slm fıstıklar iyi pazarlar
slm fıstıklar iyi pazarlar
fenerr fenerrr :))
gooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllllllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ya bu FENERBAHÇE gs maçlarının sonucu baştan belli.... Ben diyorumki bu gsliler maça hiç çıkmasınlar baştan yazık üzülüyorum onlar adınada, maça çıkmayıp hükmen malup olsalar en azından kart mart görüp bir dahaki maça oyuncularından yoksun kalmayacaklar....
Hala öğrenemediler bunu..... Sahalarında bu sene hiç yenilmemişlermiş miş.... FENERBAHÇE bu tüm istatistikleri alt üst eder...
Adamlar kafamıza kendi çöplüklerinde bozuk para atıyor, biz alkışlıyoruz. Fairplay sadece asy demi işliyor? Francoyu, Sarpı,M.Topalı eleştirdiğimizde skor taraftarı oluyoruz...Yenilgiden çok onların sesi beni kahretti, koskoca 90 dakikayı atılan tek şutla bitiren futbol takımımızı canı gönülden tebrik ediyorum...Taraftar olarak 90 dakika oturup samiyeni sessiz cennet yaptık.Bu utançla yaşayalım şimdi!
Diyecek başka bir sözüm yok... Çok asabım bozuk , az önce 1 tabak profiterolü yedim hırsımdan !!!!!!!! Vallahi ağladım ağlayacağım :çok üzgünüm:
Yazıklar olsun ya iyi gün taraftarıymış, öyleyim bundan sonra gidecek kardeşim bu leo, m.topal ve sarp...En acısıda golü atan selçuk yaaaaaa ...Bildiğin selçuk...Delirmemek elde değil...Yazıklar olsun 90 dakika boyunca yedi sülalemize küfür yedik, çekirdek çitledi bizim tribün, bağırmaktan sesimiz kısıldı millet te ses yok...Ölürmüsün öldürürmüsün ya, dünya derbisiymiş geçiceksin bunlarI...Şimdi sakız olduk ağızlarında patlatır patlatır dururlar artık...
Canlar bu sinir beni 1 hafta yer bitirir artık
Adamlar kafamıza kendi sahalarında bozuk para atıyor, biz alkışlıyoruz. Fairplay sadece asy demi işliyor? Francoyu, Sarpı,M.Topalı eleştirdiğimizde skor taraftarı oluyoruz...Yenilgiden çok onların sesi beni kahretti, koskoca 90 dakikayı atılan tek şutla bitiren futbol takımımızı canı gönülden tebrik ediyorum...Taraftar olarak 90 dakika oturup samiyeni sessiz cennet yaptık.Bu utançla yaşayalım şimdi!
Diyecek başka bir sözüm yok... Çok asabım bozuk , az önce 1 tabak profiterolü yedim hırsımdan !!!!!!!! Vallahi ağladım ağlayacağım :çok üzgünüm:
Yazıklar olsun ya iyi gün taraftarıymış, öyleyim bundan sonra gidecek kardeşim bu leo, m.topal ve sarp...En acısıda golü atan selçuk yaaaaaa ...Bildiğin selçuk...Delirmemek elde değil...Yazıklar olsun 90 dakika boyunca yedi sülalemize küfür yedik, çekirdek çitledi bizim tribün, bağırmaktan sesimiz kısıldı millet te ses yok...Ölürmüsün öldürürmüsün ya, dünya derbisiymiş geçiceksin bunlarI...Şimdi sakız olduk ağızlarında patlatır patlatır dururlar artık...
Canlar bu sinir beni 1 hafta yer bitirir artık
sevgili ve pek muhterem 6. takım üyeleri bu hafta takım olarak sampiyonlugumuzu katkım olamadı bunun nedeni ise öncelikle tam 3 hafta hiç kacamak yapmadan devm ettgim diyetimi tam tıkırdıyorum 5 li rakamları görücem derken cozuttum ve monti amcama ve bana inanan aebenime ve tabiki sizlere ihanet ettim ve buda yetmedi üstüne regl oldum canım onu istyor bunu istyor diye bahane edip kacamklara devm ettim ve cokkk pişmanımmm:kedi
veeee haftaya yarından itibaren start vererekten süper bir baslangıc yapacagıma dair sizlere söz veriyorumkaydirigubbakcemile5
kendime gelmemi saglayan ve acıkcası bu yazıyı yazmamı özellikle ısrar edip isteyen sineme cokk tesekkür ediyorum ii günde degil takım olarak düstügmüzde de beraber olmamz gerektigni ısrarla tekrarladı ve bu hafta kendisi bizzat rakibemdir bütün takımm üyelerine duyrulurdelikafadulden
veee sözlerime burada son verirken büüyklerimin ellerinden kücüklerimin gözlerinde öpüyorumnaniknanik
hepinizi cok seviyorumm 6. takım iiki varsınızŞeniz
kuzucummmm konuşman çok duygusal olmuşşşş, gözlerim yaşardı..... Ama acımayacağım sana monti amcana ihanet edersen bu hafta, yine seni yenerim bak.... zaten 8. takımlada yarışıyoruz.... bide senle yarışıyorum bu hafta bende motivasyon tam....:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?