- 8 Mart 2019
- 7.748
- 38.750
- 548
- 40
İnşallah hayırlı sonuçlar alıp çabucak evinize geçersiniz cnm, çok geçmiş olsunSaol cnm Allah razı olsun.. eşimle beraber kaldık.. başım çatlıyor yorulduk.. stres.. Elin ayağım şiş.. inş hemen çıkarız tahlil sonuçlarını bekliyoruz
Bilsen sanki gelecen deDuyanda senin evden çıkmıyom sanacak evi biliyommuki çat kapı gelim gıı
Dag dağa kavuşmaz insan insana kavuşur ne biliyorsunBilsen sanki gelecen de
Cok gecmis olsun canimGünaydın hanımlar
Dün ikindiden beri hastanedeyiz.. küçük oğlum ishal kusma vardı. Enfeksiyon kapmış. Serum takılı.. gece hastanede kaldık.. int yenilendi.. şükür yorgunuz ama iyiyim..
Daha cok kücük uyku düzeni yoktur ki
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Tamam canım olur tabiki gel yeniden menü paylas
Günaydın canım ❤
Beklediğimiz haberle daha cok mutlu olacaktım,işle ilgili değildi canım
Kpss calısacak hiç halim yok ki canım
Günaydın canım cok gecmis olsun
Gecmis olsun canım, dinlenmene rağmen geçmemiş dikkat et kendine hasta olma.
Migren tetiklemiş kuzum geçmiş olsun telefona bakmakta ağrıyı devam ettiriyor ağrı kesici iç uyu karanlık odada inş geçer
Çok teşekkür ederim kizlar biraz daha iyiyim şimdi ama tam geçmedi uyudum ama benim bi başlayınca 3 gün suruyoCanım Allah gönlüne göre versin ❤
Paylaş tabi canım güzel olur
Çok geçmiş olsun canım çeken bilir baş ağrısını
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Abla benim kuzum hasta değil hamdolsun
Teşekkür ederim canım yok benim geçmez en az 2 gün sürer 1 hafta cekmisligim var migren var malesefCnm çook geçmiş olsun ❤ Üşüttün mü acaba, yoksa migrenin mi varara ara benimde olur, uyuyunca sabaha toparlarım ama sende öyle olmamış...
Hadi Kolay gelsin canım ama yemeyeksin değil miTunaydin kizlar
Nasilsiniz bakalim
Cocuklar okul tatil diye evde basimi yediler pasta yap diye tamam dedim bi baktim youtube dan mozaik pasta yapimini acmis izliyolar
Sen yapmiyosan biz yapariz modundalar kalkip pasta yapicam
Annemde yıllarca çekti cnm, tahmin ediyorum neler yaşadığını... inan çok üzüldüm... ilerleyen yaşla birlikte azalıyor demişti anneme doktoru.Teşekkür ederim canım yok benim geçmez en az 2 gün sürer 1 hafta cekmisligim var migren var malesef
Cok gecmis olsun canim :/Çok teşekkür ederim kizlar biraz daha iyiyim şimdi ama tam geçmedi uyudum ama benim bi başlayınca 3 gün suruyo
Birakmiyolar pesimi kalkmislar cilekli pasta istiyoruz dedim ben nerden bulayim bu mevsimde cilekHadi Kolay gelsin canım ama yemeyeksin değil mi
Di mi ama bu mevsimde cileğin ne işi var dicem ama gecen gün satıyorlardı gördümBirakmiyolar pesimi kalkmislar cilekli pasta istiyoruz dedim ben nerden bulayim bu mevsimde cilek
Ay yok yemicem canim hala artidayim zaten moralim bozuldu bu 3 gun cok dikkat etmeye caliscam
Dogru aslinda marketlerde oluyoda asiri hormonlu diye almiyoruzDi mi ama bu mevsimde cileğin ne işi var dicem ama gecen gün satıyorlardı gördüm
Tamam canım lahana olumsuz etkilemis seni iyi ki lahana diyetine baslamadın
cok guzel menu canimSabah kahvaltım saat 10.00
2 kaşık tulum peyniri
5 tane zeytin
Yarım domates
2 dilim tam tahıllı çavdar ekmeği
Ara ögün saat 14.00
1 tane ceviz
Akşam yemeği saat 17.00
1 kepçe çorba
6 kaşık karnıbahar yemeği
Karışık salata
2 dilim çavdar ekmeği
Ara ögün saat 20.30
1 tane elma
2 tane ceviz
1 parça peynir
2 litre su
3.30 dk yürüyüş = 230
sonngulen
Hmm biskuvi kacamagi varrrKızlar günaydın, 28 ekim menüm;
Sabah 10:30 2 dilim çavdarlı tt ekmek üstüne labne, 1 haşlanmış yumurta, şekersiz çay
11:30 ara 1 küçük elma
14:30 ara 3 yk müsli+süt, sonrasında 1/2 paket bisküvi
17:30 1 kase şehriye çorbası, 200 gr kadar fırın biftek, salata, 1/2 kase yoğurt
19:30 1 sade türk kahvesi
23:30 1/2 elma, 1/2 armut, çok az kaju (eşimle korku filmi izlerken yemiş olduk)
2 lt su
4664 adım atıldı.
Yat kalk bana dua et büyük sözü dinle işteDogru aslinda marketlerde oluyoda asiri hormonlu diye almiyoruz
Aynen ya iyi ki baslamadim cektigim acliktan baska bi ise yaramayacakti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?