Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Geçmişi okuyup aranıza döneceğim. Hiçbir yer burası kadar iyi gelmiyor o yüzden burdan uzak kalmanın bana hiçbir faydası yok. Ayrıca iyiyim eminim merak etmissinizdir.
Sevindim canım birden bire yazınca çok şaşırmıştım. Daha iyi ol

Annenlerden mi rahatsız oldu yoksa umarım onlara yansıtmamıştır gerginliği

Güüüünayyyyydıııınnnnnnnnnn
Derdi sıkıntı olana Allah ferahlık versin
Biz değerliyiz, bu dünyaya bir kere geliyoruz, ne kimseyi kıralım ne de bizi kırmalarına izin verelim

Cnm annenler sizdeyken sıkıntı olmasına ayrı üzüldüm ama insanoğlu ister istemez en yakınındakileri sürekli üzüyor. Erkekler konusunda çok konuşmak istemiyorum, zamanında bende bir sürü sıkıntılar yaşadım. Şimdi en ufak şeyde biterse bitsin moduna giriyorum.

Annem ele karışmak dağla güreşmek derdi, evlendim, ne demek istediğini anladım. Dağla güreşemeyeceğimiz gibi diğer insanları, eşimiz dahi olsa değiştirmemiz mümkün değil. Ya görmezden gelecek işi deliliğe vuracaksın, ya da sakince karşına alıp üzüldüğün noktaları anlatacaksın. İnşallah aranızda büyük bir kırgınlık olmadan sıkıntınızı çözersiniz cnm

Neden erken gittiler canım, pazartesiye kadar kalacaklar demiştin.
Teyzem rahatsız köyde oturuyor ekmek yapacaklarmış annem yardıma gideyim dedi yada eşimle mutfakta tartıştık sesimizi duymuş ola bilirler ondanda şüphelendim bende kalın diye ısrar etmedim canım

Teyzem rahatsız köyde oturuyor ekmek yapacaklarmış annem yardıma gideyim dedi yada eşimle mutfakta tartıştık sesimizi duymuş ola bilirler ondanda şüphelendim bende kalın diye ısrar etmedim canım
Cnm inşallah kavgayı duymamışlardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…