Kolay gelsin canımmm
Kolay gelsin canim
Çok sağolunKolay gelsin canım
Doğru söylüyorsun iyi ki inancımız var. Bu dünyanın faniligini , misafir olduğumuzu biliyoruz. Okuldan eve dönünce sizlerin evde beni beklediğini düşünüp huzur buluyordum. Ailemden hep uzakta olduğum için hasretlere alışığım. Ablamla son birkaç yıldır aramız çok iyi değildi. Çocugunun evliliği biraz sorunlu oldu. Ben yeğenimin yanında olup onu destekledigim için bana çok kızmıştı. Konusmuyorduk. Hastanede bilinci açık olduğu zamanda gittim sarıldım öptüm ama affetti mi affetmedi mi bilmiyorum. Buna çok üzülüyorum. Dediğin gibi hepimiz öleceğiz. Annemi babamı arka arkaya kaybettim. Hayat devam ediyor bana ihtiyacı olan iki yavrum var. Onlar için sağlıklı olmak zorundayım.Yureginizdeki samimi duygulari hissediyorum Allah razı olsun hepinizden.
Kurban olurum tatlı diline. Kısa sürede beni bağriniza bastınız ablaniz yaptınız nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum. İyi ki varsınız iyi ki tanismişim sizlerle ve seninle tatlım.
Songulum güzel öğretmenim valla iyi geliyorsunuz Allah şahidim. Çok teşekkür ederim canım.
Ekmek bağımlılığım var resmenCanım ben zaten ekmek aramam pek öyle sıcak ekmek falan sevmem kahvaltıda yedim zaten o yüzden akdam gerek görmedim
Güzel narin negomElhan abla ❤
Canım inşallah dediğin gibidir buna çok inanmak istiyorum. Kalbi kırık gitti diye pismanliklarla doluyum. Kaybettiğimiz tüm yakinlarimizin sevdiklerimizin yattığı yerler nurla dolsun canım. Çok sağ ol duaların için müteşekkirim.Elhan ım ablanda seninle küs olduğu için çok üzülmüştür ve eminim seni affetmiştir. Ne olursa olsun etle tırnak birbirinden ayrılmaz. İnşallah yattığı yerler nurla dolsun...Rabbim gidene rahmet kalanlara sabır nasip etsin...
Canım ablam bazen abla kardeş olmak için kan bağına gerek yoktur öyle insan çıkarki karşına hiç kimsenin yokluğunu hissettirmez bende ablamla konuşmuyorum abla demekte istemiyorum yerini tuyarmıyız bilmiyorum ama bizide kardeşlerin olarak kabul et biz seni çok seviyoruz iyiki varsın iyiki kısacık zamanda seni ve buradaki arkadaşlarımı tanımışım gurbette olduğum halde yalnızlığı hiç hissetmedim yaradılanı severim yaradandan ötürü hepinizi çok seviyorum Allah için iyiki varsınızDoğru söylüyorsun iyi ki inancımız var. Bu dünyanın faniligini , misafir olduğumuzu biliyoruz. Okuldan eve dönünce sizlerin evde beni beklediğini düşünüp huzur buluyordum. Ailemden hep uzakta olduğum için hasretlere alışığım. Ablamla son birkaç yıldır aramız çok iyi değildi. Çocugunun evliliği biraz sorunlu oldu. Ben yeğenimin yanında olup onu destekledigim için bana çok kızmıştı. Konusmuyorduk. Hastanede bilinci açık olduğu zamanda gittim sarıldım öptüm ama affetti mi affetmedi mi bilmiyorum. Buna çok üzülüyorum. Dediğin gibi hepimiz öleceğiz. Annemi babamı arka arkaya kaybettim. Hayat devam ediyor bana ihtiyacı olan iki yavrum var. Onlar için sağlıklı olmak zorundayım.Yureginizdeki samimi duygulari hissediyorum Allah razı olsun hepinizden.
Kurban olurum tatlı diline. Kısa sürede beni bağriniza bastınız ablaniz yaptınız nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum. İyi ki varsınız iyi ki tanismişim sizlerle ve seninle tatlım.
Songulum güzel öğretmenim valla iyi geliyorsunuz Allah şahidim. Çok teşekkür ederim canım.
Allah razı olsun sevdinmi sövdünmü bilemedimAfiyet olsun canım bu hafta ödülü hakettin.
Menü de spor da çok güzel canım.
Güzel menü ve spor.
Hem kurabiye hem pingui iyi olmamış. Emziriyorsun ama su çok çok az canım.
Canım çok uzun süre aç kalmışsın ve az yemişsin. Dikkat et kendine. Sporun guZel.
Gayet güzel bir spor canım hiç olmamasından iyidir.
Menü de spor da güzel olmuş canım.
Afiyet olsun canım güzel menü, senin yerine ben spor yapıyorum
Gülümsecim ben de senin gibi hissediyordum ama ölüm bütün buzları eritiyor.Canım ablam bazen abla kardeş olmak için kan bağına gerek yoktur öyle insan çıkarki karşına hiç kimsenin yokluğunu hissettirmez bende ablamla konuşmuyorum abla demekte istemiyorum yerini tuyarmıyız bilmiyorum ama bizide kardeşlerin olarak kabul et biz seni çok seviyoruz iyiki varsın iyiki kısacık zamanda seni ve buradaki arkadaşlarımı tanımışım gurbette olduğum halde yalnızlığı hiç hissetmedim yaradılanı severim yaradandan ötürü hepinizi çok seviyorum Allah için iyiki varsınız
Allah razı olsun ablacım cümlemizin yüzünü güldürsün inş AllahGülümsecim ben de senin gibi hissediyordum ama ölüm bütün buzları eritiyor.
