Tam olarak organik mi bilemiyorum ama tadı ve kokusu bile çok farklı. O kötü tavuk kokusu olmuyor, çok güzel bir yağı çıkıyor, tavuğun kendisi bile böyle turuncuya yakın bir sarı. Bence o pazara bakmalısın canım.Cnm sen organik tavuk alıyorsundur muhtemelen. Bizim burda pazar günleri avm içinde organik pazar kuruluyormuş ama tavuk vs geliyor mu hiç bilmiyorum.
Geçmiş olsun canım bazen kabul günü gibi oluyor insanınBen de bu sabah acayip gerginim, aksilikler yüzünden. Tek tek anlatmiyim en son pazarda üzerime başımdan aşağı su indi, brandalarda toplanan yağmur suyu.aglayacaktim artık.
Kuzum ya kıyamam, hastalığı biz bile zor kaldırıyoruz onlar için daha zorlayıcı oluyordur. Şöyle güzel bir çorba yapsan içer belki.Kızlar oğlum çok mızmız, kahvaltıda omlet dışında bişeyde yemedi... ilaçlarını verip, markete götüreceğim. Belki hava alınca biraz keyfi yerine gelir.
O 1.4 bile çok önemli dimi11.400
Canım lütfennnnnn
Benim de yeni bitti. Bir an önce eski modumuza döneriz inşallah canımKesinlikle bende öyleyim, sebepsiz yani. Ota çöpe geriliyorum, regl de yeni bitti ondan olamaz
Haklısın canım, Çarşamba tez izleme jurim var, bunları hepsi onun kefareti olsun inşallah, o gün güzel geçsin.Geçmiş olsun canım bazen kabul günü gibi oluyor insanın
Hem takımı hem de hippocan i çok ama çok kutlarım.Eki Görüntüle 2558717
Son iki aylık dönemi kapsayan ve 649. etap verilerine göre hazırlamış olduğum Bireysel Sıralama Listemizde hata ve/ya eksik varsa lütfen uyarınız.
İlk on dereceye dört üyesini yerleştiren 6. Takıma tebrikler!
Liste birincisi Hippocan (6. Takım) kocaman tebrikler!
Bu cook guzel oldu hic beklemiyordumHem takımı hem de hippocan i çok ama çok kutlarım.
Gunaydin canimGünaydın
Mutlu haftalar
Çok erken kalktığım için kahvaltı yaptım okula gidip geldim çayda içtim unuttum tartıyı valla.
Yarın sabah mutlaka tartılıcam.
Kacamaklara dikkat etBugün birazdan komşumun evini görmeye gideceğim kv ile
Regl olman iyi olmus hatta ona rağmen eksi ile gelişsinTakımı ve dereceye giren arkadaşlarımı tebrik 3dwrim kaptanım bu arada dün regl oldum
Gunaydin canim
14. SıradayımEki Görüntüle 2558717
Son iki aylık dönemi kapsayan ve 649. etap verilerine göre hazırlamış olduğum Bireysel Sıralama Listemizde hata ve/ya eksik varsa lütfen uyarınız.
İlk on dereceye dört üyesini yerleştiren 6. Takıma tebrikler!
Liste birincisi Hippocan (6. Takım) kocaman tebrikler!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?