Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menü ve spor oldukça iyi olmuş cnm ama keşke sabah kahvaltısına peynirde ekleseydin gerçi yoğurt tüketmişsin gün içinde. Afiyet oldun cnm

Menü çok güzel hatta ben bu menü ile aç kalırım cnm sen bu hafta güzel kilo vereceksin diye düşünüyorum. Afiyet olsun

oh oh maşallah tatlılar sarmalar umarım yaptığın spor eritmiştir canım afiyet olsun
adımın ve menün çok güzel canım afiyet olsun
afiyet olsun canım spor yok mu
Afiyet olsun o adım ne öle ya maşşalah menün çok güzel canım damla sakızlı kahveye bayılırım

Bu hafta diyete adepte olamadım evin işlerinden çocuklarda hasta oldular 3 haftadır 65 ten inemedim
Ben haftasonundaki bisküvi ve kahvaltı kaçamaklarından dolayı +1 kg olmuştum. Hala artıları vermeye çalışıyorum. İnşallah yarın az da olsa eksi görürüm

Ben haftasonundaki bisküvi ve kahvaltı kaçamaklarından dolayı +1 kg olmuştum. Hala artıları vermeye çalışıyorum. İnşallah yarın az da olsa eksi görürüm
Bende kaçamak yaptım ama eksiyim artı çıkmadım şükür çok yapmadım aslında 64 63 ü göreydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…