Hadi bakalim cuma kazanmak istiyorsan kacamaksız gelmelisinMeraba kizlar
Az once eve geldim bende arkadaslarla toplanmistik
Birazdan anneannemlere gidicez kuzenim askerden geldi onu gormeye İnsallah kazasız belasiz gelirim
Ooo rakibemden carpici sozlerHadi bakalim cuma kazanmak istiyorsan kacamaksız gelmelisin
Aslında kacamak yap demem lazım ama artık listeye girmen gerekiyorOoo rakibemden carpici sozler
Gerci sen gecen haftaki gibi bi yuzdeyle gelsin kesin yenilirim deAslında kacamak yap demem lazım ama artık listeye girmen gerekiyor
Bu hafta o kadar veremem canım :)))Gerci sen gecen haftaki gibi bi yuzdeyle gelsin kesin yenilirim de
İnsallah canim
Hakkaten o da dondurma yüzünden alıyordu@Saricivcivcikcik i de unutma oda iyi ceza almıstı bizden:))))
Hemen ceza keseriz kaptanimla unutmaMeraba kizlar
Birazdan anneannemlere gidicez kuzenim askerden geldi onu gormeye İnsallah kazasız belasiz gelirim
Tamam tamam olmicak oyle biseyHemen ceza keseriz kaptanimla unutma
Özledim yaa hepsini P Prensesimin Annesiyim de gelmiyor artıkHakkaten o da dondurma yüzünden alıyordu
Sorma sormaSorma ya ne hale getirdi bal kaptanımızı
Oooo sen kesin kaçamak yaptın hele ne yedin de heleMeraba kizlar
Gitmedik hahahahhhhOooo sen kesin kaçamak yaptın hele ne yedin de helevalla kaçamak yaptıysan hakkımı helal etmiyorum
Bende gardımı aldım bekliyorum burdaHemen ceza keseriz kaptanimla unutma
Arkadaşlarınla olan planından bahsediyorum sen rahat durmazsınGitmedik hahahahhhh
Cok beklersinBende gardımı aldım bekliyorum burda
Ona iznim var ama dimiArkadaşlarınla olan planından bahsediyorum sen rahat durmazsın
Ben kaçamak yaptığından adım gibi eminim her hafta olduğu gibi huylu huyundan vaz geçmezCok beklersin
Evet ama cuma kacamak yapmadıysan vardı :)))
Gr verdin ne kaçamağı yok sana kaçamak falan hakkettinmi yok ee o zaman niye yedin bende geçen hafta bireysel 3. Oldum bu hafta 300 gr verdim yedigime pişman ettin beni kendine bulaştırma
Kucuk bi dilim borekti :)pasta vardi abur cubur vardi onalri kizkardesime yedirdim caktirmadan:) artik onu yanimda gotureyim ablasina faydasi oluyo ne guzelEvet ama cuma kacamak yapmadıysan vardı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?