Elbette kardeşim olarak kabul ederim hatta çoktan ettim. Sevginiz kesinlikle karşılıklı. Nasıl duygulandım anlatamam. Allah güzel yüzünü hep güldürsün canım bacim.iyi ki varsın sen de..
Keşke elimizden çok daha fazlası gelse ama şunu unutma hep yanındayız. Ablan da eminim bu son zamanları gelmeden de affetmistir seni zaten. Sonuçta onun yavrusunun yanında olmuşsun kötü birşey yapmamissin. İçten içe çocuğuma sahip çıktı diye mutlu bile olmuştur o zamanlar. Çok şükür ki birbirinizi görüp sarılıp öpme fırsatı bulmuşsunuz. Hasta miydi bilmiyorum ama Allah her şeyin en hayırlısını verendir, gönlünüze ferahlık versin canım.Doğru söylüyorsun iyi ki inancımız var. Bu dünyanın faniligini , misafir olduğumuzu biliyoruz. Okuldan eve dönünce sizlerin evde beni beklediğini düşünüp huzur buluyordum. Ailemden hep uzakta olduğum için hasretlere alışığım. Ablamla son birkaç yıldır aramız çok iyi değildi. Çocugunun evliliği biraz sorunlu oldu. Ben yeğenimin yanında olup onu destekledigim için bana çok kızmıştı. Konusmuyorduk. Hastanede bilinci açık olduğu zamanda gittim sarıldım öptüm ama affetti mi affetmedi mi bilmiyorum. Buna çok üzülüyorum. Dediğin gibi hepimiz öleceğiz. Annemi babamı arka arkaya kaybettim. Hayat devam ediyor bana ihtiyacı olan iki yavrum var. Onlar için sağlıklı olmak zorundayım.Yureginizdeki samimi duygulari hissediyorum Allah razı olsun hepinizden.
Sevdim eltim sevdim merak etmeAllah razı olsun sevdinmi sövdünmü bilemedim
Elti eltiyi sevdiği pek görülmemişte ondan şiddimdiSevdim eltim sevdim merak etme
bi arkadaşım oda ekmeksiz yemek yiyemez dolmayı bile ekmekle yer ben diyet yapmadigim zamanlarda da ekmek yemezdim kilo almama sebep hep aburcuburlarEkmek bağımlılığım var resmen
İnşallah öyledir canım. Affetmese de mekanı cennet olsun Allah merhamet etsin benim için en önemlisi bu artık. Duaların için çok teşekkür ederim. Hastaydı ablam bağışıklık düşük olduğu bir zamanda sıradan bir soğuk algınlığı zatürreeye dönüşmüş. İhmale gelmiyor sağlık. Allah sağlıkla yaşamamızı nasip etsin.Keşke elimizden çok daha fazlası gelse ama şunu unutma hep yanındayız. Ablan da eminim bu son zamanları gelmeden de affetmistir seni zaten. Sonuçta onun yavrusunun yanında olmuşsun kötü birşey yapmamissin. İçten içe çocuğuma sahip çıktı diye mutlu bile olmuştur o zamanlar. Çok şükür ki birbirinizi görüp sarılıp öpme fırsatı bulmuşsunuz. Hasta miydi bilmiyorum ama Allah her şeyin en hayırlısını verendir, gönlünüze ferahlık versin canım.
Sen sevilmeyecek insan mısınElti eltiyi sevdiği pek görülmemişte ondan şiddimdi
Ben de öyle çok aburcubur düşkünü değilimdir, 1 paket biskuvinin içinden ancak 2 adet yerim, çikolatayı nerdeyse hiç yemem. Tatlı yerken iki çatalla doyarim fazlası bayar beni. Ama ekmek dedin mi sadece kahvaltıda 1 ekmek cup diye yerim, diğer öğünlerde de yiyebilirim. Pilavla bile yemisligim vardır benim de. Dolmayla zaten yerim. Düşün işte ne kadar sevdiğimi. Yemeği de çok yemezdim ekmeğe abanirdim. Ama artık bıraktım, daha doğrusu eve beyaz ekmek almıyorum, diğerinden iki dilim yiyip birakiyorumbi arkadaşım oda ekmeksiz yemek yiyemez dolmayı bile ekmekle yer ben diyet yapmadigim zamanlarda da ekmek yemezdim kilo almama sebep hep aburcuburlar
Ablacım avatardaki resim senmisin ?İnşallah öyledir canım. Affetmese de mekanı cennet olsun Allah merhamet etsin benim için en önemlisi bu artık. Duaların için çok teşekkür ederim. Hastaydı ablam bağışıklık düşük olduğu bir zamanda sıradan bir soğuk algınlığı zatürreeye dönüşmüş. İhmale gelmiyor sağlık. Allah sağlıkla yaşamamızı nasip etsin.
Tamam canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?