Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hakkaten dikkat etmek lazım ama ıspanak nasıl zehirli olabilir aklım almıyor o zaman ıspanakda olan otlar baska sebzelerde de olabilir ki, ıspanak tarlasında sadece ıspanak mı yetişiyor bunu nerden bileceğiz
Cnm haberleri çok izleyemedim sadece kısa kısa denk geldim. Bugün whatsapptan arkadaş grubumuzda da yazdılar, yemeyin diye.

Benim ilk aklıma gelen tarım ilacı kaynaklı zehirlenme oldu. Fazla ilaç kullanılmış olabilir belki.

Birde nardan 4 yaşında bir çocuğun öldüğü haberi vardı oda belki yine ilaç kaynaklıdır.

Cnm açıköğretime başlamıştın sanırım. Sana tavsiyem çıkmış sorulara bakman ve özet kitaplardan çalışman bende hamileyken uluslararası ticaret ve lojistik yönetimine başlamıştım, eşimde adaleti bitirdi o şekilde çok güzel notlar almıştık.

Tarım ilacıda olabilir,sulama kaynaklıda olabilir canım orda cok fazla sanayi bölgesi var suya sanayi atıkları bulasmıs olabilir
Insallah bir an önce cözülür
Cok yakınsın 5 li rakamlara canım, sınav sonrası bol bol gelirsin simdi ders calıs

Geçmiş olsun canım. Bu arada Tuğçe sevinmiş mi dedeyi falan görünce.

Şimdi haberlerde izledim canım ıspanağa benzer bi ot varmış oda ıspanaga karışmış dikkat etmeden ayıklanmış demekki o zehirlemiş ıspanakla alakası yok

Geçmiş olsun canım. Bu arada Tuğçe sevinmiş mi dedeyi falan görünce.
Annem gidemedi ayakları agrıyor diye babam camiden çıkıp gitti arkadaşlarıyla gelirken babam Tuğçe diye seslenmiş koşarak gelmiş babama sarılmış şimdide diyoki anne bugün 21.30 da yatsam olurmu dedem gille oturayım biraz duyanda bugün yeni geldiler zannedecek durup durup gidip boynuna sarılıp öpüyo annanneyle dedeyi

Diyet pek iyi gitmiyor niye böyle oldum bilemiyorum bu durum beni çol geriyor ne yapacam bilmiyorum hergün güzel başlıyorum sonra fiyaskooo ... bıçak gibi kesmiyorum yedikçe yiyorum .. çok çaresiz hissediyorum kendimi şehirdeki 3. Diyetisyenden randevu aldım cumartesi gidecem bu diyetisyen her hafta kontrol yapıyor bu bana daha iyi gelecek diye düşünüyorum...
Eskiden 10 da kahvaltı yapıyordum 15.00 gibi yoğurt badem tarzı şeyler yerdim sonra 17.30 gibi akşam yemeği yer günü kapatırdım 2.5 saatte spor yapardım...
Şuan 10.30 gibi kahvaltı yapıyorum saat 14.00 da deli gibi acıkıyorum öyle böylr değil...

Evet çok sosyalleştim canım geçen yıl yakınırdım ev üstüme üstüme geliyor diye bı yılda salata yapmaya bile vaktim yok
Hareketli yasam tarzı yemeni etkilemis olabilir daha cok acıkman normal ama abarttıgın için kilo alıyor olabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…