Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

iyi pazarlar arkadaşlar.az sonra dışarı çıkacz ailecek.bugünkü menümü yazıp çıkcm.simoşcum tavsiyen için sağol canm.zaten 7den sonra asla yemem.bugünkü menüm şöyle.
kahvaltı
domates biber
peynir zeytin
1dilim kepekli ekmek
öğle
salata
4ızgara köfte
közlenmiş kırmızı biber yoğurtlu
ara
1elma
akşam
etli nohut susuz
yoğurt
gece
meyve
süt
öptüm hepiniziopuyorumnanaktan

slm fıstıklar iyi pazarlar

İşin özeti işte budur..... Devre arasına girdik bakalım 2. yarı neler olacak.... Bu hafta sonu derbi olayına kaptırdım menüde vermedim hiç.....

28/03/2010

SABAH:

1 tabak yoğurt çorbası
1 dilim kepek ekmek

ARA:Filitre kave

ÖĞLEN:

Tavuk ızgara
1 kaşık bulgur pilavı

AKŞAM:

1 kase mercimek çorbası
Yeşil salata

Ya bu FENERBAHÇE gs maçlarının sonucu baştan belli.... Ben diyorumki bu gsliler maça hiç çıkmasınlar baştan yazık üzülüyorum onlar adınada, maça çıkmayıp hükmen malup olsalar en azından kart mart görüp bir dahaki maça oyuncularından yoksun kalmayacaklar....

Hala öğrenemediler bunu..... Sahalarında bu sene hiç yenilmemişlermiş miş.... FENERBAHÇE bu tüm istatistikleri alt üst eder...

:sm_cool:
vereliniortakkaydirigubbakcemile5:teytey:

Adamlar kafamıza kendi sahalarında bozuk para atıyor, biz alkışlıyoruz. Fairplay sadece asy demi işliyor? Francoyu, Sarpı,M.Topalı eleştirdiğimizde skor taraftarı oluyoruz...Yenilgiden çok onların sesi beni kahretti, koskoca 90 dakikayı atılan tek şutla bitiren futbol takımımızı canı gönülden tebrik ediyorum...Taraftar olarak 90 dakika oturup samiyeni sessiz cennet yaptık.Bu utançla yaşayalım şimdi!
Diyecek başka bir sözüm yok... Çok asabım bozuk , az önce 1 tabak profiterolü yedim hırsımdan !!!!!!!! Vallahi ağladım ağlayacağım :çok üzgünüm:

Yazıklar olsun ya iyi gün taraftarıymış, öyleyim bundan sonra gidecek kardeşim bu leo, m.topal ve sarp...En acısıda golü atan selçuk yaaaaaa ...Bildiğin selçuk...Delirmemek elde değil...Yazıklar olsun 90 dakika boyunca yedi sülalemize küfür yedik, çekirdek çitledi bizim tribün, bağırmaktan sesimiz kısıldı millet te ses yok...Ölürmüsün öldürürmüsün ya, dünya derbisiymiş geçiceksin bunlarI...Şimdi sakız olduk ağızlarında patlatır patlatır dururlar artık...

Canlar bu sinir beni 1 hafta yer bitirir artık

Son düzenleyen: Moderatör:

Gözdemcim, şimdi profiterol yemeni maça bağlama canım benim.... O ayrı, diyet ayrı.... Lütfen hiç bir şey motivasyonunu bozmasın....

Söz seni sinirde etmeyeceğim fıstıkım yeterki diyeti bozma lütfennnnn :Saruboceq:
Galatasaray, Fenerbahçe bunlar hayatanın tatları... 1 hafta sonra unutulacak bişey hiç unutmazsan sezon sonunda unutacaksın ama o vücut hep senle bitanem benim.... ve nerede kaldı seneye 60 kilo olma hayali.... klava:

Her üzüntüde kendini profiterole vereceksen küserim bak..... Hiç birşey senden önemli değil......opuyorumnanaktan

Gözdemcimm yapma böyle altı üstü maç top yuvarlak ne olacağı belli olmuyor, biz eşimle izledik o gsli ben fb'liyim azıcık espr yaptık güldük kendime 2 top diyet dondurma ısmarlattım geçti gitti. sendeyediğin profiterolün acısını sporla ve yarın diyetine dikkat ederek çıkarırsın. boş ver ne yediğin profiterole üzül ne de maça.
hem bak kaç yıldır derbileri kazansak da şampiyon olamıyoruz bunlar nasip işi, hem ne gs si ne fbsi hepimiz milli takımıyz zaten turkbayragi

Son düzenleme:
sevgili ve pek muhterem 6. takım üyeleri bu hafta takım olarak sampiyonlugumuzu katkım olamadı bunun nedeni ise öncelikle tam 3 hafta hiç kacamak yapmadan devm ettgim diyetimi tam tıkırdıyorum 5 li rakamları görücem derken cozuttum ve monti amcama ve bana inanan aebenime ve tabiki sizlere ihanet ettim ve buda yetmedi üstüne regl oldum canım onu istyor bunu istyor diye bahane edip kacamklara devm ettim ve cokkk pişmanımmm:kedi

veeee haftaya yarından itibaren start vererekten süper bir baslangıc yapacagıma dair sizlere söz veriyorumkaydirigubbakcemile5
kendime gelmemi saglayan ve acıkcası bu yazıyı yazmamı özellikle ısrar edip isteyen sineme cokk tesekkür ediyorum ii günde degil takım olarak düstügmüzde de beraber olmamz gerektigni ısrarla tekrarladı ve bu hafta kendisi bizzat rakibemdir bütün takımm üyelerine duyrulurdelikafadulden

veee sözlerime burada son verirken büüyklerimin ellerinden kücüklerimin gözlerinde öpüyorumnaniknanik

hepinizi cok seviyorumm 6. takım iiki varsınızŞeniz

kuzucummmm konuşman çok duygusal olmuşşşş, gözlerim yaşardı..... Ama acımayacağım sana monti amcana ihanet edersen bu hafta, yine seni yenerim bak.... zaten 8. takımlada yarışıyoruz.... bide senle yarışıyorum bu hafta bende motivasyon tam....:dance:

canım zaten özellikle seni etkilemek için yazdım hani bana acrsında belki bu hafta kilo vermeyi bırakıp bu fukarayı sevindirirsin diye:smiley-cool:

günaydın arkadaşlar
hepinize iyi bir hafta diliyorum
bugün çok üzgünüm çünük babamın ölüm yıldönümü 22 yıl oldu bugün....
bizi bırakalı 22 yıl....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…