Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Elhan ım ablanda seninle küs olduğu için çok üzülmüştür ve eminim seni affetmiştir. Ne olursa olsun etle tırnak birbirinden ayrılmaz. İnşallah yattığı yerler nurla dolsun...Rabbim gidene rahmet kalanlara sabır nasip etsin...

Güzel narin negom
Canım inşallah dediğin gibidir buna çok inanmak istiyorum. Kalbi kırık gitti diye pismanliklarla doluyum. Kaybettiğimiz tüm yakinlarimizin sevdiklerimizin yattığı yerler nurla dolsun canım. Çok sağ ol duaların için müteşekkirim.

Canım ablam bazen abla kardeş olmak için kan bağına gerek yoktur öyle insan çıkarki karşına hiç kimsenin yokluğunu hissettirmez bende ablamla konuşmuyorum abla demekte istemiyorum yerini tuyarmıyız bilmiyorum ama bizide kardeşlerin olarak kabul et biz seni çok seviyoruz iyiki varsın iyiki kısacık zamanda seni ve buradaki arkadaşlarımı tanımışım gurbette olduğum halde yalnızlığı hiç hissetmedim yaradılanı severim yaradandan ötürü hepinizi çok seviyorum Allah için iyiki varsınız

Allah razı olsun sevdinmi sövdünmü bilemedim

Gülümsecim ben de senin gibi hissediyordum ama ölüm bütün buzları eritiyor.
Elbette kardeşim olarak kabul ederim hatta çoktan ettim. Sevginiz kesinlikle karşılıklı. Nasıl duygulandım anlatamam. Allah güzel yüzünü hep güldürsün canım bacim. iyi ki varsın sen de..

Allah razı olsun ablacım cümlemizin yüzünü güldürsün inş Allah çok mutlu oldum seni gördügüm için iyiki geldin

Keşke elimizden çok daha fazlası gelse ama şunu unutma hep yanındayız. Ablan da eminim bu son zamanları gelmeden de affetmistir seni zaten. Sonuçta onun yavrusunun yanında olmuşsun kötü birşey yapmamissin. İçten içe çocuğuma sahip çıktı diye mutlu bile olmuştur o zamanlar. Çok şükür ki birbirinizi görüp sarılıp öpme fırsatı bulmuşsunuz. Hasta miydi bilmiyorum ama Allah her şeyin en hayırlısını verendir, gönlünüze ferahlık versin canım.

İnşallah öyledir canım. Affetmese de mekanı cennet olsun Allah merhamet etsin benim için en önemlisi bu artık. Duaların için çok teşekkür ederim. Hastaydı ablam bağışıklık düşük olduğu bir zamanda sıradan bir soğuk algınlığı zatürreeye dönüşmüş. İhmale gelmiyor sağlık. Allah sağlıkla yaşamamızı nasip etsin.

bi arkadaşım oda ekmeksiz yemek yiyemez dolmayı bile ekmekle yer ben diyet yapmadigim zamanlarda da ekmek yemezdim kilo almama sebep hep aburcuburlar
Ben de öyle çok aburcubur düşkünü değilimdir, 1 paket biskuvinin içinden ancak 2 adet yerim, çikolatayı nerdeyse hiç yemem. Tatlı yerken iki çatalla doyarim fazlası bayar beni. Ama ekmek dedin mi sadece kahvaltıda 1 ekmek cup diye yerim, diğer öğünlerde de yiyebilirim. Pilavla bile yemisligim vardır benim de. Dolmayla zaten yerim. Düşün işte ne kadar sevdiğimi. Yemeği de çok yemezdim ekmeğe abanirdim. Ama artık bıraktım, daha doğrusu eve beyaz ekmek almıyorum, diğerinden iki dilim yiyip birakiyorum

Ablacım avatardaki resim senmisin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…