Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok teşekkür ederim cnm, inşallah hayırlısı ise olur. Görüşmelere gitmek bile artık zulüm geliyor inan.

Boya sürekli kullandığım bilindik bir marka cnm ama bellide olmaz dediğin gibi. Belki üretiminde sıkıntı vardı, kusurlu üründe olabilir. Yarın sabahtan gidebilirsem doktora, öğrenirim inşallah.

Her zaman aynı etkiyi yaratmıyor dediğin gibi canım. Bugün dökülmeye devam ediyor mu. Kafanda acı falan hissediyor musun.

Her zaman aynı etkiyi yaratmıyor dediğin gibi canım. Bugün dökülmeye devam ediyor mu. Kafanda acı falan hissediyor musun.
Dökülme dünkü gibi değil cnm, kafamda acı vs hiç olmadı. Ara ara dökülmeler artıyordu, azda olsa birkaç tutam elime geldi bir iki kez. Üstüne dün akşam böyle olunca korktum. Saçlarım o kadar döküldü ki son dönemde, resmen yarı yarıya kaldı.

Zayiflamayla birlikte benim de dökülme arttı canım. Bende mineral eksikliği var ama sebebi bu mu bilmiyorum. Yarın sen de öğren bı bakalım canım. Belki iyi gelecek biseyler önerir doktor.

Cnm senin rahatsızlığın etkiledi, yoksa 60 kg altına inmiştin çoktan.
Sorma ya canım o süreç beni çok durdurdu. Spora başlamam çok vakit oldu. İster istemez o sırada kilo da aldım sürekli yatmaktan. Neyse dert değil Allah can sağlığı versin. Bu kadarı bile hayal gibiydi gözümde.

Canım aynen dediğin gibi rabbim can sağlığı versin, sağlık olunca her şey oluyor. 2 ay geç olsa ne fark eder. Hepimiz incecik olmaya başladık çoktan. Hedefe öyle ya da böyle istikrarla gidiyoruz.

Sporun muhteşem canım diyetin fena diil o ekmek beyaz undan mıydı? Beyaz una takığım fena acıktırıyor....
Keklere bulaşmayalım kuzum... yürüyüş süper....

Kolay gelsin canım, ben de istemem takımı kapanmasını ama böyle giderse sonuç o olur. En azından menülere dikkat edilse yorumlar yapılsa güzel olur.
Bak menüleri de yorumladım bu hafta sonu sınavlarım var halbuki sen de yaz kaptanım menünü yorumlayayım

Canım aynen dediğin gibi rabbim can sağlığı versin, sağlık olunca her şey oluyor. 2 ay geç olsa ne fark eder. Hepimiz incecik olmaya başladık çoktan. Hedefe öyle ya da böyle istikrarla gidiyoruz.
Geçenlerde öncesi sonrası yaptım gerçekten farketmiş. Diğer tarafa atarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…