- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
Evet aynıyız, bazı haftalar rakip seçiyoruz kendimize. Senle de yaparız haftaya istersen.
Doktor da fenaymis yaa ona ne oluyorsa.Çok iyi ya, biz o kıvama gelebilir miyiz ki, imkansız herhalde. Biz bir doktora gittik, bir şeyler sordum cevapladı, tam kapıdan çıkıyoruz, dedi ki; kadınlar kulubunde fazla takılmayın. Herşey o boşboğaz doktorla başladı :)
Ay yapalım, çok isterim. Ben şimdi cuma günü giriyorum değil mi listeye, öyle anladım. Ama yarından itibaren menü paylaşıyorum.
Tamam canım salı sabahı deneyecem insallahLütfen dene o zaman, çok fena bişey. Senin de yorumunu merak ediyorum.
Üçüncü cuma listeye girebiliyorsun canım ama menü yazmaya yarın baslıyorsunAy yapalım, çok isterim. Ben şimdi cuma günü giriyorum değil mi listeye, öyle anladım. Ama yarından itibaren menü paylaşıyorum.
Doktor da fenaymis yaa ona ne oluyorsa.
İki hafta deneme süren var canım. Bu süreçte buraya katılımın, menü yazman ve diğer menuleri yorumlaman önemli. Yeterince katılım sağlamayan ve düzenli menü paylaşımı yapmayanlari listeye almayabiliyoruz. Ama ben sende o ışığı gördüm.Ay yapalım, çok isterim. Ben şimdi cuma günü giriyorum değil mi listeye, öyle anladım. Ama yarından itibaren menü paylaşıyorum.
Tamam canım salı sabahı deneyecem insallah
Üçüncü cuma listeye girebiliyorsun canım ama menü yazmaya yarın baslıyorsun
Biz yazmadan anlamıssın zaten önemli olan o bazen saatlerce durumı anlattıgım oluyordu :))))Evet ikinci okuyuşumda anladım durumu. İlk okuyunca forma kitlenmişim sanırım yani umarım öyledir. Okuyup anlamayan olduğumu düşünmek istemiyorum
İki hafta deneme süren var canım. Bu süreçte buraya katılımın, menü yazman ve diğer menuleri yorumlaman önemli. Yeterince katılım sağlamayan ve düzenli menü paylaşımı yapmayanlari listeye almayabiliyoruz. Ama ben sende o ışığı gördüm.
İki hafta deneme süren var canım. Bu süreçte buraya katılımın, menü yazman ve diğer menuleri yorumlaman önemli. Yeterince katılım sağlamayan ve düzenli menü paylaşımı yapmayanlari listeye almayabiliyoruz. Ama ben sende o ışığı gördüm.
Olur canımBen seni veZipzip- i takibe alsam olur mu?
Ben bu geçmişi nasıl bitiricem acaba ? Geldim zıpzıpım geldim kahvaltıdan sonra misafirleri bırakmadım bende oturduk akşam 6 dan sonrada AVM gezmeye gittik yeni geldim eve sayılır menümü yazayım kaçamak yok evel Allah şuan açlıktan karnım gurulduyoGulumse24 kahvaltı var dedin gittin gelmedin menünü merakla bekliyorum
Ne düzlüğü canımPlato denen düzlüğü kırmaya calisiyorum canım.
Cok konuşmadık ki :))Ben bu geçmişi nasıl bitiricem acaba ? Geldim zıpzıpım geldim kahvaltıdan sonra misafirleri bırakmadım bende oturduk akşam 6 dan sonrada AVM gezmeye gittik yeni geldim eve sayılır menümü yazayım kaçamak yok evel Allah şuan açlıktan karnım gurulduyo
Hoşgeldin canimHeyoooo ben geldim
Tamam canım
Iyi geceler canımIyi geceler herkese
Sen de benim bildiğim en hanım en tatlış kaptansin...Coooook teşekkür ederim bitanemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?