Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Saol cnm Allah razı olsun.. eşimle beraber kaldık.. başım çatlıyor yorulduk.. stres.. Elin ayağım şiş.. inş hemen çıkarız tahlil sonuçlarını bekliyoruz
İnşallah hayırlı sonuçlar alıp çabucak evinize geçersiniz cnm, çok geçmiş olsun Kuzuma acil şifalar...

Günaydın hanımlar
Dün ikindiden beri hastanedeyiz.. küçük oğlum ishal kusma vardı. Enfeksiyon kapmış. Serum takılı.. gece hastanede kaldık.. int yenilendi.. şükür yorgunuz ama iyiyim..
Cok gecmis olsun canim

Gecmis olsun canım, dinlenmene rağmen geçmemiş dikkat et kendine hasta olma.
Migren tetiklemiş kuzum geçmiş olsun telefona bakmakta ağrıyı devam ettiriyor ağrı kesici iç uyu karanlık odada inş geçer
Çok teşekkür ederim kizlar biraz daha iyiyim şimdi ama tam geçmedi uyudum ama benim bi başlayınca 3 gün suruyo

Tunaydin kizlar
Nasilsiniz bakalim
Cocuklar okul tatil diye evde basimi yediler pasta yap diye tamam dedim bi baktim youtube dan mozaik pasta yapimini acmis izliyolar
Sen yapmiyosan biz yapariz modundalar kalkip pasta yapicam

Teşekkür ederim canım yok benim geçmez en az 2 gün sürer 1 hafta cekmisligim var migren var malesef
Annemde yıllarca çekti cnm, tahmin ediyorum neler yaşadığını... inan çok üzüldüm... ilerleyen yaşla birlikte azalıyor demişti anneme doktoru.

Hadi Kolay gelsin canım ama yemeyeksin değil mi
Birakmiyolar pesimi kalkmislar cilekli pasta istiyoruz dedim ben nerden bulayim bu mevsimde cilek
Ay yok yemicem canim hala artidayim zaten moralim bozuldu bu 3 gun cok dikkat etmeye caliscam

Birakmiyolar pesimi kalkmislar cilekli pasta istiyoruz dedim ben nerden bulayim bu mevsimde cilek
Ay yok yemicem canim hala artidayim zaten moralim bozuldu bu 3 gun cok dikkat etmeye caliscam
Di mi ama bu mevsimde cileğin ne işi var dicem ama gecen gün satıyorlardı gördüm
Tamam canım lahana olumsuz etkilemis seni iyi ki lahana diyetine baslamadın

Di mi ama bu mevsimde cileğin ne işi var dicem ama gecen gün satıyorlardı gördüm
Tamam canım lahana olumsuz etkilemis seni iyi ki lahana diyetine baslamadın
Dogru aslinda marketlerde oluyoda asiri hormonlu diye almiyoruz
Aynen ya iyi ki baslamadim cektigim acliktan baska bi ise yaramayacakti

cok guzel menu canim
Hmm biskuvi kacamagi varrr
Onun disinda guzel canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…