Eve döndünüz mü canımSorun değil canım isim konusu, biz sana ya mavi deriz ya tosbiktüm eşler ara sıra sorun çıkarıyor burasiyla ilgili. Hatta muhtemelen eşim birazdan ne yazıyorsun bırak artık diyecek
Sorun değil canım isim konusu, biz sana ya mavi deriz ya tosbiktüm eşler ara sıra sorun çıkarıyor burasiyla ilgili. Hatta muhtemelen eşim birazdan ne yazıyorsun bırak artık diyecek
Ulasacagim asla bırakmak yok. Zayıflığın verdiği haz hiç bir şeyde yokmuş onu farkettim. 63 kilo eski halime göre zayıf kabul edilir bencebir dönem duraklamaya giriyorsun ister istemez, efsane vermişsin zaten, ben inandım sana, ulaşırsın hedefine
O bugünlerde pek bir kayıp.@Gulumse25 kahvaltı var dedin gittin gelmedin menünü merakla bekliyorum
Kacamaklarıda arttı kim bilir kahvaltıda neler yaptıO bugünlerde pek bir kayıp.
Döndük canım ama ölüyorum yorgunluktan. 4 saatlik uykuyla duruyorum. Bir saate yatarım bugün. Sen yarın kaçta yola cikiyorsun.Eve döndünüz mü canım
Benimki alıştı, bazen merak ettiğimiz bişey olursa sor bakalım senin şu siteye diyorYa telefona bir kafa uzatıyor, moru gördü mü bitti, ağzımdan çıkanları zımbızla alıyor resmen; buradan etkileniyor muyum etkilenmiyor muyum diye :)
Günler mahvetmese bari onu. İnşallah çok bişey yememiştir eltim.Kacamaklarıda arttı kim bilir kahvaltıda neler yaptı
O zaman dinlen canım bugün cok az uyumussunDöndük canım ama ölüyorum yorgunluktan. 4 saatlik uykuyla duruyorum. Bir saate yatarım bugün. Sen yarın kaçta yola cikiyorsun.
Insallah canımGünler mahvetmese bari onu. İnşallah çok bişey yememiştir eltim.
Aaa korkma canım, güzel bir şey uçak. Gündüz gideceğin için daha keyifli olur. Bulutların üstünde olmak harika.O zaman dinlen canım bugün cok az uyumussun
Saat 16.20 de ucagım ama 3 de orda olmam gerekiyormus
İlk defa ucaga bineceğim korkuyorum
Yarın inince yazarım nasıl bir duygu oldugunuAaa korkma canım, güzel bir şey uçak. Gündüz gideceğin için daha keyifli olur. Bulutların üstünde olmak harika.
Tamam canım. Bu arada geçen gün önerdiğim sporu yaptın mı.Yarın inince yazarım nasıl bir duygu oldugunu
Unuttum onu yaaaTamam canım. Bu arada geçen gün önerdiğim sporu yaptın mı.
Ulasacagim asla bırakmak yok. Zayıflığın verdiği haz hiç bir şeyde yokmuş onu farkettim. 63 kilo eski halime göre zayıf kabul edilir bence
Dönünce denersin artık canım.Unuttum onu yaaa
Evet aynıyız, bazı haftalar rakip seçiyoruz kendimize. Senle de yaparız haftaya istersen.Şu anda aynıyız, seninle iyi gaza gelirim diye düşünüyorum. 15 kilo ne demek tabi ki zayıf
Ordada yaparım belki ablam işe gidecek 2-3 gün canımDönünce denersin artık canım.
Lütfen dene o zaman, çok fena bişey. Senin de yorumunu merak ediyorum.Ordada yaparım belki ablam işe gidecek 2-3 gün canım
Benimki alıştı, bazen merak ettiğimiz bişey olursa sor bakalım senin şu siteye diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?