Ben aynıyım canım. Tekrar diyet psikolojisine girmem lazım artıkKızlar ne yapıyorsunuz kimsenin sesi cıkmıyor bugün
Menü paylasmaya baslayacagım demiştin ama menü görmedim sanki bugün daha bakmadım amaBen aynıyım canım. Tekrar diyet psikolojisine girmem lazım artık
Dengeli beslenirsem yazıcam menüMenü paylasmaya baslayacagım demiştin ama menü görmedim sanki bugün daha bakmadım ama
Mneülerini yaz canım yogunlugun gecersede yeniden listeye alalım
Bugün olmadıysa bile yarın dengeli beslenirsinDengeli beslenirsem yazıcam menü
Sebebi her neyse bilmiyorum ama iyi gündede kötü gündede ben sizinle unuttum hepsini .Anlatmak istersen biz buradayız canımArkadaşlar ben bikaç gün aranızda olmayabilirim merak etmeyin. Biraz canım sıkıldı bazı şeylere, burayla ilgisi yok. Cuma bildirim yaparım. Öpüyorum hepinizi.
Hayırdır kızlar noluyor neden kimse bişey demiyor sizin için dua edicem rabbim feraha çıkarsın inş paylaşsanız belki birlikte çözüm bula biliriz birde olayları ikinci bi gözle bakmak daha mantıklı geliyor bana bizler bazen olayları kendi kafamızda büyüte biliyoruzHer ne ise Rabb’im sıkıntini gidersin canim
Bende ayni seyi soylemek icin geldim siteye arkdaslar Cuma bildirimi yapicam ama o zamana kadar pek gelemem gelsem bile buraya yazacak zamanim ve gücum olmayacak
Bende üzüldüm canım insallah bir kac güne dönecekler aramızaZipzip- kaptanım ben bugün temizlik yaparken misafir geldi sonra yemek sofra derken babam eşim ve arkadaşı geldi onlara yemek çay mutfa topla derken benim yemek saatim geldi kızların msj gördüm iştahım kaçtı yemek karşımda çatal elimde öyle bekliyorum
Aynen öyle ölümden hariç herşeyin çaresi vardır mutlaka kendinizi üzmeyin kızlar daha bugün söylesim ne bu dertler kalıcı nede bu dünya hepimiz birşeylerle imtihan oluyoruz dünyaya fazla anlam yüklemeyin derdi dünya olanın dünya kadar derdi olurmuş boşverin gitsin sebep her neyse canlarımmmBende üzüldüm canım insallah bir kac güne dönecekler aramıza
Bazen hersey istediğimiz gibi olmuyor geldiklerinde anlatırlar diye düşünüyorum sağlık acısından problrm olmasın diğerleri çözülür
Senin menüne ben mi soylicem
ben seni etiketlerim tamam
Tmm başka bişey olmasında bu haftalık hatun kişi benim himayemdedirefferim çizgili
Gözümü alıyo zaten ne gözüm olucak onda
İkimizde yeni başladık takip için şey ettiydim.
Tmm başka bişey olmasında bu haftalık hatun kişi benim himayemdedir
Benim kadar deldir gıı ben onu yola getiririmm sen marah etmeYoulost16 bak nasıl sahaplandı seni rakibin :)) inattır kendisi zebra inadı vardır allah kolaylık versin
Allah yardimcin olsunArkadaşlar ben bikaç gün aranızda olmayabilirim merak etmeyin. Biraz canım sıkıldı bazı şeylere, burayla ilgisi yok. Cuma bildirim yaparım. Öpüyorum hepinizi.
Afiyet olsun canım menün güzelBen ne yedim onu yazayım öyle sofrayı topliyim :)
11:30
3 yumurta sahanda
1 kk peynir, 1 tost dilimi kaşar
1 y.k ev yapımı acılı sos( biber salçası yağ ceviz baharat)
5-6 tane badem
18:45
1 dopdolu tabak kurufasulye
3 kaşık bulgur
Soğan
Ayran
2 litre su şimdiye kadar.
Youlost16
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?