- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Yeseydikkk yaaaaaaaaasempatiksalakcinni
senin adresini verdim kaydirigubbakcemile3
yanına tiramisu ve kahveyle :lepi:
Tebriklerrr yavruuuuşşşş kaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile578/77/1/1,28%
günaydın kızlar..
lülülülülülüŞenizkoccaman bir dilim pizza geldi şimdi ama geri gönderdim kaydirigubbakcemile2
takım kuralları 11 .30 kadar kilo birdirilmeli.....kilo bildirmeyen derya ve ecetin kaldı . deryayı bir ara aşağıda gördüm ama kilosunu yazmadan kaçtı ...
Gideliiiiimmm ablaaaa çeeeekk ordan 3,5 'ar acılıııııııı adanaaaaaaaa ustaaaaa kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile5
lülülülülülüŞeniz
takım kuralları 11 .30 kadar kilo birdirilmeli.....
eddoras ablaya dedikmiydi bunu .fisfisfis
a.s.....evet fıstıkımyok ablacığım ben söylemedim arada kaçırdım sanırım . ama edorras ablam daha yeni ya haftaya duruma göre yazar listeye diye düşündüm ....
kaydirigubbakcemile5
lülülülülülüŞeniz
takım kuralları 11 .30 kadar kilo birdirilmeli.....
eddoras ablaya dedikmiydi bunu .fisfisfis
senin adresini verdim kaydirigubbakcemile3
yanına tiramisu ve kahveyle :lepi:
suura takımımıza zaten hoşgelmiştin listemize de hoşgeldin olumunekankayizsmile
evet sura kurallarımız var ama zamanla oturuyor birde zaten gelecek olan kendini belli ediyor.. bak senle bir arkadaş daha katımıştı aramıza 2 mesajdan sonra gelmedi böyle çok oluyor..aaa bende bilmiyordum:1shok: ya hu 2 gün üst üste mazeretsiz foruma yazmamaktan başka kurallar varmıydı delikafadulden
evet sura kurallarımız var ama zamanla oturuyor birde zaten gelecek olan kendini belli ediyor.. bak senle bir arkadaş daha katımıştı aramıza 2 mesajdan sonra gelmedi böyle çok oluyor..
kurallarımızda çok deyil zaten . katılım , kilo verme istegi, menü yazma vede cumaları zamanında bildirim . okadar .:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?