Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet ben öyle yapayım yarın en sevdigim balık var salı davet var gidip sofraya oturmamak ayıp olur en iyisi sonraya bırakayım annemler gittikten sonra dedigin gibi duraksama zamanında tşk ederim canım eltim
Rica ederim canım ben de yarın balık düşünüyorum, bizim burda pazara geliyor. Oğlum hamsi istedi inşallah güzel gelir.

Çok güzel olur canım kıymalı bulgurlu çigden yapacaksın bol soğan yemede yanında yat ben bulgurlu pirinçli yaptım çok güzel olmuştu şuan olsa 1 tencere yerim
Ben bulgur pirinç soğan sarımsak maydonoz domates nane baharat ve salcayla çiğden yapıyorum. Pirinci çıkarıp çiğ kiymayla da olur diyorsunuz yani. Öyle yapayım o zaman. Zıpzıp da öyle demiş.

Ben bulgur pirinç soğan sarımsak maydonoz domates nane baharat ve salcayla çiğden yapıyorum. Pirinci çıkarıp çiğ kiymayla da olur diyorsunuz yani. Öyle yapayım o zaman. Zıpzıp da öyle demiş.
Kuzum normal sarma içi hep aynı ben hep çigden yaparım etli yaprak sarmayıda erzurumda kıyma bulgur koyarlar yada karısık sorun olmaz bulgur daha lezzetli oluyor

Ev işi çoluk çocuk derken insan gelemiyor buraya haftasonu. Bı de eşler sürekli bırak şu telefonu diyor
Benimki kendi oynar oynar telefonla bi ara elinden bırakır o an gözüne batarım sürekli telefonla oynuyosun birak şunu halbuki 2 saatir onun elinde

Iyi geceler canim
cook yorulmussun canim sabaha dinlenirsin insaallah

28 Ekim menü
11.00 3 kaşık menemen 3 zeytin 2 dilim peynir 2 dilim tb ekmeği
15.00 sade türk kahvesi maden suyu
19.30 1 kepçe çorba 3 parca tavuk 2 dilim patates 2 yemek kaşığı pilav 1 kase cacık
Canfeb
Neyseki akşam pilav yemissin benim dolmayi kapatır

Canım etli sarmaya ben hiç pirinç koymam, ince bulgur ve kıymayla yaparım çok güzel olur. Yani bizim burda hep öyle yapılır

Rakibeciim cok azz bi pilav yedim 45 dk sporumu yaptım bence o pilav gitmiştir yatarken cok açtım bugün eksi gelecigimi düşünüyorum
Ben bu gece hiiiiiic uyyamadim malesef oglanin ateşi geçmedi acile götürdüm bir ara tartildim eksi 500 Düm ilk wc den sonra yazarım buraya

Menum kizlar
Sabah11
1 yumurtadan menemen
Domates
Salatalik

Ara
300 ml sut
2 kare bitter

aksam 18
1 tabak sebzeli bulgur
2 parca firinda tavuk
1 dilim ekmek
Su 2 lt
çok hafif bir menü afiyet llsun canım
adımın çlk güzel canım arada kaçamak yapmak lazjm bence abqrtamayacak şekilde
afiyet olsun canım çeşitli olunca mecbur hazırlanınca yememek olmuyor eşinle ona eşlik ediyorsun yani
oo 5 mil leslie çok güzel canım hanjmeller yerine burçak yada form bisküviler olanilir
afiyet olsun canım menünde sporunda güzel
28 Ekim menü
11.00 3 kaşık menemen 3 zeytin 2 dilim peynir 2 dilim tb ekmeği
15.00 sade türk kahvesi maden suyu
19.30 1 kepçe çorba 3 parca tavuk 2 dilim patates 2 yemek kaşığı pilav 1 kase cacık
Canfeb
çok hafif ne güzel afiyet olsun
Canjm çok daha dikkat etmelisin pizza makarna yağ gözlemeler en azından haftada 1 gün olmalı kepekli makarna yiyebilirsin pizzanı diyete özel kepekli undan yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…