Afiyet olsun canım bende bu kadar düşürsem keskeMenum
Sabah 11
1 dilim tt ekmegi
2 kk peynir
Domates
ogle 16
1 dilim borek
Sekersiz cay
aksam18
1 tabak sebze yemegi
1 dilim ekmek
Su 2 lt
Oldum olasi sevmem kestaneyi yaYaaa cok sevindim tamam
Ogle kcamak olunca bu kadar fazla bile sanirim:)Afiyet olsun canım bende bu kadar düşürsem keske
Aslında tadı cok güzelOldum olasi sevmem kestaneyi yahatta aileme nasil yiyosunuz diyodum bana uzayli gormus gibi bakiyolardi
Bende ayıptır söylemesi ödem attığımı gördüm bugun cok sevindimOgle kcamak olunca bu kadar fazla bile sanirim:)
Ama cok az yiyip vucudu kitliga sokmak istemiyorum
Ne guzel canimBende ayıptır söylemesi ödem attığımı gördüm bugun cok sevindim
Ben de özledim canım. Geçen gün etiketledim hepsini ama gelmediler, siteye girmiyorlar galiba.
OlmadiHele bı olsun
Mezun olan arkasina bakmadan kaciyo burdanBen de özledim canım. Geçen gün etiketledim hepsini ama gelmediler, siteye girmiyorlar galiba.
Benim elime niye cuma kaçamağı yoktu öyleyse. Ona ceza verdik sana da vereceğiz kaçış yok.
Evet canım siteye girmemislerBen de özledim canım. Geçen gün etiketledim hepsini ama gelmediler, siteye girmiyorlar galiba.
Mezun olupda kalan tek üyeyim galibaMezun olan arkasina bakmadan kaciyo burdan
Senin eltinin bi kacamagi olsa sesimiz cikmicaktiBenim elime niye cuma kaçamağı yoktu öyleyse. Ona ceza verdik sana da vereceğiz kaçış yok.
Kaptanım ben 13. Günü bitirdim 21 gün şekersiz programında ve gerçekten sıfır kaçamak. 8 gün sonra güzel bir kaçamak yaparım olur mu. Sonra tekrar aynı programı yapacağım bana iyi geldi kaçamak yapmama konusunda. Ne çok kaçamak dedim beeEvet ama cuma kacamak yapmadıysan vardı :)))
Bari sen gitmeMezun olupda kalan tek üyeyim galiba
Tekrar sekersiz diyete mi baslicaksinKaptanım ben 13. Günü bitirdim 21 gün şekersiz programında ve gerçekten sıfır kaçamak. 8 gün sonra güzel bir kaçamak yaparım olur mu. Sonra tekrar aynı programı yapacağım bana iyi geldi kaçamak yapmama konusunda. Ne çok kaçamak dedim bee
Ekmek değişimi kabul ediliyor canım. 3 adet 1 dilim ekmek yerine geçiyor diye biliyorumCanlar nasılsınızbide şey sormak istiyorum kestane yiyebiliyo muyuz
Kalorisi ekmekten daha azmis canimEkmek değişimi kabul ediliyor canım. 3 adet 1 dilim ekmek yerine geçiyor diye biliyorum
Hastaneden geldik eve girmeden annemleri aldık yemeğe gidiyorız kuzum eve gelince bakarım senin içinBenim için bakar mısın hemşehrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?