Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben haftasonundaki bisküvi ve kahvaltı kaçamaklarından dolayı +1 kg olmuştum. Hala artıları vermeye çalışıyorum. İnşallah yarın az da olsa eksi görürüm
Bu hafta hepimiz bı dağıldık sanki yaa. Ben de hala artı görüyorum. İnşallah yarın eksiyle geliriz.

Bu hafta hepimiz bı dağıldık sanki yaa. Ben de hala artı görüyorum. İnşallah yarın eksiyle geliriz.
Bu hafta takımın üstünde genel bir durgunluk ve mutsuzluk hakim haliyle tartıya yansır cnm.

Ben hala o kadar şey nasıl 1 kilo yapar onu anlamaya çalışıyorum. 7000 kalori 1 kilo yapıyorsa ben o kaloriyi hangi ara aldım

56.9 u bile görsem sabitim diye mutlu olurum inan, şu an öyle bir ruh halindeyim

Çok fazla artı değilsin canım. Bugün ödem atıcı bı içecek falan dene istersen.
57.9 dan ancak bu kadar inebildim cnm haftasonundan sonra hem yürüyüş yaptım hemde yediklerime dikkat ettim ama artı kilolar yapıştı resmen üstüme.

Kızlar yarın cuma bildirim den sonra izne ayrılıcam dualarınızda beni unutmayın ailevi sorunlarım var hallede bilirsem aranıza dönücem uzun süre giremeye bilirim hakkınızı helal edin hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun

Kuzum ya inşallah herşey hızlıca yoluna girer. Dualarımdasın

Akşamları misafir oluyor o yüzden çok sık gelemiyorum ben de... Yaşadığımız olumsuzluklari birlikteyken daha çabuk atlatırız uzaklasmayin nolur...
Bende senin gibi düşünüyorum cnm, birbirimizle dertleşmek çok iyi geliyor banada. Birinizi görmesem hemen merak ediyorum, hasta mı bir sıkıntı mı var diye. Allah herkesi feraha kavuştursun

Cnm çok geçmiş olsun ❤
Sağol canım, dışarı gittim geldim Çorba yapıyorum yarına kendime gelirim. Bakalım tartı ne çıkacak.
Canım hayırlısı olsun. Dualarımız seninle tabi ki , sen arada gel yine kafan dağılır.
Akşamları misafir oluyor o yüzden çok sık gelemiyorum ben de... Yaşadığımız olumsuzluklari birlikteyken daha çabuk atlatırız uzaklasmayin nolur...
Aynı fikirdeyim. Oluyor bazen sıkıntı yoğunluk . Eğer onlara kaptırıp gelmezsek bütün emekler çöp. Bizi ayakta turan burası.
Bende senin gibi düşünüyorum cnm, birbirimizle dertleşmek çok iyi geliyor banada. Birinizi görmesem hemen merak ediyorum, hasta mı bir sıkıntı mı var diye. Allah herkesi feraha kavuştursun
Amin canım. Tabi ki dertler sıkıntılar paylaştıkça azalır.

Ben de pazartesi sebepsiz bi artıyla gelmiştim, meğerse adetmiş

Bu kilo işi çok nankör canım, keşke verirken de çok kolay olsa. Ben senin yarın eksi geleceğine inanıyorum sıkma canını, çok az artidasin.

Canım benim üzüldüm sorunlar yaşamana. Belli ki konu uzamış biraz. Hepimiz bu aralar aynı tarzlarda olumsuz şeyler yaşıyoruz, ben kendi adıma sorunu görmezden gelme yolunu tercih ettim. Kendimi üzmekten başka bir işe yaramıyor çünkü. Sen de iyi olmaya çalış lütfen. İstediğin zaman da konuşabiliriz eltim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…