Benim gibi yemişsin yiyeceğin kadar ihtşyacın yohhh neydecenFıstık da olur atı atı ver bana uzaktan
36 yaşında eski toprak mı olurEski toprak
Ama ama benBenim gibi yemişsin yiyeceğin kadar ihtşyacın yohhh neydecen
Benim sadık yarım kara torpakmışKara toprak
Tamam hemen ol o zaman beklemeTamam tamam aktif olcam valla
Kk nin 30 ve üstü yaşları36 yaşında eski toprak mı olur
Yohhh sene yagmurlu günde su bilem yohgg önce zayıfla belkim sona veririkAma ama bensadece çay la azıcık
Eee hemşerim olur Aşık VeyselBenim sadık yarım kara torpakmış
İşte bak vuruyorlar kırbacı kaptanYohhh sene yagmurlu günde su bilem yohgg önce zayıfla belkim sona veririk
Abbowwww kız ben erzincana yakın diye şettimdi şimdi erzurum olunca eski didimdi36 yaşında eski toprak mı olur
Daha birsey yapmadı ki fıstık vermediİşte bak vuruyorlar kırbacı kaptan@Zipzip- yetiş benaaaa
İşe gidiyom kız gece gelirim ancaTamam hemen ol o zaman bekleme
Daha si mi varDaha birsey yapmadı ki fıstık vermedi
Ben demiştim 3. Bu takım kaldırmaz diye sayıylamı geliyorlarrrr nedirrrDaha birsey yapmadı ki fıstık vermedi
Kasabın karısı yazıyor ya aklıma geldi şuan oturduğum evde kasap oturuyormuş önceden bizim kiracı için kasabın karısı diyorlardıİşe gidiyom kız gece gelirim anca
Sende heç bişey bilmirsenn bilmirsenDaha si mi var
HıhAllahım bu günleride gördümya şükürler olsun ölsemde gam yemem benden kilolularıda varmış yalnız değilmişim ya gıııı
Tamam tamam affettimAbbowwww kız ben erzincana yakın diye şettimdi şimdi erzurum olunca eski didimdi
Tamam kabulİşe gidiyom kız gece gelirim anca
Verdiğin kilolarla döv onu mali
Molalarda gelirim merak etmeTamam tamam affettim
Tamam kabul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?