Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

senin adresini verdim kaydirigubbakcemile3

yanına tiramisu ve kahveyle :lepi:

4565921685 porsiyon yiyebilirim vallahi şimdi çok acıktım bugün, sabah regli oldum karın ağrısından sadece su içebildim, dün akşamda sadece 1 kasecik sulu köfte yemiştim saat 19:00 da yazık yahu bana kaydirigubbakcemile3

kilo bildirmeyen derya ve ecetin kaldı . deryayı bir ara aşağıda gördüm ama kilosunu yazmadan kaçtı ...

kaydirigubbakcemile5

lülülülülülüŞeniz

takım kuralları 11 .30 kadar kilo birdirilmeli.....
eddoras ablaya dedikmiydi bunu .fisfisfis

yok ablacığım ben söylemedim arada kaçırdım sanırım . ama edorras ablam daha yeni ya haftaya duruma göre yazar listeye diye düşündüm ....

yaa ben çoklu alıntı yapamıyorum o yüsden nickerinizi alıntı yerine yazdımkaydirigubbakcemile3

nazcım; stresinin tavan yaptığını yazmışsın üzülme canım boş ver kız sinirlen herkese sen glin olcan herkes seni çekmek zorunda bende öle yapmıştım sırnaşık şey her iş bitip iş düğünü beklemeye gelince insan sabrsızlanıyr,strese giriyor,bir de yeni bir hayata geçmekle eski hayata devam edemeyecek olmanın bocalamasııı zor iş. Allahım zaman Naz içinsu gibi geçsinyerimseniben

aeben ablcım, çok güzel kur-an okuduğunu arapça öğrenmek istediğini yazmışsın. Ablacım maşallah sende bu azim varya arapça da öğrenirsin ispayolcadasositososito
birde menümü monti açısından beğemişsin yaa ben monti diyetini okudum yapabir miyim diye , imkansızzzz çünkü ben patates yemeden duramam. kızartma yemem ama fırında,yemeği çorbası, haşlaması,salatası cokacimcoook enfe. ama montiden tiyolar ufak sırlar alıyorum,teşekkürlera.s.

bigudinin bebiş hastaymış sanrım geçmiş olsun.

LILLYUM ablanın hastalar toparlanmş çok sevindim.

Simerenya harika kilo vermiş maşallaah, tebrik ederim Allah devamlı eylesin, ayrıca simerenyacm, kısmetin nerden geleceği belli olmaz. ben evlenmeyi hiç düşünmezken nasip ya evlendim 2 yıl olacak inş. çok şüküropuyorumnanaktan bu aradaa ben fenrbaçeliyim:teytey:

ecetin hedefine ulaşıyor sanırım mezun olacak, hadi hayırlısı, bu grupta kimseyi göndermezler ben bile anladım meraklanma senkaydirigubbakcemile5

son olarak da aeben ablacım,Simerenya güveniniz için çok çok teşekkür ederim:1hug:

kaydirigubbakcemile5

lülülülülülüŞeniz

takım kuralları 11 .30 kadar kilo birdirilmeli.....
eddoras ablaya dedikmiydi bunu .fisfisfis

aaa bende bilmiyordum:1shok: ya hu 2 gün üst üste mazeretsiz foruma yazmamaktan başka kurallar varmıydı delikafadulden

senin adresini verdim kaydirigubbakcemile3

yanına tiramisu ve kahveyle :lepi:

ben çikolata yemeyi özledim ilk kez bir regl dönemimde çikolata yemedim
p.tesi diyetisyene bana diyetin bir gününe bir porsiyon bol soslu profterol yiyebileceğim bir menü yazın diycem:lepi:

aaa bende bilmiyordum:1shok: ya hu 2 gün üst üste mazeretsiz foruma yazmamaktan başka kurallar varmıydı delikafadulden
evet sura kurallarımız var ama zamanla oturuyor birde zaten gelecek olan kendini belli ediyor.. bak senle bir arkadaş daha katımıştı aramıza 2 mesajdan sonra gelmedi böyle çok oluyor..
kurallarımızda çok deyil zaten . katılım , kilo verme istegi, menü yazma vede cumaları zamanında bildirim . okadar .:1hug:

sağol aeben ablam zaten zor da değillermiş,
LİLLYUM ablam bigudi ablam çoookk teşekürrropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…