Ekmek yemekten korkmayın diyetisyen bana sabah kahvaltıda 3 dilim verdi ama ben en fazla 2 yiye biliyorum öğlen 1 dilim akşam 2 dilim günde 6 dilim verdi ama ben bazen sadece günde 3 dilim yiyorumBende yedim rakibem 0 ekmek
Bende akşam çayında kurabiye büsküvi çekirdek falan hazırlıyorum yemiyorum 1 tane olsun ye diyolar dedim siz bide kızlara sorun bakım onlarda ye diyomuŞuan annemdeyim burda da kurabiye varr ama ben yemiiyooruumm dün akşam kek yaptım onuda yemedim
Kizlar beni sopayla kovalar deseydinBende akşam çayında kurabiye büsküvi çekirdek falan hazırlıyorum yemiyorum 1 tane olsun ye diyolar dedim siz bide kızlara sorun bakım onlarda ye diyomu
Supersin canim Masallah iradeneŞuan annemdeyim burda da kurabiye varr ama ben yemiiyooruumm dün akşam kek yaptım onuda yemedim
Ben diyetli diyetsiz ekmek cok aramam yaEkmek yemekten korkmayın diyetisyen bana sabah kahvaltıda 3 dilim verdi ama ben en fazla 2 yiye biliyorum öğlen 1 dilim akşam 2 dilim günde 6 dilim verdi ama ben bazen sadece günde 3 dilim yiyorum
Teşekkür ederim canimmSupersin canim Masallah iradene
Banada ablam 1 tane ye bisey olmaz dedi dedim Yook grubuum var aksama menü yazcam güzelBende akşam çayında kurabiye büsküvi çekirdek falan hazırlıyorum yemiyorum 1 tane olsun ye diyolar dedim siz bide kızlara sorun bakım onlarda ye diyomu
Canım ben zaten ekmek aramam pek öyle sıcak ekmek falan sevmem kahvaltıda yedim zaten o yüzden akdam gerek görmedimEkmek yemekten korkmayın diyetisyen bana sabah kahvaltıda 3 dilim verdi ama ben en fazla 2 yiye biliyorum öğlen 1 dilim akşam 2 dilim günde 6 dilim verdi ama ben bazen sadece günde 3 dilim yiyorum
Yalnış yapıyorsun o zaman hayatından tamamen çıkarman lazım diyet diye düşünme yaşam tarzı olarak düşün daha kolay oluyorBen diyetli diyetsiz ekmek cok aramam ya
Ama mesela pilav coook seviyorum yeyincede 1-2 kasikla doymayacagimi bildgimden tamamen uzak duruyorum
Bırakmıyorlar analarımızda hasret giderelimTeşekkür ederim canimm
Bakarak hasret giderin ille yemek mi lazimBırakmıyorlar analarımızda hasret giderelimbeni banlayınnnn
Kız yemek konusunda demedim aklım burda kalıyor sürekli giriyorum buraya annemle sohbet edemiyorumBakarak hasret giderin ille yemek mi lazim
Kolay gelsin canımmmSelamlar, hala boya tadilat var. Bir kaç gün daha çok aktif olamıycam
Kafa kalmadi bendeKız yemek konusunda demedim aklım burda kalıyor sürekli giriyorum buraya annemle sohbet edemiyorum
Kolay gelsin canimSelamlar, hala boya tadilat var. Bir kaç gün daha çok aktif olamıycam
Kolay gelsin canımSelamlar, hala boya tadilat var. Bir kaç gün daha çok aktif olamıycam
Doğru söylüyorsun iyi ki inancımız var. Bu dünyanın faniligini , misafir olduğumuzu biliyoruz. Okuldan eve dönünce sizlerin evde beni beklediğini düşünüp huzur buluyordum. Ailemden hep uzakta olduğum için hasretlere alışığım. Ablamla son birkaç yıldır aramız çok iyi değildi. Çocugunun evliliği biraz sorunlu oldu. Ben yeğenimin yanında olup onu destekledigim için bana çok kızmıştı. Konusmuyorduk. Hastanede bilinci açık olduğu zamanda gittim sarıldım öptüm ama affetti mi affetmedi mi bilmiyorum. Buna çok üzülüyorum. Dediğin gibi hepimiz öleceğiz. Annemi babamı arka arkaya kaybettim. Hayat devam ediyor bana ihtiyacı olan iki yavrum var. Onlar için sağlıklı olmak zorundayım.Yureginizdeki samimi duygulari hissediyorum Allah razı olsun hepinizden.Tez zamanda bekliyoruz ablacım yoklugun o kadar belliki rabbim sabrınızı artırsın canım ablam çok zor biliyorum ama hepimizi aynı son bekliyor topraktan geldik yine ona döneceğiz er yada geç
Kurban olurum tatlı diline. Kısa sürede beni bağriniza bastınız ablaniz yaptınız nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum. İyi ki varsınız iyi ki tanismişim sizlerle ve seninle tatlım.Bizde seni cok ozledik abla
Seni ve o guzel enerjini❤
Songulum güzel öğretmenim valla iyi geliyorsunuz Allah şahidim. Çok teşekkür ederim canım.Sessizce gitme lütfen, biliyorum çok zor şu an senin için ama iyi olmaya çalış. Burası iyi gelecekse gel iki kelam edelim, gelmeyecekse de bekleriz.
