Afiyet olsun canım menün de sporunda cook güzel8 Kasım menüsü
10.30 kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeği ve tulum peyniri ile tost, 4 küçük mantarli 2 yumurta sahanda, 1 salatalık, 4 yeşil zeytin.
18.00 akşam
2 küçük parça haşlanmış yoğurtlu brokoli, 1 büyük kase yeşil salata, 2 kaşık mantarlı soğanlı biberli tavuk kavurma (tavuğu çok azdi)
10 adet fındık.
2 litre su
Spor
3500 adım
20 dk yürüme bandı
15 dk eliptik
20 dk bisiklet
1 saatten fazla aletlerle kalça ve bacak çalışmaları. Her alet 4*10 şeklindeydi, çok fazla çalıştım, bacaklarım ağrıyor.
Plank köprü ve wall sit yaparsam yazarım, bugün onlara başlayacaktım.
Cnm çok geçmiş olsunEvdeydim allahtan da , kargo geldi onu almaya kalktım . Kargocunun yanında bayılmışım. Adam beni ayılttı eşikte , bekledi sonra gitti
Kızlar bu hafta sekizinci olduk haftaya daha güzel sonuclar bekliyorum
[/QUO
Çok geçmiş olsun canım çok kanaman mı oldu ki?Ayy hanımlar ben öğlen bayıldımbu seferki adet beni çok kötü yaptı.
Hayırlı kandiller canım ❤Hayırlı kandilleri
Kuzum hoş geldinnnfazlasını almayı engellemiş olursun. yaın hepimiz öyle oluyoruz malesef
Geçmiş olsun bacı çok üzüldümEvdeydim allahtan da , kargo geldi onu almaya kalktım . Kargocunun yanında bayılmışım. Adam beni ayılttı eşikte , bekledi sonra gitti
Aynen oyle canim saglik olsun nota almadik neysekiZipzip- kaptanım 8. Olmuşuz sağlık olsun inş en kısa zamanda toparlarız arkadaşlarıma güveniyorum ayrıca bu haftada çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim kuzum
Eklenirsem daha iyi olur kaptanım daha ciddiye alıyorum diyet işini listede olunca. Sevinirim yani.merryangel bu hafta senide listeye ekleyelim mi listeye girmek istiyor musun
Sen gelmeyince ekleyemedim haftaya insallah listeye ekleyecegim canimEklenirsem daha iyi olur kaptanım daha ciddiye alıyorum diyet işini listede olunca. Sevinirim yani.
Sağol canım benim, yarım saat önce 2500 adım daha attım, elektrikler kesildi sokaklara döküldük.Afiyet olsun canım menün de sporunda cook güzel
Yani sonuncuyuz dimi. Bugün diğer takımlar bayağı iyiydi, haftaya bomba gibi gelmemiz lazım.Kızlar bu hafta sekizinci olduk haftaya daha güzel sonuclar bekliyorum
Ben yapamadım canım, bacaklar pert. Yarın ikinci günden katılırım sana mutlaka.sonngulen köprü,wall sit ve plank hareketinin ilk günlerini az önce yaptım
Yok canim 9 takim var sonuncu olmadik.Yani sonuncuyuz dimi. Bugün diğer takımlar bayağı iyiydi, haftaya bomba gibi gelmemiz lazım.
Tamam canım bende baska spor yapamadim bugun yarin leslie yada cardio videosunu yapacağımBen yapamadım canım, bacaklar pert. Yarın ikinci günden katılırım sana mutlaka.
Ben varim ::)))Ben gelene kadar herkes gitmiş ☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?