- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Ufak operasyon en az 5 binNapalim canım sarkarsa ya öyle kabul edicez ya da ufak bir operasyon yaptıracağız.
Yok yapmadım yine tartılıcam evet geçen cumaya göre gerçi diyetisyende 90.3 görmüştümÇok sevindim canım 8lere gelmene. Geçen haftaya göre 200 gram mi eksi.cok erken tartilmissin, kahvaltı yaptım mı.
Kimin eltisiKız ben de uyaniktim o saatte de çocuğu servise yetiştirme telasindaydim
Para biriktirmeye başlayalım öyleyseUfak operasyon en az 5 bin
Bennde şimdi önden bı tartilsam mi yoksa beklesem mi diye düşünüyorumYok yapmadım yine tartılıcam evet geçen cumaya göre gerçi diyetisyende 90.3 görmüştüm
Hafta içi görüşmeye gidicem bakalım ne diycek ona göre hareket ederim canımHedefi aşağı çekecek misin yoksa bebiş mi gelecek
Geçmiş olsun canım, Allah acil şifa versin inşallah.Kızlar günaydın, hemen yazıp çıkayım, dünden beri hasta eşim oğlum sabaha kadar uyku sıfır, başım ağrımaya başladı şimdi.
Kilom sabit kaptanım kusura bakma lütfen
İzne ayırır mısın beni.
@Zipzip-
Tamam canım yazarsın bize de.Hafta içi görüşmeye gidicem bakalım ne diycek ona göre hareket ederim canım
Dün eşim 8 bin verdi bende biriktirmeye başladım hedef tüp bebek ve araba almak hayırlısı bakalımPara biriktirmeye başlayalım öyleyseönceden aburcubur için kullandığımız miktarları şimdi de bir kenara atalim.
Yazmammı dualarınıza ihtiyacım var kilo verirsem tüp bebekten vaz geçerim diye düşünüyorum hala çok kararsızımTamam canım yazarsın bize de.
Amiin canım sağolGeçmiş olsun canım, Allah acil şifa versin inşallah.
Hadi hayırlısı canım, bereketli olsun inşallah. Bu arada bişey soracam canım, doğal yoldan hamile kalma ihtimalin hiç mi yok. Daha önce senin de eşinin de çocuğunuz olmuş, sadece kilo engel olabilir mi. Kusura bakma çok özel olduysa cevaplama canım.Dün eşim 8 bin verdi bende biriktirmeye başladım hedef tüp bebek ve araba almak hayırlısı bakalım
Şimdilik kafanı yorma öyleyse canım, herşeyin bir zamanı var, zayifladiginda ne istediğini daha net görürsün belki canım eltimYazmammı dualarınıza ihtiyacım var kilo verirsem tüp bebekten vaz geçerim diye düşünüyorum hala çok kararsızım
Gözün aydın canım89.8 sonunda 89 gördümeksi 200 90 zincirini kırdım
Ben dış gebelik geçirdim 10 kasımda 2 yıl olacak sağ tüpüm patladı iç kanama geçirdim amaliyat oldum tüpüm alındı sol tüp kapanmış sızıntı var sadece oda normal yolla olmaz dendi direk tüp bebek önerdiler bende istemedim geçen gün Komşum aklıma girdi illa ortak çocuk olsun sonra pişman olursun diyince eşim ve çocuklarda çok istiyor denemek istedim ama hala kararsısımHadi hayırlısı canım, bereketli olsun inşallah. Bu arada bişey soracam canım, doğal yoldan hamile kalma ihtimalin hiç mi yok. Daha önce senin de eşinin de çocuğunuz olmuş, sadece kilo engel olabilir mi. Kusura bakma çok özel olduysa cevaplama canım.
Tşk ederim kuzum yine tqrtıldım 89.7Gözün aydın canım
Sagol canım aslında para varken yaptırmak istiyorum sonra yine kilo alıcam diye istemiyorum o strese gire bilşrmiyim onuda bilmiyorum KK da tanıştığım arkadaşlarım var onlarında normal yoldan olmuyordu tüp bebekte ilk seferde ikiside hamile kaldı birinin oğlu 11 aylık oldu biri geçen cuma ikiz oğlu oldu bende umutlandım aslında onlarda abla dene diyorlar öyle işte hakkımda hayırlısı olsunŞimdilik kafanı yorma öyleyse canım, herşeyin bir zamanı var, zayifladiginda ne istediğini daha net görürsün belki canım eltim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?