Şimdilik burdayım canım müsait zamanlarımda gelmeye çalışıyorumgitme bı daha bı yere
Afiyet olsun canım az olmus yediklerin ama miktarları yazmamıssın8 kasım
Sabah çiğ fındık
Öğlen türlü ( ama yağlıydı biraz)
Akşam 2 parça cevizli sucuk bir köfte
Kızlar işlerim vardı yemek yicek vakit olmadı 10-15 dakika tempolu yürüdüm
O zaman kiloda versem listeye zarar vermiş olurum demi?Izinli üyenin yeniden listeye dönebilmesi için 2 sart var
1)izin kilosunun altında ise istediği zaman listeye dönebilir
2)izin kilosundan fazla ise kilosunun %5 fazlası ise listeye girebiliyorsun ama eklenirken eksi olarak ekleniyor kilo aldıgında nasıl yüzde eksi oluyorsa aynı sekilde kilo aldıgın için yüzden eksi olacak
Kilon %5 i saglamıyorsa izin kilona düşene kadar listeye giremezsin
Sadece tek seferlik canım o yüzden dün alsam güzel olacaktı haftaya normal sekilde yazılacaktıO zaman kiloda versem listeye zarar vermiş olurum demi?
Hımm tamam o zaman anladım :) Tamam haftaya bende listede olacağım için güzel kilolar vereyim :)Sadece tek seferlik canım o yüzden dün alsam güzel olacaktı haftaya normal sekilde yazılacaktı
Ama cok kötü etkilemiyor - % 0.15 olarak yazılacak az cok haftaya yeni kilona göre hesap yapacagız
70.9 un altına düşme bu cuma yoksa 67.5 u beklemek zorunda kalırız :))Hımm tamam o zaman anladım :) Tamam haftaya bende listede olacağım için güzel kilolar vereyim :)
Aaa çok üzüldüm neden oldu ki öyle bişey. İyi misin şimdi canım.
Neyseki yanında biri varmış yabancı da olsa. İnşallah tekrar olmaz canım.
Çok geçmiş olsun canım. Kan değerleri ne durumda acaba? Bir an önce iyileşmeni diliyorum. Takımın üzerindeki kara bulutlar gitmedi bir türlü. Çok üzülüyorum olanlara. Allah yardımcimiz olsun.
Kızlar bu hafta sekizinci olduk haftaya daha güzel sonuclar bekliyorum
Cnm çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun bacı çok üzüldüm
pastelfit çok geçmiş olsun
Cook gecmis olsun sebnemcim ihmal etme müsait olunca doktora git mutlaka insallah enfeksiyon değildir insallahTeşekkür ederim hanımlar. Hala iyi değilim ama doktora gidemedim halim yok. 8’de kalktım ama bişey yiyememiştim. Şimdi çorba yaptım içtim. Ama zor gidiyor boğazımdan. İnşallah şu kana karışan vücudu kaplayan enfeksiyondan değildir. Neyse en azından herkes evde , yalnız değilim
8. olmuşuz baya kötüymüş Elifcim. İnşallah haftaya yine 1. yiz
Ben akşam kandil diye giremedim cnm, bayadır namaz kılmamıştım. Mevlid kandili hürmetine azcık dua edeyim dedimKızlar dünkü menüler nerde benimle birlikte 3 menü yazıldı takımda kac kişi var
Allah kabul etsin canım ❤Ben akşam kandil diye giremedim cnm, bayadır namaz kılmamıştım. Mevlid kandili hürmetine azcık dua edeyim dedim
Ben evlenirken arabamı aileme bırakmıştım, zaten onlar için almıştım. 3 senedir bende alıcam inşallahBnmde ehliyetim vara arada kullanıyorum eşimin arabasını ben otomatik istyorum rahatlığından eşimiz galerici ama arabam 4 senedir yok
Allah kabul etsin kuzum daim olsun inş kabirde ilk sual namazdan olacaktır sakın ihmal etme dünyevi şeyler için namazı terk etmek çok yalnış kılmayan kardeşlerimin kalbine o sevgiyi versin Rabbim kılanlarada huşu ile kılmayı nasip etsinBen akşam kandil diye giremedim cnm, bayadır namaz kılmamıştım. Mevlid kandili hürmetine azcık dua edeyim dedim
Kilo vermekte sıkıntı desene70.9 un altına düşme bu cuma yoksa 67.5 u beklemek zorunda kalırız :))
İzinde olan üyeler için evet yoksa listeye alamıyorumKilo vermekte sıkıntı desene
İzne ayrılınca kilomu almamız lazım tekrar girmek içinİzinde olan üyeler için evet yoksa listeye alamıyorum
Haklısın cnm, annemin bana en kızdığı konudur namaz konusu. Kayınvalidemde siz çocuğunuza nasıl örnek olacaksınız diye uyarıyor sağolsun. Akşam inşallah düzenli kılmaya başlarım diye de dua ettim. Dediğin gibi boynumuzun borcu...Allah kabul etsin kuzum daim olsun inş kabirde ilk sual namazdan olacaktır sakın ihmal etme dünyevi şeyler için namazı terk etmek çok yalnış kılmayan kardeşlerimin kalbine o sevgiyi versin Rabbim kılanlarada huşu ile kılmayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?