Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Elhan ım cuma gittiğim görüşme olumluydu ama evime oldukça uzaktı. Dün kabul edemeyeceğimi bildirdim maalesef. Evime yakın yerlerde iş aramaya devam edeceğim. Allah büyük

Kızlar ya ben de tekrar menü ve kilo paylaşayım mi dışardan Zipzip- ne dersin kaptanım?
mesela dün bi arkadaş sarma yapıp getirmiş işyerine Allah ne verdiyse yedim tabağa konulanı.
Eskiden olsa kızlara hesap vercem diye dikkat ederek yerdim. Hem 2-3 kilo versem iyi olurdu....

Canım benim fiziksel olarak yorulduğunu biliyordum. Malesef aileler bazen bizim ne halde olduğumuzu ve yaptiklarimizi görmüyorlar. Bekledigin haberin olumsuz olmasına da çok üzülme demek ki hayırlı değilmiş. Belki çok mutsuz olacaktın. KPSS çalışmayı düşünüyordun ona ağırlık verebilirsen bir çıkış yolu olabilir senin için.

Elhan ım cuma gittiğim görüşme olumluydu ama evime oldukça uzaktı. Dün kabul edemeyeceğimi bildirdim maalesef. Evime yakın yerlerde iş aramaya devam edeceğim. Allah büyük ❤
Hakkında hayırlısı olsun canım, belki oğlun biraz daha büyüyene kadar beklemek iyi olabilir.

Hakkında hayırlısı olsun canım, belki oğlun biraz daha büyüyene kadar beklemek iyi olabilir.
Cnm inan o kadar kafam karışık ki.Çalışmayı çok istiyorum ama uzun süre aynı iş yerinde çalışmak istediğim için ince eleyip sık dokumaya karar verdim. Oğlum dediğin gibi çok küçük, onun konforu herşeyin ötesinde. Bir dönem home ofis işlere bakmıştım, yurtdışındaki firmalar ile görüşmüştüm. Amerika saati ile çalışmak zor olacağı için vazgeçmiştim ama şimdi o bile gözümde daha iyi. Hayırlısı Allahtan, ben gümüş kapı kapanırsa, altın kapılar açılır mantığında olduğumdan pek üzülmedim

Cnm çook geçmiş olsun Üşüttün mü acaba, yoksa migrenin mi var ara ara benimde olur, uyuyunca sabaha toparlarım ama sende öyle olmamış...

Menum kizlar
Sabah 11
1 dilim ekmek
2 yk ptatesli yumurta
2 kk peynir
Domates

Ogle 15
1.5 tane lahmacun
Aksam19
2yumurtadan menemen
1 dilim ekmek
Su 2 lt

Menü gayet güzel kuzucum, afiyet olsun

Menüde sporda harika cnm

Ufdaklıktan canım gece uykular haram oldu
Daha cok kücük uyku düzeni yoktur ki
Günaydın canım ❤
Kızlar günaydın ❤

Dün gece oğlum çok huysuzdu, uyumadı. Siteye giremedim. Ona kahvaltısını yaptırayım geliyorum. ☺
Günaydın canım ❤

Tamam canım olur tabiki gel yeniden menü paylas
Günaydın arkadaşlar Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun
Günaydın canım ❤

Beklediğimiz haberle daha cok mutlu olacaktım,işle ilgili değildi canım
Kpss calısacak hiç halim yok ki canım
Günaydın canım cok gecmis olsun

Gecmis olsun canım, dinlenmene rağmen geçmemiş dikkat et kendine hasta olma.

Migren tetiklemiş kuzum geçmiş olsun telefona bakmakta ağrıyı devam ettiriyor ağrı kesici iç uyu karanlık odada inş geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…