Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet aynıyız, bazı haftalar rakip seçiyoruz kendimize. Senle de yaparız haftaya istersen.

Ay yapalım, çok isterim. Ben şimdi cuma günü giriyorum değil mi listeye, öyle anladım. Ama yarından itibaren menü paylaşıyorum.

Doktor da fenaymis yaa ona ne oluyorsa.

Ay yapalım, çok isterim. Ben şimdi cuma günü giriyorum değil mi listeye, öyle anladım. Ama yarından itibaren menü paylaşıyorum.

Şimdi anladım, iki hafta ölçüm, bir yüzdenin üzeri olursa o zaman liste, daha çookkk işim varmış

Lütfen dene o zaman, çok fena bişey. Senin de yorumunu merak ediyorum.
Tamam canım salı sabahı deneyecem insallah
Üçüncü cuma listeye girebiliyorsun canım ama menü yazmaya yarın baslıyorsun

İki hafta deneme süren var canım. Bu süreçte buraya katılımın, menü yazman ve diğer menuleri yorumlaman önemli. Yeterince katılım sağlamayan ve düzenli menü paylaşımı yapmayanlari listeye almayabiliyoruz. Ama ben sende o ışığı gördüm.

Tamam canım salı sabahı deneyecem insallah

Üçüncü cuma listeye girebiliyorsun canım ama menü yazmaya yarın baslıyorsun

Evet ikinci okuyuşumda anladım durumu. İlk okuyunca forma kitlenmişim sanırım yani umarım öyledir. Okuyup anlamayan olduğumu düşünmek istemiyorum

Karanlıkta ki araba farı gibiyim Fena taktım bu kilolara, bir de laf aramızda eşim 57 olmuş, kemerler tutmuyor artık

Ben seni ve Zipzip- i takibe alsam olur mu?

Gulumse24 kahvaltı var dedin gittin gelmedin menünü merakla bekliyorum
Ben bu geçmişi nasıl bitiricem acaba ? Geldim zıpzıpım geldim kahvaltıdan sonra misafirleri bırakmadım bende oturduk akşam 6 dan sonrada AVM gezmeye gittik yeni geldim eve sayılır menümü yazayım kaçamak yok evel Allah şuan açlıktan karnım gurulduyo

Cok konuşmadık ki :))
Tamam canım kacamak olmamasina sevindim
Heyoooo ben geldim
Hoşgeldin canim
Zipzip- kaptanım 2 günlük menümü yazdım
Tamam canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…