- 8 Mart 2019
- 7.752
- 38.775
- 548
- 40
İnşaallah canım
Yok ben hurmayı seviyorum canımTamam canım, güçsüz düşmezsin merak etme
Biri de tarif yazsın artık öyleyseEvet yarın hepimiz yapalım bakalım en çok kim kilo verecek bende belki 88 görürüm yaa
Yazmışsınız gördüm de sadece hurma ve yoğurt mu yeniliyor. Başka hiçbir şey yok mu.Kızlar 5 ya da 7 hurma olacak, üç öğün. Tek sayı olacak hurma mutlaka, manevi olarak da arındıran bir diyet bu.
Hurmaları çizip bir kaç saat suda bekletmek daha iyi sonuç veriyor.
7 hurma bir kase yoğurt veya bir bardak süt. Ben hep yoğurtla yaptım, süt bana iyi gelmiyor çünkü.
1 ila 7 gün yapılıyor. Ben en fazla 4 gün yapmıştım.
Bimde farklı çeşitleri var canım, bugün üç farklisini gördüm.Yakında yok canım, bim ve sokda varsa alabilriimde yoksa yarın sabah alamam
Ben yaptım şişkinlik ve gaz harici işe yaramadı kaç gündür kapuska ve sarma yiyorum yediğim gibi migdem agzıma çıkıyor sanki çok rahatsız oluyorum ama çok seviyorum gidip gelip yiye bilirim sarma bugün bitti şükür kapuska hala varKizlar su an annem tursu yapiyor
Kocaman bi lahana almis babam yarisi artacak
Bende lahana diyetine basliyorum yarindan 3-5 gun yapmayi dusunuyorum vatana millete hayirli olsun
Ne diyosunuz bu duruma
Lahana corbasi mi yaptin sendeBen yaptım şişkinlik ve gaz harici işe yaramadı kaç gündür kapuska ve sarma yiyorum yediğim gibi migdem agzıma çıkıyor sanki çok rahatsız oluyorum ama çok seviyorum gidip gelip yiye bilirim sarma bugün bitti şükür kapuska hala var
Evet biber domates soğan lahana ile yapmıştım şişirdi beni ve çok gaz oldu ama kilo veremedimLahana corbasi mi yaptin sende
Bende sislik yapar mi acaba diye suphede kaldim
E yapmim madem bosunaEvet biber domates soğan lahana ile yapmıştım şişirdi beni ve çok gaz oldu ama kilo veremedim
Kuzum belki bünyeyle alakalı ola bilir sen yolundan dönme dene belki sana iyi gelirE yapmim madem bosuna
Sagol canim ogrenmis oldum sayende
Tesekkur ederim canım bakayım sabahBimde farklı çeşitleri var canım, bugün üç farklisini gördüm.
Yapma canım detoksu, kendi düzeninde beslenmeye devam et, iyi gidiyorsun. Duraksama yaşayınca falan yaparsın. Detoksla verdiğin çok hızlı geri de gelebilir.Yarın balık alıyorlar salı günü yemeğe davetliyiz ben nasıl detoks yapıcamdüzenim bozuldu ya annemler gelince
Ben gecenlerde sarma yaptım kalan kısımlarını limon zeytinyağı ve baharatlarla salata gibi yapıp yedim. Kilo vermeye etkisi olmadı tabiki tek seferlik olunca ama güzel bir ara öğün olmuştu. Evde yine lahana var. Sarmadan kalanları yine aynı şekilde yapıcam.E yapmim madem bosuna
Sagol canim ogrenmis oldum sayende
Bence normal yaptıgın gibi yap pirinç yerine kıyma koy canım yine güzel olacaktırBen gecenlerde sarma yaptım kalan kısımlarını limon zeytinyağı ve baharatlarla salata gibi yapıp yedim. Kilo vermeye etkisi olmadı tabiki tek seferlik olunca ama güzel bir ara öğün olmuştu. Evde yine lahana var. Sarmadan kalanları yine aynı şekilde yapıcam.
Kızlar bu arada ben sarmayı pirinç ve bulgurlu yapıyorum ama 21 gün sekersizde pirinç yasak. Sadece bulgurlu da güzel olmaz. Kıymalı bulgurlu yapayım diyorum ama hiç yapmadım, güzel bir tarifi olan yaziversin Allah için.
Yok canim vazgectimKuzum belki bünyeyle alakalı ola bilir sen yolundan dönme dene belki sana iyi gelir
Evet ben öyle yapayım yarın en sevdigim balık var salı davet var gidip sofraya oturmamak ayıp olur en iyisi sonraya bırakayım annemler gittikten sonra dedigin gibi duraksama zamanında tşk ederim canım eltimYapma canım detoksu, kendi düzeninde beslenmeye devam et, iyi gidiyorsun. Duraksama yaşayınca falan yaparsın. Detoksla verdiğin çok hızlı geri de gelebilir.
Çok güzel olur canım kıymalı bulgurlu çigden yapacaksın bol soğan yemede yanında yat ben bulgurlu pirinçli yaptım çok güzel olmuştu şuan olsa 1 tencere yerimBen gecenlerde sarma yaptım kalan kısımlarını limon zeytinyağı ve baharatlarla salata gibi yapıp yedim. Kilo vermeye etkisi olmadı tabiki tek seferlik olunca ama güzel bir ara öğün olmuştu. Evde yine lahana var. Sarmadan kalanları yine aynı şekilde yapıcam.
Kızlar bu arada ben sarmayı pirinç ve bulgurlu yapıyorum ama 21 gün sekersizde pirinç yasak. Sadece bulgurlu da güzel olmaz. Kıymalı bulgurlu yapayım diyorum ama hiç yapmadım, güzel bir tarifi olan yaziversin Allah için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?