Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Diğer arkadaşlar menü yazmamış ben hariç iki kişi yazmış cumartesi menüsünü onları da yorumladım. Diğer arkadaşlar nerede? Yazın arkadaşlar ki yorumlayalım. Cep telefonu her daim yanımızda değil mi notlara yazın kopyalayıp atın. İnanın menü yazmadan gerçeklerle yüxleşilmez ben şimdi mutfağı toparlarken ağzıma bi şey atamıyorum menüye yazmam gerekiyor çünkü. Çok işe yaradığını düşünüyorum o yüzden yazmanızı rica ediyorum....

Haklısın canım kimse menü yazmıyor, takıma gelende azaldı

güzel menü akşam ki köfte 3 olabilirdi kuruyemiş porsiyonu sıkıntılı sanırım bir avuç fazla gibi gibi
oo kanki mükemmel menü
tereyağ balı gömmüşüz o tost kaşarları çok yağlı ve kaşar bile değil aslında biliyorsundur zaten
Yarım sucuklu yumurta derken yarım sucuk mu anlamadım dolma içleri pirinç se sıkıntı yalnız

Herkese selam, ben geldim. Yazın dizimden çapraz bağ ameliyatı oldum, fizik tedavim yeni bitti ve geçen hafta reformer pilatese başladım artık, insallah aksilik çıkmaz da devam ederim. Kilo vs gönderi olarak mi yazacağım bir şekli falan var mi

Hoşgeldin canım şu an takım boş heralde sen ben zipzip varız

Hosgeldinnnn canım cook gecmis olsun
ilk sayfamızda kurallarımız ve form var, kurallarımızı okuyup formu doldurabilir misin
Seni yakından tanıyalım

Hosgeldinnnn canım cook gecmis olsun
ilk sayfamızda kurallarımız ve form var, kurallarımızı okuyup formu doldurabilir misin
Seni yakından tanıyalım

Hosbuldummm Himmm anladım canim, az sonra bilgisayarı acınca yapmaya çalışayım

Sadece kaptanlık mi yapıyorsun, kilo bilgisi yazmıyor da adında

Hosbuldummm Himmm anladım canim, az sonra bilgisayarı acınca yapmaya çalışayım

Sadece kaptanlık mi yapıyorsun, kilo bilgisi yazmıyor da adında
Gecen hafta listedeydim canım ama yarısmada değilim artık,
İzmire gidip geleceğim sonrasında belki yeniden listeye girerim
74 kilodan 51 e düştüm sonrasında 58.8 e kadar cıktım simdi 54 kiloyum
Aklına takılan herseyi sorabilirsin

Çok güzel ya, sorarım canim bıktıracak kadar Kaç kişi var aktif

Sorabilirsin canım ben hep buralardayım sadece 2 hafta az yogunlugum olacak
Aslında takımda nerdeyse 15-20 kişi vardı bu son 2 haftadır sayımız azaldı ama yeniden toparlayacağız

He iyi o zaman Sen gelene kadar ben de iyice öğrenip toparlamış olurum

Evet canım iyice ihmal ediliyor bu menü işi.

Sağol ortim, dün çok güzeldi ama bugün biraz sıkıntılı canım

Merhaba hoşgeldin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…