Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

:)) Yok canım ben çok kullanmıyorum öyle. Ama dediğin gibi çok kullanılır öyle. Bende Kalecikliyim.

Kayınvalidemden duymuştum Kaleciki. Kırıkkaleye yakın sanırım ☺ Eşim kırıkkaleli benimde. Bayramlarda Ankaraya ve Kırıkkaleye geldiğimiz için iyi kötü öğrendim oralarıda.

Şimdi tartıldım sabit kilom bu ara burayı ihmal ettim kizlar vakit bulamıyorum fazla biliyosunuz durumları
Birazdan gitsin eltinde kalsınlar neden hep sizde kalıyorlarki valla iyi meshebi geniş insanmış evi yakında oldugu halde kalma nedir yahu herşey eşde bitiyor tepkisini belli etsin anne yeter artık demeyi bilsin bence canım

Kızlar menüleri buraya yazmıyor muyuz? Nereye yazıyoruz?
İlk sayfada link var canım oraya yazıyoruz burda yorumluyoruz
Ben bildirim yapmayı unuttum Zipzip-
Olsun canım
Şimdi tartıldım sabit kilom bu ara burayı ihmal ettim kizlar vakit bulamıyorum fazla biliyosunuz durumları
Bu saatte tartıldıysan eksisindir canım bu saatte tartı dogru olmaz zaten

Kızlar annemle konuştuk az önce malum oğlan hasta, eşiminde burnu akıyor (ilaçlar sayesinde çabuk toparladı şükür), laf arasında hala hastalar falan deyince ciddi anlamda salgın dedi. Özellikle ishal çokmuş. Dikkatli olmakta fayda var.

Ayrıca haberlerde ıspanakla ilgili zehirli olma durumundan bahsediliyor, o konuda da önlem olarak belki bir süre tüketilmemesi iyi olabilir.

Benim ıspanak ve pırasam duruyor yarın pırasa yapıcam çarşamba ıspanak düşünüyordum temizledim yıkadım difrize attım

Hakkaten dikkat etmek lazım ama ıspanak nasıl zehirli olabilir aklım almıyor o zaman ıspanakda olan otlar baska sebzelerde de olabilir ki, ıspanak tarlasında sadece ıspanak mı yetişiyor bunu nerden bileceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…