Kız sen burayada gelmiyorsun neti nerde bitirdin şimdi yenilenmesini bekliyorsun
Bitti bitti çok şükürHicbiseycik olmaz canım merak etme ama şu kurabiyeleri evden yok etmen lazım galiba.
Darısı başıma inşallah ☺Şuan annemdeyim burda da kurabiye varr ama ben yemiiyooruumm dün akşam kek yaptım onuda yemedim
Oğlan saolsun video izliyo..Kız sen burayada gelmiyorsun neti nerde bitirdin şimdi yenilenmesini bekliyorsun
Tmm datlumOğlan saolsun video izliyo..
İyiyim canım teşekkür ederim, arada size bakıyorum işte , işlerimi bitireyim geleceğim bende ❣
Tamam ablacım ❤İyiyim canım teşekkür ederim, arada size bakıyorum işte , işlerimi bitireyim geleceğim bende ❣
Elbette ablamsinKurban olurum tatlı diline. Kısa sürede beni bağriniza bastınız ablaniz yaptınız nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum. İyi ki varsınız iyi ki tanismişim sizlerle ve seninle tatlım.
bende keske bu kadar tatli duskunj olmasam:/Ben de öyle çok aburcubur düşkünü değilimdir, 1 paket biskuvinin içinden ancak 2 adet yerim, çikolatayı nerdeyse hiç yemem. Tatlı yerken iki çatalla doyarim fazlası bayar beni. Ama ekmek dedin mi sadece kahvaltıda 1 ekmek cup diye yerim, diğer öğünlerde de yiyebilirim. Pilavla bile yemisligim vardır benim de. Dolmayla zaten yerim. Düşün işte ne kadar sevdiğimi. Yemeği de çok yemezdim ekmeğe abanirdim. Ama artık bıraktım, daha doğrusu eve beyaz ekmek almıyorum, diğerinden iki dilim yiyip birakiyorum
Hadi bakalim bekliyoruz
Ben ona da dayanamıyorum ☺Benim de çekirdek bitti çok şükür
Çabuk gel özledim.İyiyim canım teşekkür ederim, arada size bakıyorum işte , işlerimi bitireyim geleceğim bende ❣
Çok şükürki bitmiş 40 yıl geçse aklıma gelmezBenim de çekirdek bitti çok şükür
Hepimiz başka noktada sinaniyoruz bu diyetle. Bu arada şu şekersiz 21 gün olayı beni çok güzel disipline soktu. Hiç kaçamak yapmıyorum resmen. Tabi daha 5 gün bittibende keske bu kadar tatli duskunj olmasam:/
Tatlilar cikolata dondurmalar her zaman beni ennn cok zorlayan sey olmustur
Ekmegide severim ama birakinca cok etkileniyor beni haa yedim mi pilavla makarnayla bile ekmek yerim orasi ayri mesele
Hadi bakalim bekliyoruz
Benimde yaaÇok şükürki bitmiş 40 yıl geçse aklıma gelmez
Canımmmmmm hoş geldinnnnn kız ne bitmez işlerin varmış de gel gayrıİyiyim canım teşekkür ederim, arada size bakıyorum işte , işlerimi bitireyim geleceğim bende ❣
Sorma yaa evde oldu mu duramıyorum. Neyse ki tuzsuzdu.Ben ona da dayanamıyorum ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?