Cumaya daha çok gider canım tebrik ederimHerkese merhaba :) Kİlo verenleri tebrik ediyorum. Alanlarda bence haftasonu nedeniyle bir artı oluşmuş olabilir. Umarım haftaiçi gidecektir. Ben de grup da ilk kilo bildirimimi yapayım. Bugünden itibaren de menülerimi yazarım artık.
Cuma: 73
Bugün: 72.8
Umarım canım. Haftasonu dikkat edemedim zaten çok normal böyle olması.Cumaya daha çok gider canım tebrik ederim
Şifa olsun bitanem. İyi bak Songulumuze.Bilmiyorum ki üşütmüş olabilirim büyük ihtimalle. Çok teşekkür ederim canım. Eşim yaptı az önce içtim inşallah toparlanirim hemen.
Harikasin canım. Ne güzel sonuç -500 tebrik ederim seni.Herkese merhaba :) Kİlo verenleri tebrik ediyorum. Alanlarda bence haftasonu nedeniyle bir artı oluşmuş olabilir. Umarım haftaiçi gidecektir. Ben de grup da ilk kilo bildirimimi yapayım. Bugünden itibaren de menülerimi yazarım artık.
Yok canım ben devlette değilim. Daha doğrusu şu anda hiç bir yer değilim :) Evde çocuk bakıyorum. Çocuk dan önce özel bir kolejdeydi. Sen devlette misin?Harikasin canım. Ne güzel sonuç -500 tebrik ederim seni.Devlet okulunda mi çalışıyorsun? Ben de öğretmenim. Üç yilim kaldı emekliliğe.
İlk zamanlar çok kilo verirsin canım kaçamak yaparsan başlayamazsın başa dönersin biz o kaçamakların tadını biliyoruz o yüzden bu haldeyiz tartıdaki eksinin tadı hiç bir yiyecekte yok inan banaUmarım canım. Haftasonu dikkat edemedim zaten çok normal böyle olması.
2-3 hafta oldu canım kapandı takım ordakilerde 12 ye gectiTakımın pasif elemanı olarak bende seni tebrik ederim kuzum14. Takım kapandımı
Tebrik ederim canım güzel eksi dikkat edince daha da güzel eksiler gelecekHerkese merhaba :) Kİlo verenleri tebrik ediyorum. Alanlarda bence haftasonu nedeniyle bir artı oluşmuş olabilir. Umarım haftaiçi gidecektir. Ben de grup da ilk kilo bildirimimi yapayım. Bugünden itibaren de menülerimi yazarım artık.
Tunaydınn canım sabit olmanda güzel cumaya eksiler gelecekTunaydin kızlar sabitim ben
Allah uzun ömür versin canım hepsine. Ne güzel düşünüyorlar yavrunu. Benim taş gibi görünen babam da torunlara hiç kıyamıyor. Oğlum bebekken kabız olmuştu, kış günü çorapsız terlik siz eczeneye koşup ilaç bulmuştu hiç unutmamTorun sevgisi bir başka oluyor akşam Tuğçe agladı annem agladı babamın gözleri doldu hiç dayanamıyorlar tuğçeye annem şimdiden tuğçeye çeyiz almaya başlamış ben ölmeden ihtiyaçlarını alayım ablama demiş bu aldıklarım tuğçenin ben ölürsem ona vereceksiniz babamın erzincanda evi arabası var diyoki demi dede evle araba benimbabamda evet hepsi senin diyo seviniyo garibim
Çocuklarımıza bakacak güçlü annelere de çok ihtiyacımız var. Altın bileziğin kolunda olsun ihtiyacın olduğunda kullanırsın canım. Ben devlet okulunda yım.Edebiyat branşım.Yok canım ben devlette değilim. Daha doğrusu şu anda hiç bir yer değilim :) Evde çocuk bakıyorum. Çocuk dan önce özel bir kolejdeydi. Sen devlette misin?
Unutmusum canim benBugünün eksik bildirimleri nerde bakalım
Kesinlikle öyle. Ama zaten diyete yeni başlamadım uzunsüredir güya diyet yapıyorum ama dediğin gibi sürekli kaçamak. Hal böyle olunca hiç bir değişiklik olmadı.İlk zamanlar çok kilo verirsin canım kaçamak yaparsan başlayamazsın başa dönersin biz o kaçamakların tadını biliyoruz o yüzden bu haldeyiz tartıdaki eksinin tadı hiç bir yiyecekte yok inan bana
Umarım öyle olurTebrik ederim canım güzel eksi dikkat edince daha da güzel eksiler gelecek
Ben çocuğumu kendim büyütmek istedim. Nasıl olsa iş hayatına döneceğim. Ama onun o büyüme zamanlarını kaçırmak istemedim. Şu anda 3 yaşında. Önümüzdeki sene bende o da okula başlayacağız artık.Çocuklarımıza bakacak güçlü annelere de çok ihtiyacımız var. Altın bileziğin kolunda olsun ihtiyacın olduğunda kullanırsın canım. Ben devlet okulunda yım.Edebiyat branşım.
Teşekkür ederim canım insallah devam gelecekGünaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Güzel eksi canım tebrik ederim
Günaydın sebnemcim
Belki tartıdan kaynaklı bir artıdır
Aynı benim babam cok benziyor özellikleri
Günaydın hayırlı sabahlar canım ❤
Süpersin abla insallah yeniden mezun olacaksın
Günaydın canım cuma kac kiloydun bakamadım
Günaydın canım ❤
Canım çok geçmiş olsun, neyin varCanım ben bugün bildirim yapamiycam. Çocuğu okula gönderdikten sonra rahatsizlandim. Eşim biseyler falan içirdi. Tartilamadim. Evde yatıyorum okula gidemedim.
Valla çekiniyorum da orda tartılmaya ama bakalımGayet güzel bir eksi canım tebrik ederim. Tartın gelene kadar aynı kıyafetlerle aynı eczanede tartilmaya devam edersen eksilen kilonu net görürsün canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?