Sagol canimCook gecmis olsun canım insallah bir an önce iyileşirsin
Çok seviyor demek ki. Çok mutlu olmuştur bı hafta daha göreceği için. Annene de çok geçmiş olsun canımAnnem gidemedi ayakları agrıyor diye babam camiden çıkıp gitti arkadaşlarıyla gelirken babam Tuğçe diye seslenmiş koşarak gelmiş babama sarılmış şimdide diyoki anne bugün 21.30 da yatsam olurmu dedem gille oturayım biraz duyanda bugün yeni geldiler zannedecek durup durup gidip boynuna sarılıp öpüyo annanneyle dedeyi
Geçmiş olsun canım neyin var.Biraz rahatsizim canim
Dua edin
Geçmiş olsun kuzu hayırdır neyin varBiraz rahatsizim canim
Dua edin
Sagol canım dizlerinin kıkırdakları bitmiş kemik kemiğe dayanmış o yüzden agrıyo amaliyattan korkuyoda gittiği yere kadar ditsin diyoÇok seviyor demek ki. Çok mutlu olmuştur bı hafta daha göreceği için. Annene de çok geçmiş olsun canım
Annene cok gecmis olsun canımSagol canım dizlerinin kıkırdakları bitmiş kemik kemiğe dayanmış o yüzden agrıyo amaliyattan korkuyoda gittiği yere kadar ditsin diyo
Sagol kuzumAnnene cok gecmis olsun canım
Çok güzel bir menü afiyet olshn canım beni etiketlememişsin bu hafta rakibeyiz yaPazartesi menüm..
Kahvaltı
2 biberli yumurta
Domates salatalık peynir klasik kahvaltı
Öğlen
Türk kahvesi
1 kare çikolata
Akşam 17.45
Bir kase şehriye çorbası
Su 2+
menün güzel canım abartmayacaksak kaçamak olur turşuyu fazla yeme canım afiyet olsunBugünkü menüm
sabah 10
50 dk spor
Saat 11 Kahvaltı
Bi tabak salata(marul domates salata)
İki dilim tam buğday ekmeği
3 4 kaşık Menemen
7 yeşil zeytin
1 siyah zeytin
Yarım küp süzme peynir
öğlen
bi adet cantık
Bi kase salata
Bi ayran
Küçük kaçamak (tulumba tatlısı bi tanecikkk)
2 bardak cay
1 avuç yer fıstığı
bunlrı aralıklarla yedim
aksam
2 dilim tam buğday ekmeği
Bi yemek tabağı tavuk sote
Yarım salatalık
5 adet top biber turşusu
Su 1 litre oldu 2 ye tamamlamaya çalışacağım
adımda 5 bin
harika menü canım bugün bende çiğ köfte yedim4 Kasım Menü
Sabah
Bir dilim beyaz peynir
3 zeytin
Yeşil çay
Bir havuç
Öğle
5 çiğ köfte marul ile
Akşam
Peynirli salata büyük bir kase
Yeşil çay
su 2 litreyi geçti
afiyet olsun canım menün ideal müsli süt nasıl oluyor tadı hiç denemedim yatıştırıyor mu açlığıSabah kahvaltım saat 10.00
1 tane yumurta
2 kaşık tulum peyniri
Yarım salatalık
5 tane zeytin
1.5 dilim tam buğday ekmeği
Ara ögün saat 12.45
2 kaşık müsli
1 bardak süt
Öğlen yemeği saat 15.00
5 kaşık kuru fasulye
3 kaşık tavuklu pilav
5 tane sarma
1 bardak kefir
1 dilim ekmek
Akşam yemeği saat 19.00
1 kase tavuk suyu şehriye çorbası
1 dilim ekmek
Ara ögün saat 21.00
2 kaşık müsli
1 bardak süt
2 litre su
30 dk yürüyüş
Afiyet olsun canım acıktırmadı mı sonradan 1 köfte seni4 kasım
Bir tane sucuklu yumurta bir dilim ekmek
Öğlen 12 bir küçük kase mercimek, birkaç küçük parça haşlanmış tavuk göğsü Suyuyla beraber, yarım avuç iç fındık
İkindi 3 kuru kayısı
Akşam 1 köfte ( evden çıkacaktım acelem vardı yiyemedim)
Teşekkür ederim:)menün güzel canım abartmayacaksak kaçamak olur turşuyu fazla yeme canım afiyet olsun
harika menü canım bugün bende çiğ köfte yedim
afiyet olsun canım menün ideal müsli süt nasıl oluyor tadı hiç denemedim yatıştırıyor mu açlığı
Afiyet olsun canım acıktırmadı mı sonradan 1 köfte seni
Onu bilmiyorum canım onlarınki büyük olmuyo muBen hiç kullanmadım canım oylesini ama almak isterdim. Şu diyetisyenlerin kullandığı mi.
Afiyet olsun canım sana da. Bu çiğ köfte diyette nasıl bilemiyorum. Çok sıkıntılı mı acabaharika menü canım bugün bende çiğ köfte yedim
Bilmiyorum bende kalmaya bayiliyolar ne diyet ne spor yapamıyorum doğru dürüstBirazdan gitsin eltinde kalsınlar neden hep sizde kalıyorlarki valla iyi meshebi geniş insanmış evi yakında oldugu halde kalma nedir yahu herşey eşde bitiyor tepkisini belli etsin anne yeter artık demeyi bilsin bence canım
Çok severim göcmenleri bizide göçmenlere benzetirler genelde ablamlari beniBen bulgaristan göçmeniyim cnm.
İyi gecelerIyi geceler kizlar
Ben yoğurda katıp yiyordummenün güzel canım abartmayacaksak kaçamak olur turşuyu fazla yeme canım afiyet olsun
harika menü canım bugün bende çiğ köfte yedim
afiyet olsun canım menün ideal müsli süt nasıl oluyor tadı hiç denemedim yatıştırıyor mu açlığı
Afiyet olsun canım acıktırmadı mı sonradan 1 köfte seni
Hayırdır bacı sayısal lotoyu tutturmuş gibisin Allah daim etsinGüüüünayyyyydıııınnnnnnnnnn
Ne güzel bir gün, ne mutlu bir gün, ne sağlıklı bir gün, ne huzurlu bir gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?