- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
Haklısın canım kimse menü yazmıyor, takıma gelende azaldıDiğer arkadaşlar menü yazmamış ben hariç iki kişi yazmış cumartesi menüsünü onları da yorumladım. Diğer arkadaşlar nerede? Yazın arkadaşlar ki yorumlayalım. Cep telefonu her daim yanımızda değil mi notlara yazın kopyalayıp atın. İnanın menü yazmadan gerçeklerle yüxleşilmez ben şimdi mutfağı toparlarken ağzıma bi şey atamıyorum menüye yazmam gerekiyor çünkü. Çok işe yaradığını düşünüyorum o yüzden yazmanızı rica ediyorum....
Hosgeldinnnn canım ❤Selam 6. Takım
Hoşbuldum. CanımHosgeldinnnn canım ❤
güzel menü akşam ki köfte 3 olabilirdi kuruyemiş porsiyonu sıkıntılı sanırım bir avuç fazla gibi gibi23 Kasım
Sabah 06.50 peynir,bir avuç ceviz içi, yarım domates, 7 tane zeytin, bir taneden az (3/4) kurabiye
Öğlen 12.52 bir kase yuvalama çorbası bir avuç çiğ fındık iki kuru kayısı
Akşam 18 bir köfte,üç kaşık çorba, bir avuçtan fazla Antep fıstığı, 1 kk peynir
1 lt su, 9 dakika kadar tempolu yürüyüş( işe yetişirken)
oo kanki mükemmel menü23 Kasım menüsü
15.30 kahvaltı
1 kaşık tulumla sahanda yumurta, yarım dilime yakın tulum ve domates salatalık marullu salata, 1 dilim kepekli ekmek, şekersiz çay.
18.15 akşam
4 kaşık domatesli biberli tavuk sote, 1 kaşık yoğurt,bol yeşil salata.
Bayagidir bu kadar hafif beslenmiyordum bence.
Su 1 lt icebildim ama yatana kadar 2 yapmaya çalışırım.
10 bin adım
10 sn wall sit
20 sn plank
20 köprü hareketi
600 zıpzıp
tereyağ balı gömmüşüzKızlar 23 kasım menüsü;
Sabah 11:30 1/2 kadar ekmek, bal ve tereyağ, 1 tost dilim kaşar, 1 kk beyaz peynir, salatalık, 1 haşlanmış yumurta, şekersiz çay
Akşam 20:00 1 kase şehriyeli tavuk çorbası, 1 porsiyon kızarmış yeşil fasulye, salata
21:30 1 şekersiz kahve
1.5 lt su
3500 adın atıldı.
Yarım sucuklu yumurta derken yarım sucuk mu anlamadım24 Kasım
Saat 7:5 hurma, yarım sucuklu yumurta, bi kaşık bal, yarım avuç kabak çekirdeği
Saat 12: bir küçük kase dolma içi
Saat 2 iki ya da üç lahana dolması
Akşam 18: bi kase çorba biraz kabak çekirdeği
Saat 19: biraz peynir bir küçük domates
Hoşgeldin canım şu an takım boş heralde sen ben zipzip varızHerkese selam, ben geldim. Yazın dizimden çapraz bağ ameliyatı oldum, fizik tedavim yeni bitti ve geçen hafta reformer pilatese başladım artık, insallah aksilik çıkmaz da devam ederim. Kilo vs gönderi olarak mi yazacağım bir şekli falan var mi
Hosgeldinnnn canım cook gecmis olsunHerkese selam, ben geldim. Yazın dizimden çapraz bağ ameliyatı oldum, fizik tedavim yeni bitti ve geçen hafta reformer pilatese başladım artık, insallah aksilik çıkmaz da devam ederim. Kilo vs gönderi olarak mi yazacağım bir şekli falan var mi
Hoşgeldin canım şu an takım boş heralde sen ben zipzip varız
Hosgeldinnnn canım cook gecmis olsun
ilk sayfamızda kurallarımız ve form var, kurallarımızı okuyup formu doldurabilir misin
Seni yakından tanıyalım
Gecen hafta listedeydim canım ama yarısmada değilim artık,HosbuldummmHimmm anladım canim, az sonra bilgisayarı acınca yapmaya çalışayım
Sadece kaptanlık mi yapıyorsun, kilo bilgisi yazmıyor da adında
Gecen hafta listedeydim canım ama yarısmada değilim artık,
İzmire gidip geleceğim sonrasında belki yeniden listeye girerim
74 kilodan 51 e düştüm sonrasında 58.8 e kadar cıktım simdi 54 kiloyum
Aklına takılan herseyi sorabilirsin
Sorabilirsin canım ben hep buralardayım sadece 2 hafta az yogunlugum olacakÇok güzel ya, sorarım canim bıktıracak kadarKaç kişi var aktif
Sorabilirsin canım ben hep buralardayım sadece 2 hafta az yogunlugum olacak
Aslında takımda nerdeyse 15-20 kişi vardı bu son 2 haftadır sayımız azaldı ama yeniden toparlayacağız
Sorabilirsin canım ben hep buralardayım sadece 2 hafta az yogunlugum olacak
Aslında takımda nerdeyse 15-20 kişi vardı bu son 2 haftadır sayımız azaldı ama yeniden toparlayacağız
Evet canım iyice ihmal ediliyor bu menü işi.Diğer arkadaşlar menü yazmamış ben hariç iki kişi yazmış cumartesi menüsünü onları da yorumladım. Diğer arkadaşlar nerede? Yazın arkadaşlar ki yorumlayalım. Cep telefonu her daim yanımızda değil mi notlara yazın kopyalayıp atın. İnanın menü yazmadan gerçeklerle yüxleşilmez ben şimdi mutfağı toparlarken ağzıma bi şey atamıyorum menüye yazmam gerekiyor çünkü. Çok işe yaradığını düşünüyorum o yüzden yazmanızı rica ediyorum....
Hoşgeldin canım nasılsınSelam 6. Takım
Sağol ortim, dün çok güzeldi ama bugün biraz sıkıntılı canımgüzel menü akşam ki köfte 3 olabilirdi kuruyemiş porsiyonu sıkıntılı sanırım bir avuç fazla gibi gibi
oo kanki mükemmel menü
tereyağ balı gömmüşüzo tost kaşarları çok yağlı ve kaşar bile değil aslında biliyorsundur zaten
Yarım sucuklu yumurta derken yarım sucuk mu anlamadımdolma içleri pirinç se sıkıntı yalnız
Merhaba hoşgeldin.Herkese selam, ben geldim. Yazın dizimden çapraz bağ ameliyatı oldum, fizik tedavim yeni bitti ve geçen hafta reformer pilatese başladım artık, insallah aksilik çıkmaz da devam ederim. Kilo vs gönderi olarak mi yazacağım bir şekli falan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?