Sağol canım, ciddi değil de eşim abartıyorÇok geçmiş olsun cnm, inşallah ciddi bişey yoktur
Dün benim eşim de hasta oluyordu ama bu sabah kalktığımızda beni de kötü görünce salamadi kendini. Bikac saattir de böbrek ağrım tuttu iyice bakıcı moduna geçtiAmiiin canım amin
Oğluna da geçmiş olsun canım.Sağol canım, ciddi değil de eşim abartıyoroğlum da aynı hasta, o daha dirayetli
Cnm geçmiş olsun, böbrek ağrısı neden başladı kiDün benim eşim de hasta oluyordu ama bu sabah kalktığımızda beni de kötü görünce salamadi kendini. Bikac saattir de böbrek ağrım tuttu iyice bakıcı moduna geçtiadama hasta olma fırsatı vermedim resmen.
bayaa bi gec oldu ama napalim artikOlsun gec olsun guc olmasin
cocukken azcik bi hayraniydim sanirimBen de çok severdim. Hakan Peker hayranıydım.
Ben o koca dudakları ve kipirdamayan kaşları hiç sevmiyorum.
Sporla birlikte zayıflayınca sarkma daha az olur diye düşünüyorum. Benim sorunum sarkma dışında içlerinin boşalmış olmasıBen de çocuk düşünmüyorum canım o yüzden yaptırayım diyorum. Tamamen toparlanmayacagini biliyorum da bir umut belki biraz daha iyi olur. Hem de zayifladigimda daha çok sarkarsa diye son halini bekliyorum.
Çok yakininizda biri varYaptıran biri var mı tanıdığın.
Aaa ne zaman yaptırdın ablaÇok yakininizda biri var
Bizde tam tersi oluyor genelde, o bana fırsat vermiyorDün benim eşim de hasta oluyordu ama bu sabah kalktığımızda beni de kötü görünce salamadi kendini. Bikac saattir de böbrek ağrım tuttu iyice bakıcı moduna geçtiadama hasta olma fırsatı vermedim resmen.
Sağol canımOğluna da geçmiş olsun canım.
Kangurucum hoş geldin. Yeni arkadaşlardan biriyim ben de.Evet oyle olmus dun listeye baktim. Yeni arkadaslar gelmis
Canım emzirince sarkma kaçınılmaz, benim de öyleSporla birlikte zayıflayınca sarkma daha az olur diye düşünüyorum. Benim sorunum sarkma dışında içlerinin boşalmış olmasıona ameliyatsız çözüm bulunamaz sanırım.
Bende çok merak ediyorum sonucu. Acısı çok olmuyor, iyileşme süresi kısa diye duydum ama tecrübeli birinden duymak daha güzel olur.Mutlaka beni bilgilendirin olur mu canım.
Ağrı acı durumu, maaliyet, iyileşme süreci ve sonuç hakkında bilgi alabilir miyiz efemAaa ne zaman yaptırdın abla
Bende çok merak ediyorum sonucu. Acısı çok olmuyor, iyileşme süresi kısa diye duydum ama tecrübeli birinden duymak daha güzel olur.
Ben sizi bilgilendiririm ablam bir olsundaBende alt karnımı yaptırmak istiyorum yaa...
Cnm ablan mummy makeover ameliyatı mı olacak? Hem küçültme hemde karın ameliyatı beraber yapıyorlar üstüne liposuctionda yapılıyor. Sonuçlar çok güzel instada gördüğüm kadarı ile.Ben sizi bilgilendiririm ablam bir olsunda
2015' te canım. Hem tedavi hem estetik bir arada oldu. Antalya Araştırma Hastanesinde yaptirmistim. Her iki memede de kistler vardı bir yıl boyunca takip edildiler büyüme olduğu için de temizlendiler. Doktorum plastik cerrah olduğu için harika yaptı. Sutyensiz bile çok güzel duruyor. Hayatımda verdiğim en güzel karar benim için. 95 bedenden 80 beden ölçüsüne düştü. Kilo aldığımda hafif büyüyor verdiğimde sönmüş balon gibi durmuyor nasıl yaptıysa doktor. Boşuna onca yıl yük tasimisim. Omuzlarimda çukurlar oluşmuştu resmen. Boynum ağrıyordu sık sık tutuluyordu. Bütün şikayetler hop bitti. Dini açıdan da hiç rahatsızlık hissetmedim çünkü sagligim bozulmak üzereydi sadece olmuşken estetik olsun istedim bu da bir bayan olarak en tabii hakkım. Eksilerinden bahsedeyim. Emziren annelerde süt kanalları deforme olabilirmiş bu da doktorun becerisiyle ilgili. Cinsel açıdan duyu kaybı yaşanıyor dedi doktor .Birkaç yıl sonra duzeliyormus.Aaa ne zaman yaptırdın abla
Öncelikle çok geçmiş olsun cnm, doktor çok önemli cidden. Bazı doktorların dikişleri çok az iz bırakıyor ama benim bünyem yaraya inanılmaz müsait, sezeryan dikişi bile hala kırmızı bende2015' te canım. Hem tedavi hem estetik bir arada oldu. Antalya Araştırma Hastanesinde yaptirmistim. Her iki memede de kistler vardı bir yıl boyunca takip edildiler büyüme olduğu için de temizlendiler. Doktorum plastik cerrah olduğu için harika yaptı. Sutyensiz bile çok güzel duruyor. Hayatımda verdiğim en güzel karar benim için. 95 bedenden 80 beden ölçüsüne düştü. Kilo aldığımda hafif büyüyor verdiğimde sönmüş balon gibi durmuyor nasıl yaptıysa doktor. Boşuna onca yıl yük tasimisim. Omuzlarimda çukurlar oluşmuştu resmen. Boynum ağrıyordu sık sık tutuluyordu. Bütün şikayetler hop bitti. Dini açıdan da hiç rahatsızlık hissetmedim çünkü sagligim bozulmak üzereydi sadece olmuşken estetik olsun istedim bu da bir bayan olarak en tabii hakkım. Eksilerinden bahsedeyim. Emziren annelerde süt kanalları deforme olabilirmiş bu da doktorun becerisiyle ilgili. Cinsel açıdan duyu kaybı yaşanıyor dedi doktor .Birkaç yıl sonra duzeliyormus.
İzlere gelince ilk başta çok beligindi dört yıl içinde gölge haline dönüştü. Zaten bikini giymiyorum çok da sorun etmedim. Reelde olsaydık açar gosterirdim. Utanma yaşım geçti@snglmlk için ayrıntılı anlattım.
Sanırım öyle olacak canım, bir gün kalacakmıs hastanede sonrasında normal hayata cabuk dönüyormus,Cnm ablan mummy makeover ameliyatı mı olacak? Hem küçültme hemde karın ameliyatı beraber yapıyorlar üstüne liposuctionda yapılıyor. Sonuçlar çok güzel instada gördüğüm kadarı ile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?