Gecmis olsun canım yediğin birsey etkilemisde olabilir dikkat et kendine dinlen güzelceSağol canım Bilmiyorum canım ya midem çok bulanıyordu. Birkaç kez de istifra ettim.
Ayyy çok sevindim ya, ne güzel kiyamamis sana. Benimki kararından donmezdi,bı de laf ederdiAyrılmadan kavuşturdukahvaltı yaparken duygulandım odaya gittim agladım babam gel kızım kahvaltını yap tamam haftaya pazartesine kadar burdayız dedi gitmediler
Öyle yapıyorum canım. Çok sağolGeçmiş olsun elticimyat dinlen toparla kendini
Babam bana hiç dayanamaz zati ablamlar öz kızın Gülseren derlerAyyy çok sevindim ya, ne güzel kiyamamis sana. Benimki kararından donmezdi,bı de laf ederdi
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Güzel eksi canım tebrik ederim
Günaydın sebnemcim
Belki tartıdan kaynaklı bir artıdır
Aynı benim babam cok benziyor özellikleri
Günaydın hayırlı sabahlar canım ❤
Süpersin abla insallah yeniden mezun olacaksın
Günaydın canım cuma kac kiloydun bakamadım
Günaydın canım ❤
Cumaya kadar çözersin canım ❤Kızlar utanarak kilo bildirimimi yapayım;
Cuma: 56.9 kg
Pazartesi : 57.7 kg
Fark: +800 gr
Hafta içi toparlayıp eksiye mutlaka geçeceğim.
O zaman güzel eksi canım tebrik ederimcuma gunu 97,4 dum canım
Cok artı değilsin cumaya kadar çözersin canımZipzip- kaptanım sabah WC çıkamadım ama yinede tartıldım kahvaltı yapacaz gidecekler diye bekleyemedim +300 çıktım cuma 89.7 bugün 90.0
Yapma bebeğim ya usuttun mu yoksa. Çok geçmiş olsun. Evde zencefil varsa limon balla çay yap iç.Canım ben bugün bildirim yapamiycam. Çocuğu okula gönderdikten sonra rahatsizlandim. Eşim biseyler falan içirdi. Tartilamadim. Evde yatıyorum okula gidemedim.
Ohhh senden iyisi yok bugün. Çok sevindim canım gözün aydın.Ayrılmadan kavuşturdukahvaltı yaparken duygulandım odaya gittim agladım babam gel kızım kahvaltını yap tamam haftaya pazartesine kadar burdayız dedi gitmediler
Çişini yap fazlası gidecek.Zipzip- kaptanım sabah WC çıkamadım ama yinede tartıldım kahvaltı yapacaz gidecekler diye bekleyemedim +300 çıktım cuma 89.7 bugün 90.0
Babalar hep böyledir. Ben de kiymetlisiydim babamın. Merişim derdi bir şey demezdi. Kalmasına çok sevindim en çok da Tuğçe sevinecek akşam.Babam bana hiç dayanamaz zati ablamlar öz kızın Gülseren derler
Hafta sonunun azizligine ugramişsin tatlım. Toparlayacagina inanıyorum.Kızlar utanarak kilo bildirimimi yapayım;
Cuma: 56.9 kg
Pazartesi : 57.7 kg
Fark: +800 gr
Hafta içi toparlayıp eksiye mutlaka geçeceğim.
-300 gayet güzel Nilhancim.pazartesi bildirimi :97.1 günaydın
Sagol ablacım tığçenin haberi yok gidecekler biliyor bugünde sınavı vardı sınav haftası çok etkileyecekti bugün annemle babam tuğçeyi okuldan almaya gidecekler büyük sürpriz olacak akşam tam 3 saat kesintisiz ağladı annemle yattılar sabah giderken yine ağlayarak gitti sanırım Tuğçe benide çok etkiledi onlara her bakışta gözlerim dolu dolu oluyordu sonunda yaşlar akmaya başlayınca masadan kalktım odaya geçtim işe yaradı sanırım gitmediler şimdi babam camiye gitti annem diyo akşama kadar oturmuyosun gel artık otur benimle iş falan yapma akşama yemekte var ana kız müge anlı izliyoruzYapma bebeğim ya usuttun mu yoksa. Çok geçmiş olsun. Evde zencefil varsa limon balla çay yap iç.
Ohhh senden iyisi yok bugün. Çok sevindim canım gözün aydın.
Çişini yap fazlası gidecek.
Babalar hep böyledir. Ben de kiymetlisiydim babamın. Merişim derdi bir şey demezdi. Kalmasına çok sevindim en çok da Tuğçe sevinecek akşam.
Hafta sonunun azizligine ugramişsin tatlım. Toparlayacagina inanıyorum.
Takımın pasif elemanı olarak bende seni tebrik ederim kuzumSEvgili kaptanlarım ve [IMG alt="seaBahAR"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/30/30138.jpg?1566635380[/IMG] seaBahAR 38. tur performans yarışmamız sonlanmıştır.
