Ayy hadi inşallah olsun canım, belli ki için ısınmış senin. Allah hakkında hayırlı etsin inşallahCnm aslında bugünkü firmada çalışmak isterim. Olanakları güzel, özel sağlık sigortası var, mesai parası ödüyor. Maaşlar yıllık 12 maaş üzerinden net maaş. Teklif ederlerse kabul etmeyi düşünüyorum.
Bugün ben de az yedim, inşallah sabah eksi görürüm.Bugün persembe diye az yedim
Eve 8 de gelince de yemek istemedim
Görebildini canimBunlar acil eleman arayandı di mi? Hadi hayırlısı olsun İnşallah
Evet canım salı günü banlanmısKızlar şimdi farkettim nego yine mi banlı.
Hayırlısı cnm inşallah, çok umutlanmak istemiyorum sonra üzülmeyeyim diye... olmazsa bu olanaklarda iş bulabilir miyim onuda bilmiyorum. Sonuç olarak 3 aday arasından karar verilecekmiş benim anladığım. Kimin nasibiyse ona hayır getirsin.Ayy hadi inşallah olsun canım, belli ki için ısınmış senin. Allah hakkında hayırlı etsin inşallah
Benimde belimde hala fazlalıklar var hala. Bacak ve basen konusuna girmiyorum bileGördüm beğen işareti bile koydum harikasın canım. Ben de basen yok ama asla ince belli olamadım belini özellikle beğendim
Hadi hayırlısı bir dahaki bana kadar geliyor desene15 inde gelicekmiş nego.
İyi akşamlar ❤
Tamam canım sen ne zaman geleceksin15 inde gelicekmiş nego.
İyi akşamlar ❤
Tamam canım sen ne zaman geleceksin
Yoksun kac gündür
Yarına kalkmış oluyor mu ki banıEvet canım salı günü banlanmıs
Öyle düşünme canım hepimiz insanız artı oldugumuz dönemlerde olacaktır sen gelmeye devam etMahcubum. Bu hafta toparlayamadım. Regl olucam bide bugün yarın. Artı ihtimalim var.
Yinede kilo bildiricem tabiki.
Biraz sıkıydı ama düzenliydi uyduğum program içim huzurluydu yapmam gerekeni yaptığım için.
Yeniden deniycem. 9 gün iyiydi benim için bu sefer daha uzun olur inş.
Banlandıgı saate kalkar sanırım canımYarına kalkmış oluyor mu ki banı
Sonradan eklenenler önceki mesajları görüyor mu bilemedim canım ondan sordum. Çok teşekkür ederim, hepimizin derdi ayrı bölge, ben de hiç basensiz olmadım galiba.Gördüm beğen işareti bile koydum harikasın canım. Ben de basen yok ama asla ince belli olamadım belini özellikle beğendim
Canım bu kiloda hala nasıl kalmış olabilir ki sende. Bence senin gözüne öyle görünüyordurBenimde belimde hala fazlalıklar var hala. Bacak ve basen konusuna girmiyorum bile
Sağol canım ama inşallah hepimizin sorunlu bölgelerinden gitsin o fazlalıklar.Basen belden iyidir sende güzel duruyor şu an sözü bile var “ yemeğin salçalısı kadının kalçalısı”.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?