Cumadamı kaçamak yaptıEvet ama cuma kacamak yapmadıysan vardı :)))
Senin kacamagin 1 listeydiGr verdin ne kaçamağı yok sana kaçamak falan hakkettinmi yok ee o zaman niye yedin bende geçen hafta bireysel 3. Oldum bu hafta 300 gr verdim yedigime pişman ettin beni kendine bulaştırma
Güzel taktikmis:)))Kucuk bi dilim borekti :)pasta vardi abur cubur vardi onalri kizkardesime yedirdim caktirmadan:) artik onu yanimda gotureyim ablasina faydasi oluyo ne guzel
Onu bilmiyorum bakmak lazım :))Cumadamı kaçamak yaptı
Ya aslinda canim da istemiyo cok hani ayip olur diye yiyorum diyet yaptigimi soylemiyorum kimseyeGüzel taktikmis:)))
Ben kestaneyi patates gibi biliyorum kalori olarak ama belki yanlisimdir:)Canlar nasılsınızbide şey sormak istiyorum kestane yiyebiliyo muyuz
Hımmm anladım canım tamamBen kestaneyi patates gibi biliyorum kalori olarak ama belki yanlisimdir:)
Bence bi 5-6 tane yesen sorun olmaz canim
Canim simdi baktim 10 taneyi gonul rahatligiyla yiyebilirsin kalorisi azmis:))Hımmm anladım canım tamam
Ama ben hiç bir hafta kaçamak yapmadım listeme sadık kaldım sen her hafta hem cuma hem pazar yapıyorsun senin 1 gün arayla yaptığını ben 2.5 ay sonra yaptım şimdi oldumu bence olmadı ya sende yapmıycan yada bu kadar katı olmıycan şekerimSenin kacamagin 1 listeydibi dilim borekle mi kiyasliyosun
Benim listemdede var kestane ama evde olmadığı için hiç adedine bakmadımHımmm anladım canım tamam
Bence cuma ödülü disinda (benim pazar oluyor)Ama ben hiç bir hafta kaçamak yapmadım listeme sadık kaldım sen her hafta hem cuma hem pazar yapıyorsun senin 1 gün arayla yaptığını ben 2.5 ay sonra yaptım şimdi oldumu bence olmadı ya sende yapmıycan yada bu kadar katı olmıycan şekerim
Iyiyim canim sen nasılsın ❤Canlar nasılsınızbide şey sormak istiyorum kestane yiyebiliyo muyuz
Tmm şimdi olduBence cuma ödülü disinda (benim pazar oluyor)
Hic birimiz kacamak yapmayalim da kisa surede hedeflerimize ulasalim
guzel menu canimMenuşum
Kahvaltı
Roka maydanoz salatalık domates
patates (tadimlik )
Zeytin
Yarım kk peynir
1 çay kaşığı acika
Yarım dilim ekmek
Ara
3 kaşık kısır
1 ceviz
Aksam
Menemen 2 dilim ekmek
Ara
Nescafe
3 ceviz 6 7 tane kuru üzüm
1 mandalina
1 yeşil elma
Su 2 lt
Spor 20 mekik
iç dış bacak,alt karın hareketi 15 er
Birazda oynadim terledim
menu harika canim senin bu sekersiz diyet kazasız belasiz biticek bence:))2 Kasım menüsü
11.00 kahvaltı
2 dilim kepekli ekmek, 3 küçük parça civil peyniri, 1 haşlanmış yumurta, domates salatalık 4 adet biberli yeşil zeytin.
15.00 ara
Birkaç parça çiğ karnabahar
16.15 ara
Çok tahıllı ekmek yaptım evde, poğaça şeklinde küçük ekmekler. Bı tane ondan yedim peynirle birlikte.
17.45 akşam
3 fırında köfte, 1 kaseye yakın kuru fasulye, birkaç lokma ekmek.
Su 1.5 lt
Spor 3500 adim
Kiz bu guzel menulere nasil kiydinKızlar günaydın ❤
1 kasım menüsü: 10:30 kahvaltı 2 tb ekmek+ labne, 1 haşlanmış yumurta, domates, şekersiz çay, 1 kk peynir
Ara 14:30 3 yk müsli+süt
17:30 akşam yemeği: 1 kase mercimek çorbası, 3 yk pilav, 200 gr kadar et kavurma, salata, 1 kase yoğurt
18:30 1 sade türk kahvesi
23:30 1 fincan kiraz saplı form çayı
2 lt su
Spor yok
2 kasım menüsü: 11:00 kahvaltı 2 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, domates, salatalık, 1 tb ekmek+labne, şekersiz çay
18:15 1 kase şehriye çorbası, 200 gr kadar şnitzel, 2 yk yoğurt, salata
24:00 3 küçük mandalina, 2-3 dilim armut, 1 fincan kiraz saplı form çayı
3 lt su
4164 adım atıldı.
İki günde oğlumun bebe bisküvilerine saldırdım. Sayısını bilmiyorum ama fazla fazla yedim maalesef
Bende cuma odulu olunca daha motive oluyorum
Yaaa cok sevindim tamamCanim simdi baktim 10 taneyi gonul rahatligiyla yiyebilirsin kalorisi azmis:))
İyiym bende şükürIyiyim canim sen nasılsın ❤
Kestane yiyebilirsin ama miktarı önemli
Benim için bakar mısın hemşehrimBenim listemdede var kestane ama evde olmadığı için hiç adedine bakmadım
Herkes cuma yapacak ödül hakkını canım amaTmm şimdi olduama bence cuma ödülü olsun bıkkınlık gelmesin hedefe rahat kavuşalım kaçamak kaçınılmaz oluyor malesef ama bunu cuma diye belirlersek hafta içi kaçamak olmaz cumayı bekleye biliriz demi Zipzip- kaptanım sen ne diyorsun bu işe
su az canım ama menü güzel2 Kasım menüsü
11.00 kahvaltı
2 dilim kepekli ekmek, 3 küçük parça civil peyniri, 1 haşlanmış yumurta, domates salatalık 4 adet biberli yeşil zeytin.
15.00 ara
Birkaç parça çiğ karnabahar
16.15 ara
Çok tahıllı ekmek yaptım evde, poğaça şeklinde küçük ekmekler. Bı tane ondan yedim peynirle birlikte.
17.45 akşam
3 fırında köfte, 1 kaseye yakın kuru fasulye, birkaç lokma ekmek.
Su 1.5 lt
Spor 3500 adim
Aaaa bebe bisküvisi olmadı canım yaKızlar günaydın ❤
1 kasım menüsü: 10:30 kahvaltı 2 tb ekmek+ labne, 1 haşlanmış yumurta, domates, şekersiz çay, 1 kk peynir
Ara 14:30 3 yk müsli+süt
17:30 akşam yemeği: 1 kase mercimek çorbası, 3 yk pilav, 200 gr kadar et kavurma, salata, 1 kase yoğurt
18:30 1 sade türk kahvesi
23:30 1 fincan kiraz saplı form çayı
2 lt su
Spor yok
2 kasım menüsü: 11:00 kahvaltı 2 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, domates, salatalık, 1 tb ekmek+labne, şekersiz çay
18:15 1 kase şehriye çorbası, 200 gr kadar şnitzel, 2 yk yoğurt, salata
24:00 3 küçük mandalina, 2-3 dilim armut, 1 fincan kiraz saplı form çayı
3 lt su
4164 adım atıldı.
İki günde oğlumun bebe bisküvilerine saldırdım. Sayısını bilmiyorum ama fazla fazla yedim maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?