Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Her ne ise Rabb’im sıkıntini gidersin canim

Bende ayni seyi soylemek icin geldim siteye arkdaslar Cuma bildirimi yapicam ama o zamana kadar pek gelemem gelsem bile buraya yazacak zamanim ve gücum olmayacak
canım inşallah tez zamanda feraha çıkarsın...

Zipzip- vakitsizlik oldu dün hangi topiğe bakacağımı şaşırdım.
5.günüm bugün bu şekil yemek ilk hafta da bana ne getiricek bilmiyorum hep birlikte görücez.
Bulgur serbest ölçüsüz. Hergün yenmek zorunda değil tabi ama yense de sorun değil.

Çok yiyen atıştıran biri olarak bi boşluğa düşmemek için ilk hafta hep kullanıcam sanırım.

Afiyet olsun canım Menülerin güzel ama suyu cok az içiyorsun anladıgım kadarıyla suyu artırmaya calısmalısın
Spor yapabiliyor musun canım

Afiyet olsun canım Menülerin güzel ama suyu cok az içiyorsun anladıgım kadarıyla suyu artırmaya calısmalısın
Spor yapabiliyor musun canım

Önceden yapıyordum okul açılınca bıraktım topuğum ağrıyodu. Bu arada baş dönmelerinden hiç bişey yapamıyorum.
Haftasonu ehliyet sınavım var.
Şu 1-2 haftayı geçireyim inş iyice alışmış olurum başlıycam yeniden.

Anladım canım o zaman hem diyet modunada alısmıs olursun ehliyetinide al sonra yavas yavas baslarsın
Ehliyetin simdiden hayırlı olsun

Kolay değil ehliyet ya sınavı geçebilirsem direksiyon dersleri başlıycak. Direksiyon sınavınıda geçersem alabilicem.
Ben niyeyse direksiyon sınavı diye düşündüm :)))))
Benim zamanımda cok kolaydı kitap yüzü acmadan gitmiştim :)
Cıkmıs sorulara bak birazda calısırsan gecersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…