Performans Uygulaması / Cuma Zayıflama Yarışması sonuçlar yukarıdaki linktedir.
SONUÇ: 38. Tur performans yarışması sonuçlanmıştır. Buna göre sonuç hazırlama cezası alan takım yoktur. 3. ve 6. takım 38. tur boyunca hiç nota almadan başarılı olmuştur. Başarılarının devamını dileriz. 14. takım kapanarak 12. takım açılmıştır.
Kızlar hepinizi tebrik ediyorum 8 hafta boyunca nota almadan tamamladık
Doğru ya bugün yapma iş , falan...Vaktinizi iyi değerlendirin.Sagol ablacım tığçenin haberi yok gidecekler biliyor bugünde sınavı vardı sınav haftası çok etkileyecekti bugün annemle babam tuğçeyi okuldan almaya gidecekler büyük sürpriz olacak akşam tam 3 saat kesintisiz ağladı annemle yattılar sabah giderken yine ağlayarak gitti sanırım Tuğçe benide çok etkiledi onlara her bakışta gözlerim dolu dolu oluyordu sonunda yaşlar akmaya başlayınca masadan kalktım odaya geçtim işe yaradı sanırım gitmediler şimdi babam camiye gitti annem diyo akşama kadar oturmuyosun gel artık otur benimle iş falan yapma akşama yemekte var ana kız müge anlı izliyoruz
Benim babam inattir sevgisini falan da pek göstermezBabam bana hiç dayanamaz zati ablamlar öz kızın Gülseren derler
Bilmiyorum ki üşütmüş olabilirim büyük ihtimalle. Çok teşekkür ederim canım. Eşim yaptı az önce içtim inşallah toparlanirim hemen.Yapma bebeğim ya usuttun mu yoksa. Çok geçmiş olsun. Evde zencefil varsa limon balla çay yap iç.
Ohhh senden iyisi yok bugün. Çok sevindim canım gözün aydın.
Çişini yap fazlası gidecek.
Babalar hep böyledir. Ben de kiymetlisiydim babamın. Merişim derdi bir şey demezdi. Kalmasına çok sevindim en çok da Tuğçe sevinecek akşam.
Hafta sonunun azizligine ugramişsin tatlım. Toparlayacagina inanıyorum.
Hepimizi tebrik ederimSEvgili kaptanlarım ve [IMG alt="seaBahAR"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/30/30138.jpg?1566635380[/IMG] seaBahAR 38. tur performans yarışmamız sonlanmıştır.
Performans Uygulaması / Cuma Zayıflama Yarışması sonuçlar yukarıdaki linktedir.
SONUÇ: 38. Tur performans yarışması sonuçlanmıştır. Buna göre sonuç hazırlama cezası alan takım yoktur. 3. ve 6. takım 38. tur boyunca hiç nota almadan başarılı olmuştur. Başarılarının devamını dileriz. 14. takım kapanarak 12. takım açılmıştır.
Kızlar hepinizi tebrik ediyorum 8 hafta boyunca nota almadan tamamladık
Bu hafta bence hiç iş yapma tadını çıkar ailenle olan vaktinin. Tuğçe akşam çıldıracak bence. Benim de kayınvalidem yarın gidiyor. Oğlum üzülecek. İlk kez gördü sayılır oncekilerde bebekti, çok sevdi çok alıştı.Sagol ablacım tığçenin haberi yok gidecekler biliyor bugünde sınavı vardı sınav haftası çok etkileyecekti bugün annemle babam tuğçeyi okuldan almaya gidecekler büyük sürpriz olacak akşam tam 3 saat kesintisiz ağladı annemle yattılar sabah giderken yine ağlayarak gitti sanırım Tuğçe benide çok etkiledi onlara her bakışta gözlerim dolu dolu oluyordu sonunda yaşlar akmaya başlayınca masadan kalktım odaya geçtim işe yaradı sanırım gitmediler şimdi babam camiye gitti annem diyo akşama kadar oturmuyosun gel artık otur benimle iş falan yapma akşama yemekte var ana kız müge anlı izliyoruz
Torun sevgisi bir başka oluyor akşam Tuğçe agladı annem agladı babamın gözleri doldu hiç dayanamıyorlar tuğçeye annem şimdiden tuğçeye çeyiz almaya başlamış ben ölmeden ihtiyaçlarını alayım ablama demiş bu aldıklarım tuğçenin ben ölürsem ona vereceksiniz babamın erzincanda evi arabası var diyoki demi dede evle araba benimBu hafta bence hiç iş yapma tadını çıkar ailenle olan vaktinin. Tuğçe akşam çıldıracak bence. Benim de kayınvalidem yarın gidiyor. Oğlum üzülecek. İlk kez gördü sayılır oncekilerde bebekti, çok sevdi çok alıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?