Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gr verdin ne kaçamağı yok sana kaçamak falan hakkettinmi yok ee o zaman niye yedin bende geçen hafta bireysel 3. Oldum bu hafta 300 gr verdim yedigime pişman ettin beni kendine bulaştırma
Senin kacamagin 1 listeydi bi dilim borekle mi kiyasliyosun

Senin kacamagin 1 listeydi bi dilim borekle mi kiyasliyosun
Ama ben hiç bir hafta kaçamak yapmadım listeme sadık kaldım sen her hafta hem cuma hem pazar yapıyorsun senin 1 gün arayla yaptığını ben 2.5 ay sonra yaptım şimdi oldumu bence olmadı ya sende yapmıycan yada bu kadar katı olmıycan şekerim

Bence cuma ödülü disinda (benim pazar oluyor)
Hic birimiz kacamak yapmayalim da kisa surede hedeflerimize ulasalim

Bence cuma ödülü disinda (benim pazar oluyor)
Hic birimiz kacamak yapmayalim da kisa surede hedeflerimize ulasalim
Tmm şimdi oldu ama bence cuma ödülü olsun bıkkınlık gelmesin hedefe rahat kavuşalım kaçamak kaçınılmaz oluyor malesef ama bunu cuma diye belirlersek hafta içi kaçamak olmaz cumayı bekleye biliriz demi Zipzip- kaptanım sen ne diyorsun bu işe

guzel menu canim
Sporda guzel:)
menu harika canim senin bu sekersiz diyet kazasız belasiz biticek bence:))
Kiz bu guzel menulere nasil kiydinoldu mu simdi bebe biskuvisi
Ondan uzak dur nasil bi bela oldugunu cok iyi bilirim

Bende cuma odulu olunca daha motive oluyorum
Sonucta eglenceli sekilde kilo verebilirken kendimize eziyet etmeye gerek yok haftaya bi kerecik yapilan kacamakta pek fazla etki etmez zaten

Herkes cuma yapacak ödül hakkını canım ama Yonahime cuma kacamak yapmayacak pazar günü yapacak

su az canım ama menü güzel
Aaaa bebe bisküvisi olmadı canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…