Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Pazar günü. Geçersem hafta içi başlaması lazım derslerin aynı anda yaparız belki :)
Yav sağ ayna zor ben sol aynaya anca bakıyorum bide sağ var
Hadi insallah gecersin direksiyon derslerini birlikte bitiririz
Zamaninda bize cok az ders vermislerdi o zaman nasil kullandim hic hatirlamiyorum
Birde vites degismeyi hic sevmemistim
Otomatik mi alacaksın manuel mi

Bnmde ehliyetim vara arada kullanıyorum eşimin arabasını ben otomatik istyorum rahatlığından eşimiz galerici ama arabam 4 senedir yok

Bnmde ehliyetim vara arada kullanıyorum eşimin arabasını ben otomatik istyorum rahatlığından eşimiz galerici ama arabam 4 senedir yok
Sen varlık içinde yokluk cekiyormussun canım ya. Ben de otomatik istiyorum ama şu anki manuel, yakın zamanda değiştirmemiz de mümkün değil. Mecburen bunu kullanmayı ogrencem

Nasıl eksi olarak ekleneceğim canım tam anlayamadım?
Izinli üyenin yeniden listeye dönebilmesi için 2 sart var
1)izin kilosunun altında ise istediği zaman listeye dönebilir
2)izin kilosundan fazla ise kilosunun %5 fazlası ise listeye girebiliyorsun ama eklenirken eksi olarak ekleniyor kilo aldıgında nasıl yüzde eksi oluyorsa aynı sekilde kilo aldıgın için yüzden eksi olacak
Kilon %5 i saglamıyorsa izin kilona düşene kadar listeye giremezsin

Günayyyydınnnn ❤
Mutlu haftasonları

Eki Görüntüle 2552706
Günaydın canım ❤

Hoş buldum canım Takımlara bakayım dedim gelmişken yazayım dedim .
Nasıl gidiyor diyet .
Bende ucundan başladım ama tartıdan uzak duruyorum
Şükür devam ediyoruz hem iştahım yok hem regl olmadım henüz bir şekilde birbirimizi idare ediyoruz kuzum iyi yapmışsın başlamana çok sevindim senin adına şu hayatta hiç olmazsa kendimiz için birşeyler yapmak mutluluk veriyor bırakma sakın başlamışken

Güzel başladım patates detoksu yaptım 2 gün 2 günde korumam var sonra klasik diyetime dönecem.
Doğru diyorsun geç kaldım kendi adıma ama zararın neresinden dönersek kâr diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…