Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sorun değil canım isim konusu, biz sana ya mavi deriz ya tosbik tüm eşler ara sıra sorun çıkarıyor burasiyla ilgili. Hatta muhtemelen eşim birazdan ne yazıyorsun bırak artık diyecek

Ya telefona bir kafa uzatıyor, moru gördü mü bitti, ağzımdan çıkanları zımbızla alıyor resmen; buradan etkileniyor muyum etkilenmiyor muyum diye :)

bir dönem duraklamaya giriyorsun ister istemez, efsane vermişsin zaten, ben inandım sana, ulaşırsın hedefine
Ulasacagim asla bırakmak yok. Zayıflığın verdiği haz hiç bir şeyde yokmuş onu farkettim. 63 kilo eski halime göre zayıf kabul edilir bence

Ya telefona bir kafa uzatıyor, moru gördü mü bitti, ağzımdan çıkanları zımbızla alıyor resmen; buradan etkileniyor muyum etkilenmiyor muyum diye :)
Benimki alıştı, bazen merak ettiğimiz bişey olursa sor bakalım senin şu siteye diyor

O zaman dinlen canım bugün cok az uyumussun
Saat 16.20 de ucagım ama 3 de orda olmam gerekiyormus
İlk defa ucaga bineceğim korkuyorum
Aaa korkma canım, güzel bir şey uçak. Gündüz gideceğin için daha keyifli olur. Bulutların üstünde olmak harika.

Ulasacagim asla bırakmak yok. Zayıflığın verdiği haz hiç bir şeyde yokmuş onu farkettim. 63 kilo eski halime göre zayıf kabul edilir bence

Şu anda aynıyız, seninle iyi gaza gelirim diye düşünüyorum. 15 kilo ne demek tabi ki zayıf

Benimki alıştı, bazen merak ettiğimiz bişey olursa sor bakalım senin şu siteye diyor

Çok iyi ya, biz o kıvama gelebilir miyiz ki, imkansız herhalde. Biz bir doktora gittik, bir şeyler sordum cevapladı, tam kapıdan çıkıyoruz, dedi ki; kadınlar kulubunde fazla takılmayın. Herşey o boşboğaz doktorla başladı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…