Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ayy hadi inşallah olsun canım, belli ki için ısınmış senin. Allah hakkında hayırlı etsin inşallah

Ayy hadi inşallah olsun canım, belli ki için ısınmış senin. Allah hakkında hayırlı etsin inşallah
Hayırlısı cnm inşallah, çok umutlanmak istemiyorum sonra üzülmeyeyim diye... olmazsa bu olanaklarda iş bulabilir miyim onuda bilmiyorum. Sonuç olarak 3 aday arasından karar verilecekmiş benim anladığım. Kimin nasibiyse ona hayır getirsin.

Tamam canım sen ne zaman geleceksin
Yoksun kac gündür

Mahcubum. Bu hafta toparlayamadım. Regl olucam bide bugün yarın. Artı ihtimalim var.
Yinede kilo bildiricem tabiki.

Biraz sıkıydı ama düzenliydi uyduğum program içim huzurluydu yapmam gerekeni yaptığım için.
Yeniden deniycem. 9 gün iyiydi benim için bu sefer daha uzun olur inş.

Öyle düşünme canım hepimiz insanız artı oldugumuz dönemlerde olacaktır sen gelmeye devam et
Benimde yogunlugum gececek menülere daha net bakacagım
Hadi Insallah yeniden programını uygulayıp hedefine ulasırsın

Gördüm beğen işareti bile koydum harikasın canım. Ben de basen yok ama asla ince belli olamadım belini özellikle beğendim
Sonradan eklenenler önceki mesajları görüyor mu bilemedim canım ondan sordum. Çok teşekkür ederim, hepimizin derdi ayrı bölge, ben de hiç basensiz olmadım galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…