Tamam canım dinlen insallah iyileşip öyle gelirsin cumayaHer ne ise Rabb’im sıkıntini gidersin canim
Bende ayni seyi soylemek icin geldim siteye arkdaslar Cuma bildirimi yapicam ama o zamana kadar pek gelemem gelsem bile buraya yazacak zamanim ve gücum olmayacak
rabbim feraha erdirsin canım ...Arkadaşlar ben bikaç gün aranızda olmayabilirim merak etmeyin. Biraz canım sıkıldı bazı şeylere, burayla ilgisi yok. Cuma bildirim yaparım. Öpüyorum hepinizi.
canım inşallah tez zamanda feraha çıkarsın...Her ne ise Rabb’im sıkıntini gidersin canim
Bende ayni seyi soylemek icin geldim siteye arkdaslar Cuma bildirimi yapicam ama o zamana kadar pek gelemem gelsem bile buraya yazacak zamanim ve gücum olmayacak
Görüşürüz canım günde cok yemebende kızımı alıp güne gidecem bi sizlere bakayım dedim
İlk iki gün kahvaltıda 3 yumurta peynir vs yedim.
Akşamda bamya bulgur yoğurt.
Su içemedim saatlere alışamadım.
Dün
11.00
2 yumurta sucuklu
Beyaz ve tulum peynir 1 tane karper
Bol domates biber
17:00 kahve
18:00
Akşam yoğurtlu kabak + baharatlı tavuk
suyu önceki güne göre artırdım biraz
Bugün ne yedim
(Hacamat olduğum için hayvansal gıda perhizi vardı)
11.30
Kavrulmuş kırmızı biber
Zeytinyağlı karnabahar
10 tane falan yeşil zeytin
Sivri biber, bol ceviz fındık
1 tatlı kaşığı tahin
19.00
Kabak sote, bulgur pilavı.
Suyu az içtim.
Afiyet olsun canım Menülerin güzel ama suyu cok az içiyorsun anladıgım kadarıyla suyu artırmaya calısmalısınZipzip- vakitsizlik oldu dün hangi topiğe bakacağımı şaşırdım.
5.günüm bugün bu şekil yemek ilk hafta da bana ne getiricek bilmiyorum hep birlikte görücez.
Bulgur serbest ölçüsüz. Hergün yenmek zorunda değil tabi ama yense de sorun değil.
Çok yiyen atıştıran biri olarak bi boşluğa düşmemek için ilk hafta hep kullanıcam sanırım.
Afiyet olsun canım Menülerin güzel ama suyu cok az içiyorsun anladıgım kadarıyla suyu artırmaya calısmalısın
Spor yapabiliyor musun canım
Anladım canım o zaman hem diyet modunada alısmıs olursun ehliyetinide al sonra yavas yavas baslarsınÖnceden yapıyordum okul açılınca bıraktım topuğum ağrıyodu. Bu arada baş dönmelerinden hiç bişey yapamıyorum.
Haftasonu ehliyet sınavım var.
Şu 1-2 haftayı geçireyim inş iyice alışmış olurum başlıycam yeniden.
Bugün güzel gidiyorsun 2 lt yi bulursunEvet suyu çok az içiyorum kiloma göre.
1 litre içmişim bu saate kadar iyi ama bugün :))
Anladım canım o zaman hem diyet modunada alısmıs olursun ehliyetinide al sonra yavas yavas baslarsın
Ehliyetin simdiden hayırlı olsun
Ben niyeyse direksiyon sınavı diye düşündüm :)))))Kolay değil ehliyet ya sınavı geçebilirsem direksiyon dersleri başlıycak. Direksiyon sınavınıda geçersem alabilicem.
Senin menüne ben mi soylicemYoulost16 menülerinde beni etiketle çizgili
Benim menülerede söyle seni etiketlesinler.
İyiyimm abla sen nasılsın ❤Merhaba canlarım geçmişi okuya okuya geliyorum.Umarım herkes iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?