Afiyet olsun canım bu hafta ödülü hakettin.Menum kizlar
Sabah 12
2 dilim tt ekmeginden 2 dilim sucuk ve kasarli tost
1 kk peynir
Domates salatalik
ara 15
Yarim elma
Aksam 16.30
1 tabak sebze yemegi
1 kse yogurt
2 yk sebzeli bulgur
ara 19
1 dilim mozaik pasta (cuma ödulu)
Su 2 lt
Spor 6000 adim
Menü de spor da çok güzel canım.25 Ekim
Kahvaltı 10 da
Biraz peynir
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
Salatalık
Domates
Ara öğün 1 'de
1 tane muz
Akşam yemeği 16:30 da
1 tabak pırasa yemeği
1 kase yoğurt
1.5 litre su
Spor
5 mil lesli
25 köprü hareketi
Güzel menü ve spor.25 Ekim menüm
11.00 1 yumurta tb tost ekmeğinden 1 tane tost 7 zeytin salatalik 3 sivri biber şekersiz çay
14.30 sade türk kahvesi
16.00 muzlu yulaf lapasi
19.00 1 kepçe çorba 1 küçük patlıcandan karnı yarik 1 kaşık pilav
2 lt su spor yarim saat yürüyüş
Hem kurabiye hem pingui iyi olmamış. Emziriyorsun ama su çok çok az canım.25.10.19
Kahvaltı
Maydanoz,domates
2 kaşık menemen
2zeytin
1dilim ekmek
Ara 1 avuç kuruyemiş (fıstık, leblebi,ceviz)
1 kurabiye
Akşam
3 kaşık Özbek pilavı
1 tabak saç kavurma
Turşu 2 3 tane
Ara
Pingui (20:00 da)
Spor 30 mekik
Biraz da bacak çalıştım
Su 1lt malesef az içiyorum ve emziriyorum
Canım çok uzun süre aç kalmışsın ve az yemişsin. Dikkat et kendine. Sporun guZel.Kızlar iyi geceler ❤
25 ekim menüm: saat 9:30 kahvaltı 2 haşlanmış yumurta, 1 kk süzme peynir, 1/2 kk kaşar peyniri, 1 tb ekmek, domates salatalık, 1 şekersiz çay
20:00 1 kase kıymalı arpa şehriye çorbası, bol yeşil salata
20:30 1 duble şekersiz türk kahvesi, 1 dolu avuç karışık çerez, 2 adet kuru kayısı
1.5 lt su ( içmeye devam ederim, dışarıda olduğumdan az içtim)
8103 adım (5.8 km yürüyüş)
Yatmadan önce form çayımıda içeceğim.
Gayet güzel bir spor canım hiç olmamasından iyidir.Minnak sporum
1500 adım
300 egzersiz (3 farklı ayakta egzersiz 100er tane)
Menü de spor da güzel olmuş canım.Sabah kahvaltım saat 11.00
Yarım salatalık
Yarım domates
2 kaşık tulum peyniri
2 dilim tam buğday ekmeği
5 yeşil zeytin
Ara ögün saat 14.30
2 tane ceviz
1 bardak süt
Akşam yemeği saat 17.00
1 küçük tabak kapuska
4 tane lahana sarması zeytinyağlı bulgurlu
1.5 litre su
Öğlen 30 dk yürüyüş
Akşam 55 dk yürüyüş =105 puan
Afiyet olsun canım güzel menü, senin yerine ben spor yapıyorumSabah saat 8
3 tane hurma
Sabah kahvaltısı saat 10.00
Yarım salatalık
Yarım domates
2 kaşık tulum peyniri
5 tane zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara ögün saat 13.00
5 tane dağ armudu misket kadar
Akşam yemeği saat 16.30
1 tabak kapuska
5 tane bulgurlu sarma
1 bardak kuşburnu kompostosu
2 litre su
Spor yapmaya fırsatım olmuyor iş güç çamaşır
Mutfaktan çıkamıyorum malesef
Çok tebrik ediyorum canım.Şuan annemdeyim burda da kurabiye varr ama ben yemiiyooruumm dün akşam kek yaptım onuda yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?