Ben de çok inanırım canım buna, Allah bizden daha iyi plan yapar bizim için, o yüzden üzülüp dertlenmeye gerek yok sadece çaba gostermemiz yeter.Cnm inan o kadar kafam karışık ki.Çalışmayı çok istiyorum ama uzun süre aynı iş yerinde çalışmak istediğim için ince eleyip sık dokumaya karar verdim. Oğlum dediğin gibi çok küçük, onun konforu herşeyin ötesinde. Bir dönem home ofis işlere bakmıştım, yurtdışındaki firmalar ile görüşmüştüm. Amerika saati ile çalışmak zor olacağı için vazgeçmiştim ama şimdi o bile gözümde daha iyi. Hayırlısı Allahtan, ben gümüş kapı kapanırsa, altın kapılar açılır mantığında olduğumdan pek üzülmedim ☺
Geçmiş olsun canım kuzucugaGünaydın hanımlar
Dün ikindiden beri hastanedeyiz.. küçük oğlum ishal kusma vardı. Enfeksiyon kapmış. Serum takılı.. gece hastanede kaldık.. int yenilendi.. şükür yorgunuz ama iyiyim..
Çok geçmiş olsun canım, hastanede kontrol altında olmanız iyidir, inşallah en kısa zamanda da iyileşir yavrucak.Günaydın hanımlar
Dün ikindiden beri hastanedeyiz.. küçük oğlum ishal kusma vardı. Enfeksiyon kapmış. Serum takılı.. gece hastanede kaldık.. int yenilendi.. şükür yorgunuz ama iyiyim..
Günaydın hayırlı sabahlarr canım ❤Günaydınnnnnnn hayırlı sabahlarrrr canlarrrrr
Cvp vermedin tasımı taragımı toplamış geliyordum bende totoma bakarak geri döndüm otogardanAyyy ben bunu görmemişim, keşke gelsen de takilsak
Çat kapı gelseydin canım nolacakCvp vermedin tasımı taragımı toplamış geliyordum bende totoma bakarak geri döndüm otogardan
Canım Allah gönlüne göre versinElhan ım cuma gittiğim görüşme olumluydu ama evime oldukça uzaktı. Dün kabul edemeyeceğimi bildirdim maalesef. Evime yakın yerlerde iş aramaya devam edeceğim. Allah büyük ❤
Paylaş tabi canım güzel olurKızlar ya ben de tekrar menü ve kilo paylaşayım mi dışardanZipzip- ne dersin kaptanım?
mesela dün bi arkadaş sarma yapıp getirmiş işyerine Allah ne verdiyse yedim tabağa konulanı.
Eskiden olsa kızlara hesap vercem diye dikkat ederek yerdim. Hem 2-3 kilo versem iyi olurdu....
Çok geçmiş olsun canım çeken bilir baş ağrısınıGünaydın kızlar baş agrım ve miğde bulandım var dün başladı akşam erkenden yattım ve hala devam ediyo o yüzden giremedim pek sizler nasılsınız rakibem sen ne yaptın çocuğun nasıl @Canfeb
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versinGünaydın hanımlar
Abla benim kuzum hasta değil hamdolsunSağlıklı huzurlu güzel bir gün diliyorum güzel insanlar.Nego çok geçmiş olsun canım. Tez zamanda yavrunun iyileşmesini diliyorum. Bütün hasta ve duaya ihtiyacı olan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun.
" Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun"
Bugunlerimizde emeği olan başta Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm şehit ve gazilerimizin ruhları şad olsun.
Duyanda senin evden çıkmıyom sanacak evi biliyommuki çat kapı gelim gııÇat kapı gelseydin canım nolacak
Aminnnn inş Allah rabbim sevdiği kullarını imtihan edermiş insanın başına 40 gün bir musibet gelmezse o zaman korkmak gerek rabbimin en sevdiği kulu hz Muhammed s.a.v onu bile nelerle imtihan etti bizimde imtihanlarımızı kolaylaştırsın inş Allah ne bu dertler kalıcı nede bu dünyaZipzip- sıkıntın neyse Allah inşirah ferahlığı versin, hayırlı kapılar açsın ❤
Beynime yapılan siber saldırı devam ediyor. Devreler hala bozuk anlaşılanCanım Allah gönlüne göre versin ❤
Paylaş tabi canım güzel olur
Çok geçmiş olsun canım çeken bilir baş ağrısını
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Abla benim kuzum hasta değil hamdolsun
Beynime yapılan siber saldırı devam ediyor. Devreler hala bozuk anlaşılan
Aman hasta olmasın canım. Geceyi hastanede geçiren bacım kimdi? Allah rızası için biri söylesin.
Sağ ol bitanem.
Yakuşuklu amiri sen nasıl UnutursunBeynime yapılan siber saldırı devam ediyor. Devreler hala bozuk anlaşılan
Aman hasta olmasın canım. Geceyi hastanede geçiren bacım kimdi? Allah rızası için biri söylesin.
Sende sağol ablaların gülüSağ ol bitanem.
retro_hippo canım geçmiş olsun. Biraz daha iyi mi çocuğun? Bir ihtiyacın var mı? Yanında sana yardım eden birileri oluyor mu? Hastanede sabahlamak çok zor. Allah yardımcın olsun.
Sağol canım benim
Haklısın canım daha iyiiym simdi Tesekkur ediyorum hepinizeAminnnn inş Allah rabbim sevdiği kullarını imtihan edermiş insanın başına 40 gün bir musibet gelmezse o zaman korkmak gerek rabbimin en sevdiği kulu hz Muhammed s.a.v onu bile nelerle imtihan etti bizimde imtihanlarımızı kolaylaştırsın inş Allah ne bu dertler kalıcı nede bu dünya
Saol cnm Allah razı olsun.. eşimle beraber kaldık.. başım çatlıyor yorulduk.. stres.. Elin ayağım şiş.. inş hemen çıkarız tahlil sonuçlarını bekliyoruzSağ ol bitanem.
retro_hippo canım geçmiş olsun. Biraz daha iyi mi çocuğun? Bir ihtiyacın var mı? Yanında sana yardım eden birileri oluyor mu? Hastanede sabahlamak çok zor. Allah yardımcın olsun.
Yok canım ara öğünde yedim yiyesim yoktu ama ara yapmıcam bidahakahvaltinin Massallah i varaksam hafif olmasi guzel rakibem
biskuvi disinda cok guzel olmus
Aksam ac kalmadin mi canim cok az geldi bana
misirin miktari biraz fazla onun disinda menu guzel ama
Cok guzel canim
menuler bana fazla gelmedi canim hepsini bi sekilde dengelemissin:)
Cok guzel bi menu benceSu az olmus ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?