına baktım birde akşam için erişte makarna yaptım 1 kaşık onun tadına baktım
2 litre su
Spor yok
Nego
Afiyet olsun menü güzel sporda olsa güzel olurdu benceKahvaltı 08:20
1 kk süzme peynir
1 çay kaşığı tahin pekmez
1 tatlı kaşığı labneli biberli kahvaltılık
1 dilim ekmek
Öğle 12:00
Ton balıklı kinoa
Akşam 18:15
8 küçük kanat
Bir kase çoban salata
Su içiyorum hesaplamıyorum.
Spor yok.
Bende dikkat etmeyi bırakınca 7 kilo aldım ama yine vereceğim insallah,ay ne güzel ya inşallah bende ummadığım kilolara kadar düşerim. geçen yıl 3 ayda 8 kilo verdim dıkkat ederek ama 1 yılda tekrar aldım hepsını ama dıkkat etmediğim için yanı durduk yere degıl. ben biraz sabırsızım galıba ya hemen hemen olsun istiyorum. pazartesiden bu yana hurma-yogurt kürü ile 2200 gr verdim
aynen aslında öyle olması lazım :) hurma-yogurt kürü tabıkı sureklı yapılacak bısey degıl detoks ve arınma amaclı yaptım ben cokta memnun kaldım. hem vucudumun arındgnı hıssedıyorum rahatladım hafıfledım hemde kılolarım gıttı. yarın son son gunum sanırım hafta sonu devam edemıycem . sonrasındada ıste dıkkat ederek ilerliycem. mesela senın ornek lısten nedır gun ıcerısınde ?Bende dikkat etmeyi bırakınca 7 kilo aldım ama yine vereceğim insallah,
Hurma yogurt kürü sürekli yapılacak birsey değil bizim için sürekli olacak bir düzene ihtiyacımız var, sağlıklı beslenmeyi hayat tarzı haline getirmemiz gerekiyor
Ben bu ara düzenli yemek yiyemiyorum canım su an için örnek listem yok amaaynen aslında öyle olması lazım :) hurma-yogurt kürü tabıkı sureklı yapılacak bısey degıl detoks ve arınma amaclı yaptım ben cokta memnun kaldım. hem vucudumun arındgnı hıssedıyorum rahatladım hafıfledım hemde kılolarım gıttı. yarın son son gunum sanırım hafta sonu devam edemıycem . sonrasındada ıste dıkkat ederek ilerliycem. mesela senın ornek lısten nedır gun ıcerısınde ?
Kutlamalara bugünden başlayayım mademKaptanım ben izne mi ayrılsam, istediğim gibi eksi getiremiyorum hiçyarın umarım eksi gelir, regl var. Her hafta bir şey çıkıyor
Bırdaki herkes çalışıyo ve çocuklu canım gözün korkmasın disiplin olmasa diyet olmaz zati bugün yedim kaçamak yaptım yarın toparlarım diyosun yarın oluyor yine yiyoruz öyle öyle derken diyet falan kalmıyo kurallar makul katı degil ben aç kalmadan kilo veriyorummerhaba;
ya ben gelsemmi diye bir heveslendim ama sonradan detayları okuyunca gözüm korktu. yani ben bir kere spor cok yapmam :) hiç sevmem çalısınca cocukta var evde vaktımde yok zaten. bu hafta hurma - yogurt kurune basladım onumuzdekı hafta normal dıyete kendımce donus yapacagım ama siz biraz katısınız :) ben hemen diskalifiye olurum :)
Gideceginden degil kuzum bu hafta takibizya onu yendigim için kutlamaya başlimmi dedim hiç bir yere gidemez ölmek var dönmek yok çıtır hatun olana kadar
Ben de çok severdim yapmayı ama artık duramam diye korkuyorum. Kaç kardeş var sende. Küçükler galiba. Birisi benim oğlumla yaşıt onu biliyorum.Biliyorum canim
Heh iste tam olarak bizde de oyle hani hazir urun almasakta bi bakiyosun abla pasta yap abla canimiz tatli cekiyo diyolaren kotusu de yapip yememek
Bide annemden cok ben pasta kurabiye vs yapiyorum evde cok severim yapmayi da onlarda direkt benden istiyolar
hosgeldin canimADINIZ: BEYDA
YAŞINIZ:31
BOYUNUZ: 160
KİLONUZ: 73
HEDEF KİLONUZ: 60
MEDENİ DURUMUNUZ: EVLİ
MESLEGINIZ: MUHASEBECİ
ÇOCUK SAYISI: 1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: HAYIR
KİLO ALMA NEDENİNİZ: YEMEYİ SEVMEM, ÇOKTA DİKKAT ETMEMEM
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: HAYIR
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: SAĞLIK ,DAHA FİT OLMAK, DAHA GÜZEL GÖZÜKMEK
Kiz sen rakibeni boyle mi motive ediyosunKutlamalara bugünden başlayayım madem
Herkes cocukluBırdaki herkes çalışıyo ve çocuklu canım gözün korkmasın disiplin olmasa diyet olmaz zati bugün yedim kaçamak yaptım yarın toparlarım diyosun yarın oluyor yine yiyoruz öyle öyle derken diyet falan kalmıyo kurallar makul katı degil ben aç kalmadan kilo veriyorum
Aslinda yaptigimiz seylerden doyumluk degil tadimlik yesek bi sorun olmicaktaBen de çok severdim yapmayı ama artık duramam diye korkuyorum. Kaç kardeş var sende. Küçükler galiba. Birisi benim oğlumla yaşıt onu biliyorum.
Genel olarak dedimdi gııı seni nasıl unutmuşum Acephosgeldin canim
Ben Yonahime(nickim bu elbet)
23 yasinda bekarim
10 aydir burdayim 76 dan 66 ya dustum aslinda iki kez izne ayrildim diye guzel kilo veremedim yoksa simdiye coktan mezun olmustum
Hedefim 54 kg olmak birlikte hedeflerimize ulasiriz İnsallah:)
Kiz sen rakibeni boyle mi motive ediyosun
Haa anladim bi yaptigin ters psikoloji dimi
Herkes cocukluderken
Bekar var burda
@Zipzip- bak adam yerine konmuyoruz
Cok gelmiyosun ablam ozluyoruz amaİyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?