Tesekkur ederim canım bunu uygulayacagımCnm 1 saat 15 dk da anlamazsın bile yolculuğu, sadece kalkışta kulaklarına dikkat et, basınç farkından dolayı tıkanabiliyor. Ağzını çok hafif açık tutarsan önlemene yardımcı olur.
Eşime boğazım ağrıyor dedim ama dün gece bu kadar kötü değildim. Oğlumuzla uğraşırken farketmemişte olabilirim tabiimüsait olduğunda arıyor, bişeyler önerir cnm.
Süpersin canım kilonu koruyorsunKızlar kilo bildiriyorum 59.15
Allah’ın izniyle Takımımın sayesinde canım....Süpersin canım kilonu koruyorsun
Günaydın canım ❤günaydın Kızlar.....
@birmühendisanne geçmiş olsunmavitosbik07 hoşgeldin canım
Zipzip- seni de merak ediyorum nasıl geçecek-geçti uçak yokculuğun?
Günaydın canım ❤Günaydın arkadaşlar
Tabiki olur canım.Ben seni veZipzip- i takibe alsam olur mu?
Kilom gram oynamıyor, daha doğrusu artı oluyor ama eksi hiç yok canım.Ne düzlüğü canım
Güzel eksi ile baslamıssın haftayaGünaydın kaptanım kilo bildirimi 63.7 -100 gr
Günaydın canım ❤Günaydın ❤
İkiside olabilir canımKızlar güncel kilom 57.6 kg, dün 56.8 kg idim. Tartıdan mı benden mi anlamadım
Bu hafta belki düzene girersin okulda tekrar açıldı canım nasıl oldun bu arada iyileşebildin miKızlar kusura bakmayın, söz verdim ama yine hep yoğunluk. Çok sıkıldım bende. Ne olacak böyle bilmiyorum, şöyle sadece bir hafta benim olsa iyice adapte olucam diyete.
Bu sene ne oldu böyle anlamıyorum, sürekli koşturuyorum sürekli
Günaydın canım hosgeldinnnn ❤Selam kızlar Günaydın ben geldim
Evet canım açıldı, bu seferde öğretmenler günü organizasyonları varGüzel eksi ile baslamıssın haftaya
Günaydın canım ❤
İkiside olabilir canım
Bu hafta belki düzene girersin okulda tekrar açıldı canım nasıl oldun bu arada iyileşebildin mi
Teşekkür ederim canım@Elhan ablacımsonngulen canım eltim @merryangel takımda başka ögretmen varmıydı bilmiyorum ama öğretmenler gününüz kutlu olsun canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?