Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhaba canım. Ben yeni geldim de, notlara yazıp kopyalıyoruz öyle mi?
Unutmamak için öyle yapabilirsin tabiki. Bizim ilk sayfamızda menü ve spor sayfamızın linki var, oraya yazıyoruz menulerimizi canım.

Ben Songül, 35 yaşındayım, Aydın'da yaşıyorum, akademisyenim evliyim 7 yaşında bir oğlum var. Kaptan yardimcisiyim. Yaklaşık 15 kilo verdim canım.

ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:
BOYUNUZ:
KİLONUZ:
HEDEF KİLONUZ:
MEDENİ DURUMUNUZ:
MESLEGINIZ:
ÇOCUK SAYISI:
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:
KİLO ALMA NEDENİNİZ:
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:

Merhaba canım, hoşbuldum :) Cok güzel vermişsin, tebrikler. Hımmm menülere o bağlantıdan, diğer konuşmalar buradan, anladım sanırım. Nedense çok karışık geldi birden bana:) Öğrenirim herhalde

Merhaba canım, hoşbuldum :) Cok güzel vermişsin, tebrikler. Hımmm menülere o bağlantıdan, diğer konuşmalar buradan, anladım sanırım. Nedense çok karışık geldi birden bana:) Öğrenirim herhalde
Cook fazla sohbet ettiğimiz için menüleri baska sayfaya yazıyoruz kolay olsun diye
Öğrenirsin canım az cok forumu biliyorsun zaten
Ben ilk geldiğimde mesajı zor yazıyordum

Afiyet olsun canım,menülerin geneli iyi gibi ama kaçamaklar da var. Bı de her gün pilav yemiş gibisin.
Çok az yemişsin canım, suyu lütfen arttır
Menü de spor da çok güzel olmuş canım, afiyet olsun.

Bütün gün aç kalınca akşam coşulmuş mu ne
Afiyet olsun canım, sabah iyi olmamış ama dediğin gibi ödül olsun.
Çok iyi bir menü canım afiyet olsun.
Afiyet olsun canım, su çok az. Gün yaptığın zaman biraz kaçmıştı ama yine de başarılı sayılır o kadar yiyeceğe karşı koymuşsun.
Afiyet olsun canım, bisküviler seni batırıyor unutma.
Afiyet olsun canım, hep bunu söylüyorum ama suyu çok az içiyorsun. Yarım litrelik şişe kullan ve gün içine böl. Öğleye kadar 1 litreyi, akşama kadar ikinci litreyi bitir. Mümkünse de yatana kadar 1 litre daha iç. Kuruyemişler biraz fazla gibi geldi bana.

ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:39
BOYUNUZ:162
KİLONUZ:63
HEDEF KİLONUZ:58-54
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ:Muhasebe
ÇOCUK SAYISI:0(Olması için dua seviyeyindeyim :) )
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZiz-çapraz bağ ameliyatı sonrası hareketsizlık
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mıiz ameliyatı
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Kendimi kilolu sevmiyorum

İsim konusunu yanlış anlamayın lütfen. Esimle bu grup konusunda anlaşamıyoruz. Hamilelik gruplarında fazla zaman gecirip, ot çöp işlerine girince, iyice taktı. Bana biraz güveni gelince yazarım zaten :)

Bu arada Antalyadayım.

İlk hafta hepimize öyle geldi canım ama alıştık. Yanlış yapa yapa öğreniyoruz kimi zaman. Her zaman destek oluruz zaten. Ben bir süredir kilo veremiyorum malesef ama inşallah hedefimize ulaşacağız hep birlikte.

Hosgeldinnnn canım yeniden bende elif 30 yasındayım ankarada yasıyorum bekarım
Yazarsın istediğin zaman sıkıntı yapma
07 den antalya oldugunu tahmin etmiştim

bir dönem duraklamaya giriyorsun ister istemez, efsane vermişsin zaten, ben inandım sana, ulaşırsın hedefine

Hosgeldinnnn canım yeniden bende elif 30 yasındayım ankarada yasıyorum bekarım
Yazarsın istediğin zaman sıkıntı yapma
07 den antalya oldugunu tahmin etmiştim

Ahahahah doğru, onu düşünmemiştim. O kurtarıcı oluyor nick konusunda, sadesi alınmış oluyor :) Memnun oldum bu arada

Sorun değil canım isim konusu, biz sana ya mavi deriz ya tosbik tüm eşler ara sıra sorun çıkarıyor burasiyla ilgili. Hatta muhtemelen eşim birazdan ne yazıyorsun bırak artık diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…