Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben yarın akşam annemlere geçeceğim, sonrasında cuma günü kayınvalideme gitmeyi planlıyoruz. Annem yine küçük bir operasyon geçirecek. Bu hafta cumaya kadar aktif olurum ama ondan sonra aktif olmama durumum olabilir birkaç gün.

Hakikaten neden böyle oldu bende fırsat buldukça bakıyorum. Bugün adetten dolayı benimde pek keyfim yok gerçi.
Benimde o dönemlerde hiç keyfim olmuyor kendimi cok yorgun hissediyorum
Ben de düğündeyim kuzen evleniyor....
Hayırlı olsun canım ❤
Gecmis olsun canım ❤
İdare ederiz canım o zaman evine dönünce yine aktif olursun

Gecmis olsun canım ❤
İdare ederiz canım o zaman evine dönünce yine aktif olursun
Cnm annemin operasyonu uzun sürmeyecek ama sonucuna göre kemoterapi alıp almayacağına karar verecekler. İlk ameliyatta erken teşhis dediler, şimdi yeniden bakacaklar. İnşallah hayırlı sonuçlar alırız.

Amin inşallah cnm, çok teşekkür ederim. Annem iyi çok şükür, moralide yüksek ama ister istemez içim sıkılıyor. Eşimin babası zaten yok, şimdi annemde hasta olursa iyice üzülecek
Insallah güzel olur sonucu kötü düşünme canım olumlu düşünelim olumlu olsun Allah büyük sonuclar iyi cıkacak insallah

Geçmiş olsun canım nesi var annenin.

Çok geçmiş olsun canım. Ne ameliyatı olacak?

Cnm annemin operasyonu uzun sürmeyecek ama sonucuna göre kemoterapi alıp almayacağına karar verecekler. İlk ameliyatta erken teşhis dediler, şimdi yeniden bakacaklar. İnşallah hayırlı sonuçlar alırız.
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin sonuclariniz güzel olsun inşallah canım

Geçmiş olsun canım nesi var annenin.
Cnm rahatsız olan kayınvalidem. Kurban bayramından önce halsizlik başlamış annemde. Eşimin kardeşide doktor, o şüphelenip annemi yönlendirmiş. Mesanede tümör çıktı, temizlendi. Erken teşhis dediler. Şimdi yeniden küçük bir operasyon geçirecek, kemoterapiye gerek var mı karar verilecek.

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah başarılı bir operasyon olur. Sensiz mi kalacağız şimdi de... Güzel günlerimiz hep geride mi kaldı. Çok özlüyorum eski muhabbetlerimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…