İnşallah duymamışlardır canım.Teyzem rahatsız köyde oturuyor ekmek yapacaklarmış annem yardıma gideyim dedi yada eşimle mutfakta tartıştık sesimizi duymuş ola bilirler ondanda şüphelendim bende kalın diye ısrar etmedim canım
Canım , seni görmek ne güzel nasılsın ? Nasıl gidiyor hamilelik
Hayırlısı ile kucağına al inşallahGüzel gidiyor canım çok şükür, işe halen devam ediyorum kasım sonu bırakcam nasipse, son yedi haftamız heyecanla bekliyorum
Benim oğlan uyumadı yine :) 4 e doğru zor uyuttum. Eşim yok, yemek yemeye üşendim, Esra Erol izliyorum cnmNe yapıyorsunuz bakalım kimsenin sesi cıkmıyor bugün de sessiz takım
Esra erolu uzun zamandır izlemedim evde olunca favorim zuhalBenim oğlan uyumadı yine :) 4 e doğru zor uyuttum. Eşim yok, yemek yemeye üşendim, Esra Erol izliyorum cnmakşam saatleri, herkes yemekle vs uğraşıyordur.
Esrada çok bombaymış, bende izlemiyordum normaldeEsra erolu uzun zamandır izlemedim evde olunca favorim zuhal
Bundan sonra bol bol izlerim dicem de tv izlemem artık plan yapıp ders calısacagımEsrada çok bombaymış, bende izlemiyordum normalde ☺
Ben de Müge Anlı'yı takip ediyorum.Esrada çok bombaymış, bende izlemiyordum normalde ☺
Bencede kpssye odaklanmaya çalış cnm, inşallah planlı bir şekilde hazırlanır ve güzel bir yere yerleşirsin sonundaBundan sonra bol bol izlerim dicem de tv izlemem artık plan yapıp ders calısacagım
Annem çok takip ediyor Müge Anlıyı. Bende anneme geçtiğim zamanlarda takip etmek durumunda kalıyorum cnmBen de Müge Anlı'yı takip ediyorum.
Insallah canım tesekkur ederimBencede kpssye odaklanmaya çalış cnm, inşallah planlı bir şekilde hazırlanır ve güzel bir yere yerleşirsin sonunda ❤
Arada bakıyorum kimse yazmayınca işlere bakıyorum :))Bugün herkes kayıplarda ☺
Gözün aydın cnmArada bakıyorum kimse yazmayınca işlere bakıyorum :))
Bugün son kez calısıyorum, sabah teslim edeceğiz son bir aksilik cıkmazsa
Kesinlikle çok değişik hayatlar var.Annem çok takip ediyor Müge Anlıyı. Bende anneme geçtiğim zamanlarda takip etmek durumunda kalıyorum cnm ☺ Çok değişik hayatlar ve hikayeler var, hele Palu ailesi resmen skandaldı...
Bişeye bakasim gelmiyor canım.Bugün herkes kayıplarda ☺
Keyfim yok canım. İnşallah sabah tamamen bitsin de rahat bir nefes alın artık.Arada bakıyorum kimse yazmayınca işlere bakıyorum :))
Bugün son kez calısıyorum, sabah teslim edeceğiz son bir aksilik cıkmazsa
Sağol canım benim ❤Gözün aydın cnmhakkınızda hayırlısı olsun bundan sonra.
Insallah canım bir aksilik cıkacak diye korkuyorum bazenBişeye bakasim gelmiyor canım.
Keyfim yok canım. İnşallah sabah tamamen bitsin de rahat bir nefes alın artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?