- 8 Mart 2019
- 7.719
- 38.530
- 548
- 40
Düşünüyorum düşünüyorum, 8 kadından 1 i bile nasıl anlamaz? Cevap bulamıyorum vallahi...(geçen yıl ya okudum ya da izledim hatırlamıyorum) amerikada adamın biri başka başka eyaletlerde evlilikler yapmıştı. Kadınlarda birbirinden habersizdi. Çalışıyorum ayağına adam kadınların yanına gidip parasını yiyorduevet ya hiç bir kadında hissetmemi s
Evet çok eğlenceli pek yapabildiğim söylenemez ama tepiniyorim işte ben
Cnm doktora gittin mi, menapoz için genç bence yaşın. Annemde adet görmemeye başlamıştı, kist çıktı, ameliyat oldu. Doktor adet göreceksin demişti, ameliyattan sonra 1 kez gördü sonra yine kesildi. Tedavi içinde ilaç kullanmak istemedi annem ama kaç sene oldu hala menapoz sıkıntıları ile uğraşıyor.Geldi ya çok şükür....odemden korkmuyoruz canım sen de korkma...benim regl hayatım sona erdi sanırım iki ay doldu. Menopozluyum bak dikkat edin bana...huysuz virjinlige adım attim.
Yaa ne güzel hayırlı olsun darısı bizlere insallahYaaişe girdim zipzip işten gelince bi de ev işiyle uğraşınca uyuya kalıyorum hep yorgunluktan
Tebrik ederim canım güzel eksiBugün biraz geç kalktım. Dün çok iş yaptım yorulmuşum. Buraya gelmem bu saati buldu. Tartıya çıkınca da acayip mutlu oldum :))
Cuma: 72.2
Bugün: 71.4
Fark: 800 gram
Güzel eksi canım tebrik ederimSelam kızlar
Bu sabah 68.600 idim
Eksi 200
Hasta falan değilsindir inşallah cnm?Hayırlı haftalar.
Diyet yemeği kadar tatsızım hayır olsun inş.
Cuma 107
Pazartesi 107 ile sabitim.
Sağol zipzipimYaa ne güzel hayırlı olsun darısı bizlere insallah
Tebrik ederim canım güzel eksi
Güzel eksi canım tebrik ederim
Bende de var bu video. Sanki oyuncak bir vücut gibi duruyor, hiçbir yerinde gram oynama yok kadının, o kadar sıkı vücudu var.en sevdiğim zumba videosu hadi gençler
Hepimiz öndeki yeşilli gibi olma dileğiyle
O kiloyla çok iyi zıplıyor dimi. İlk izlediğimde de çok şaşırmıştım ona.Kızımın videosu ama bir türlü ayak uyduramadım bunlara o beyazlı hatından neyim eksik anlamadımki
Sağol zipzipim
Tartıldım deminan itibariyle 99.5 kiloyum bi pazartesi klasiğiyle başlıyorum inşallah
Hasta falan değilsindir inşallah cnm?
Deme la öyleBenden zayıfsın ulan
Hafta sonuna ragmen sabit gelmen güzel insallah cumaya da güzel eksilere göreceksin bu sefer basaracaksın inanıyorum ❤Hayırlı haftalar.
Diyet yemeği kadar tatsızım hayır olsun inş.
Cuma 107
Pazartesi 107 ile sabitim.
Hadi bakalım baslangıcın hayırlı olsun birlikte zayıflayalımSağol zipzipim
Tartıldım deminan itibariyle 99.5 kiloyum bi pazartesi klasiğiyle başlıyorum inşallah
Sağol zipzip daim olsun inşallahHafta sonuna ragmen sabit gelmen güzel insallah cumaya da güzel eksilere göreceksin bu sefer basaracaksın inanıyorum ❤
Hadi bakalım baslangıcın hayırlı olsun birlikte zayıflayalım
Bende de var bu video. Sanki oyuncak bir vücut gibi duruyor, hiçbir yerinde gram oynama yok kadının, o kadar sıkı vücudu var.
Neden olmasın, bende 60 olsam meselaBende ocak ayında doğum günümde 52 olmak istiyorumtamam tamam 54 de olur
Kız sende sanki her gün banlıyım, son bir hafta çok aktif olamadım onun dışında her gün aktifim ben bir kereVer coşkuyuuuuu anammmmkız biz yine arada geliyoruz sen istesende gelemiyorsun banlanmadıgın ay yok azcık otur oturdugun yerde mahpusluk ne zaman bitti ne zaman başlıycak bakım
Aradan sonra aktif olmazsan görüşürüzTabiki amacımız bu ama amaca ara vermek zorunda kaldım
Olsun ya hu 40 kötü mü40 olsam yeter onca yazdığın şeyin cvp i bu olmamaliydi
Dun çok kacirmama ragmen bugün sadece +300 çıktım ona seviniyorum
Bugün spor günüm inşallah herşey güzel olacak :))
Tebrik ederim canım umarım bir an önce iyi olursunMeraba kizlar
Cuma 64.6
Bugun 63.9
Fark 700 gr
arada yazdiklarinizi okuyorum ama yazmaya gucum yok
Cuma bildiriminde bulunamayacam kaptanimZipzip- haberin olsun canim
İsteyenin bir yüzü kara ben de 36 istiyorum altına da yok demem.Bu mesaj silkeledi resmen. İşte bu yüzden banlanmani istemiyorum, sabahları enerjik Gunaydiiiin deyisinle güne merhaba demek harika.
Yaaişe girdim zipzip işten gelince bi de ev işiyle uğraşınca uyuya kalıyorum hep yorgunluktan
Bahane yok daha, aktif olunacak kilo verilecek maliGeldim geldim
Tebrik ederimBugün biraz geç kalktım. Dün çok iş yaptım yorulmuşum. Buraya gelmem bu saati buldu. Tartıya çıkınca da acayip mutlu oldum :))
Cuma: 72.2
Bugün: 71.4
Fark: 800 gram
Tebrik ederimSelam kızlar
Bu sabah 68.600 idim
Eksi 200
Bonus ben zamanında verdim geri aldım, bunları düşünme ana odaklan verebildiğin karNego negom ❤ güne keyifsiz başlamak adetim değil ama böyle oldu bugün.
Haftasonu bi sekteye uğradım onunda büyük etkisi var sanıyorum çünkü başaramamaktan çok yoruldum.
Hiç olmıycak hep böyle kalıcam diye korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?