Beyaz ekmek almıyorum canım. Hatta bugün çok tahıllı ekmek yaptım evde.Sporun muhteşem canım diyetin fena diil o ekmek beyaz undan mıydı? Beyaz una takığım fena acıktırıyor....
Keklere bulaşmayalım kuzum... yürüyüş süper....
Tamam cnm bekliyorum meraklaGeçenlerde öncesi sonrası yaptım gerçekten farketmiş. Diğer tarafa atarım.
Keşke yakın olsak da versem canım. Eşim çok seviyor diye yaptım.Canım çok lahana sarma çekti
Eline koluna sağlık canım, afiyet olsun. H hasbeenandgone canım sanada tez vakitte yemek nasip olsun inşallahKeşke yakın olsak da versem canım. Eşim çok seviyor diye yaptım.
Gayretin bile yeter canım, sen gündüz yoğun çalışıyorsun zaten, akşamları da geliyorsun. İnşallah diğer arkadaşlar da gereken ilgiyi gösterecekler diye umuyorum.Bak menüleri de yorumladım bu hafta sonu sınavlarım var halbuki sen de yaz kaptanım menünü yorumlayayım
Teşekkür ederim canımEline koluna sağlık canım, afiyet olsun. H hasbeenandgone canım sanada tez vakitte yemek nasip olsun inşallah ❤
Şimdi girdim cnm eve, oğlumada kavuştum.Gerçi beni salladığı yok ama olsunTeşekkür ederim canım, sen de evine kavuş inşallah bir an önce.
Sağol canım ❤Kolay gelsin cnm ❤
Kolay gelsin ablacımNöbetim vardı yeni bitti. Durgunluk çok fena vurdu bizi cidden. Gelenimiz hiç eksik olmazdı. Şimdilik endiselenmek istemiyorum ama...
Hakkaten gelirdi yarına kadar bekleyelim ankaya sorarım olmazsaBen de merak ettim hiç ihmal etmezdi
Sağol canım ❤İyi uçuşlar kaptanım şoförüm....
Sen elinden geleni yapıyorsun canım insallah sınavlarında cok güzel gecerBak menüleri de yorumladım bu hafta sonu sınavlarım var halbuki sen de yaz kaptanım menünü yorumlayayım
Bence bu iyiye işaret. Çalışmaya başladığında çok etkilenmeyecek, iyi tarafından bakalımŞimdi girdim cnm eve, oğlumada kavuştum.Gerçi beni salladığı yok ama olsun
Haklısın cnm, anneanne ya da bakıcı ile olunca beni arayacağını sanmıyorumBence bu iyiye işaret. Çalışmaya başladığında çok etkilenmeyecek, iyi tarafından bakalım ☺
Ne güzel işte özgüvenli bir çocuk demek ki. Bugünkü görüşmeyle ilgili senin fikrin ne, kabul eder misin.Haklısın cnm, anneanne ya da bakıcı ile olunca beni arayacağını sanmıyorum ☺
Sağol canım ❤
Kolay gelsin ablacım
Yeniden toparlayacağız insallah takımı
Hakkaten gelirdi yarına kadar bekleyelim ankaya sorarım olmazsa
Sağol canım ❤
Sen elinden geleni yapıyorsun canım insallah sınavlarında cok güzel gecer
Müsait olunca yazacağım canım senin için
Kahvaltı 8.50
1 haşlanmış yumurta
6 siyah zeytin
1 kk beyaz peynir
Yarım domates
Yarım salatalık
Öğlen-aksam 15.50
1 tabak taze fasülye
1 dilim ekmek
Su 2lt
Spor yapmadım daha araba sürmek beni cok yoruyor :)))
Canım afiyet olsun ama menün bana çok az geldiKahvaltı 8.50
1 haşlanmış yumurta
6 siyah zeytin
1 kk beyaz peynir
Yarım domates
Yarım salatalık
Öğlen-aksam 15.50
1 tabak taze fasülye
1 dilim ekmek
Su 2lt
Spor yapmadım daha araba sürmek beni cok yoruyor :)))
Bu tarafa da at ya da beni de o tarafa atın merak ettimGeçenlerde öncesi sonrası yaptım gerçekten farketmiş. Diğer tarafa atarım.
Cnm aslında bugünkü firmada çalışmak isterim. Olanakları güzel, özel sağlık sigortası var, mesai parası ödüyor. Maaşlar yıllık 12 maaş üzerinden net maaş. Teklif ederlerse kabul etmeyi düşünüyorum.Ne güzel işte özgüvenli bir çocuk demek ki. Bugünkü görüşmeyle ilgili senin fikrin ne, kabul eder misin.
Evet bu menü az olmuş canım dediğin gibi.Canım afiyet olsun ama menün bana çok az geldi
Seni gruba eklememiş miyiz cnm?Bu tarafa da at ya da beni de o tarafa atın merak ettim
Daha önce ekleyeyim demisttim istememişti eklerim simdi
Tamam canım uygun tarafa atalım seniBu tarafa da at ya da beni de o tarafa atın merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?