Canım sadece cuma günü tartıdan sonra olsun ki ertesi gün hemen diyet moduna dönmüş olalım. Ben de haftada bir yapılması taraftarıyım. İnsan heyecanla o günü bekleyip motive oluyor tüm hafta.Tmm şimdi olduama bence cuma ödülü olsun bıkkınlık gelmesin hedefe rahat kavuşalım kaçamak kaçınılmaz oluyor malesef ama bunu cuma diye belirlersek hafta içi kaçamak olmaz cumayı bekleye biliriz demi Zipzip- kaptanım sen ne diyorsun bu işe
Süpersin canım 21 gün sonra kücük bir kacamakla yeniden devam edersinKaptanım ben 13. Günü bitirdim 21 gün şekersiz programında ve gerçekten sıfır kaçamak. 8 gün sonra güzel bir kaçamak yaparım olur mu. Sonra tekrar aynı programı yapacağım bana iyi geldi kaçamak yapmama konusunda. Ne çok kaçamak dedim bee
Gitmem daha yeniden mezun olacağımBari sen gitme
AnlaştıkHerkes cuma yapacak ödül hakkını canım amaYonahime cuma kacamak yapmayacak pazar günü yapacak
Geen sefer sadece mezuniyet gunune yetismistim bu sefer gozlerimin onunde mezun olcaksinGitmem daha yeniden mezun olacağım
Aynı dili gonuşuyoz eltimCanım sadece cuma günü tartıdan sonra olsun ki ertesi gün hemen diyet moduna dönmüş olalım. Ben de haftada bir yapılması taraftarıyım. İnsan heyecanla o günü bekleyip motive oluyor tüm hafta.
Valla kazasız bitmesi için çaba gösteriyorum canım, reglin ilk günleri eziyet oldu ama geçti çok şükür.guzel menu canim
Sporda guzel:)
menu harika canim senin bu sekersiz diyet kazasız belasiz biticek bence:))
Kiz bu guzel menulere nasil kiydinoldu mu simdi bebe biskuvisi
Ondan uzak dur nasil bi bela oldugunu cok iyi bilirim
Tam da mezun oldugum gün gelmistin :))Geen sefer sadece mezuniyet gunune yetismistim bu sefer gozlerimin onunde mezun olcaksin
Evet ya tam o gun gelmistimTam da mezun oldugum gün gelmistin :))
Insallah bakalım belki mezun olmadan listeden ayrılırım :))
Listede yer kalmayacak haftaya :)
4.5 kilo var canım ben onu liste dısında da veririm bakalım duruma göreEvet ya tam o gun gelmistim
Zaten senin 4 kilon falan kaldi dimi mezun olmana
Sağol canım, normalde güzel içerim suyumu, dün fırsat bulamadım galiba.su az canım ama menü güzel
Aaaa bebe bisküvisi olmadı canım ya
Kestanenin her halini çok severim, çiğ hali de muhteşem.Oldum olasi sevmem kestaneyi yahatta aileme nasil yiyosunuz diyodum bana uzayli gormus gibi bakiyolardi
Aynen yaa, ben bırakamam gibi geliyor.Mezun olan arkasina bakmadan kaciyo burdan
Bi sevmeyen ben varim sanirimKestanenin her halini çok severim, çiğ hali de muhteşem.
Mezun olunca gorcez seni de kesin birakirsinAynen yaa, ben bırakamam gibi geliyor.
Evet canım tekrar basliycam. O kadar irade kazandırdı ki bana çok memnunum. Beyaz ekmek pirinç patates vs bile yemedim bu 13 gün boyunca. Sporu düzgün yapamadım ona üzülüyorum, yoksa süper eksi görürdüm.Tekrar sekersiz diyete mi baslicaksin
Ben hic yapamamistim onu
O zaman daha da süpermiş. Ben bugün yemiştim ara öğünde.Kalorisi ekmekten daha azmis canim
Gelince anlat bize hastaneyi.Hastaneden geldik eve girmeden annemleri aldık yemeğe gidiyorız kuzum eve gelince bakarım senin için
Ne küçüğü yaaSüpersin canım 21 gün sonra kücük bir kacamakla yeniden devam edersin
Gitmem daha yeniden mezun olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?