Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar günaydın, hemen yazıp çıkayım, dünden beri hasta eşim oğlum sabaha kadar uyku sıfır, başım ağrımaya başladı şimdi.

Kilom sabit kaptanım kusura bakma lütfen
İzne ayırır mısın beni.

@Zipzip-

Geçmiş olsun canım, Allah acil şifa versin inşallah.

Dün eşim 8 bin verdi bende biriktirmeye başladım hedef tüp bebek ve araba almak hayırlısı bakalım
Hadi hayırlısı canım, bereketli olsun inşallah. Bu arada bişey soracam canım, doğal yoldan hamile kalma ihtimalin hiç mi yok. Daha önce senin de eşinin de çocuğunuz olmuş, sadece kilo engel olabilir mi. Kusura bakma çok özel olduysa cevaplama canım.

Yazmammı dualarınıza ihtiyacım var kilo verirsem tüp bebekten vaz geçerim diye düşünüyorum hala çok kararsızım
Şimdilik kafanı yorma öyleyse canım, herşeyin bir zamanı var, zayifladiginda ne istediğini daha net görürsün belki canım eltim

Ben dış gebelik geçirdim 10 kasımda 2 yıl olacak sağ tüpüm patladı iç kanama geçirdim amaliyat oldum tüpüm alındı sol tüp kapanmış sızıntı var sadece oda normal yolla olmaz dendi direk tüp bebek önerdiler bende istemedim geçen gün Komşum aklıma girdi illa ortak çocuk olsun sonra pişman olursun diyince eşim ve çocuklarda çok istiyor denemek istedim ama hala kararsısım

Şimdilik kafanı yorma öyleyse canım, herşeyin bir zamanı var, zayifladiginda ne istediğini daha net görürsün belki canım eltim
Sagol canım aslında para varken yaptırmak istiyorum sonra yine kilo alıcam diye istemiyorum o strese gire bilşrmiyim onuda bilmiyorum KK da tanıştığım arkadaşlarım var onlarında normal yoldan olmuyordu tüp bebekte ilk seferde ikiside hamile kaldı birinin oğlu 11 aylık oldu biri geçen cuma ikiz oğlu oldu bende umutlandım aslında onlarda abla dene diyorlar öyle işte hakkımda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…