Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gecmis olsun ablacım öncelikle hem güzel görünmesi hem agırlıktan kurtulman harika olmus

Benim bunyem de senin gibi canım. Yeni yöntemler değişik pomad kremler çıkmış çabuk iyileşiyor. İnşallah karşına çok iyi konusunda uzman bir cerrah çıkar.

Ben çok seviyorum aslında içimden geçmişti keşke sana oy verseydim ama sütlaçla muhallebili kadayıfa dayanamam ikisine oy verdim
Gönlün sağ olsun kuzum. verdiğin oylar da bizim kızlar için sonuçta.
Az önce albümümü keşfettiğini gördüm nasıl sevindim bir de begenmişsin mühendis annem de ziyaret etmiş.

Gönlün sağ olsun kuzum. verdiğin oylar da bizim kızlar için sonuçta.
Az önce albümümü keşfettiğini gördüm nasıl sevindim bir de begenmişsin mühendis annem de ziyaret etmiş.
Avatar resmine bakayım derken albüm olduğunu gördüm ablacım sen begenilmeyecek ablamısın yaaaa

Sporla birlikte zayıflayınca sarkma daha az olur diye düşünüyorum. Benim sorunum sarkma dışında içlerinin boşalmış olması ona ameliyatsız çözüm bulunamaz sanırım.
Benim de öyle canım, içleri boşalmış durumda. Öyle olunca da daha sarkık duruyor. Göbek ve basen yaglarimi alıp oraya doldursalar keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…