Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben de şimdi temizliğe başlıyorum canım. Akşama gelirim artık.
İşler tersine gitti elticim gelemedim bugün adetim 5 gün geçmiş bulunmakta ama gelen giden yok acile gittim kan verdim gebelik yok eve geldim eşim aradı yemeğe gittik oradan sinemaya eve geldim saat 22.30 çocuklar banyo yaptı ancak müsayit oldum geldim

B Bir Garip Yolcuyumm nasılsın bakalım yazmıyorsun artık
İyiyim hamdolsun kaptanımsiz nasılsınız, bende durumlar iyi gibi, 5ten sonraya akşam yemeğimi bırakmamaya çalışıyorum, yediklerime pek dikkat edemesem de bu şekilde de yavaş yavaş kilo verebiliyorum, ve sizleri takipteyim

Çok ama çok geçmiş olsun canım, insalalh güzel sonuçlar alırsınız. Daha fazla bir şeye gerek kalmadan atlatmayı nasip etsin Allah.

Sorun değil canım, eşinle güzel vakit gecirmissiniz anlaşılan, iyi gelmistir sana sevindim. Neden bu kadar gecikti acaba.

Her zaman beklerim

Iyiyim bende canım arada yaz yinede hatta listede olmasanda Pazartesi -cuma bildirimlerini yap
Kaptanım çok özür dilerim cuamadan beridir ailevi sorunlardan dolayı hiçbirşeye adepte olamadım giremedim kk ya yarın başlayacağım
Tamam canım insallah cözülmüştür sorunlarınız
Günaydın arkadaşlar
Günaydın canım ❤

Günaydın sağlıklı mutlu huzurlu bir hafta olsun inşallah
Evet canim simdilik is yok hafta ici direksiyon kursuna basliyorum 10 saat ders alacagim
Ama spor icin vaktim olacak

Herkes dagildi bu hafta ama toparlariz insallah yeniden
Çok iyi canım başla , şöförlük gerçekten rahatlık.
Bu hafta kötü olmuş ama tabi hep iyi de olamaz
Canım ben ya bişey yemedim, ya bir çorba içtim, bir iki ceviz attım, ya da evdekiler bir iki hazır söyledi onlardan tırtıkladım. Çok düzgün bir menü denecek birşey olmadı.

bu arada
Cuma 62,6
Pazartesi 63,2

hep yattım ve hiç wc yok, o da etkiledi. Cumaya inşallah eksiye düşeceğim

Cnm şimdi nasıl oldun? İnşallah toparlamışsındır

Günaydın sağlıklı mutlu huzurlu bir hafta olsun inşallah
Günaydın sebnemcim ❤
Çok iyi canım başla , şöförlük gerçekten rahatlık.
Bu hafta kötü olmuş ama tabi hep iyi de olam
Is ıcın olmasa da söförlüğü öğrenmem gerekiyordu iyi oldu bakalım bugün baslıyorum
Yazmayan herkesi etiketlemiştim gecmis olsun tekrardan insallah simdi daha iyisindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…