Bizim zamanımızda o tür kutlamalar cok olmazdı hersey değişiyor :))Evet canım açıldı, bu seferde öğretmenler günü organizasyonları var
Çok şükür bende çocuklarda iyiyiz ❤
Yolculuk kaçta
Insallah onun etkisidir canım Artık menü paylasımlarını bekliyorum68.3 çıktım bu sabah +600 cumartesi regl olcaktim daha olmadim inşallah ondandir
Çok geçmiş olsun canımKızlar günaydınnn ❤ Bende kaptım şifayı, çok fenayım
Zaman değişti artık hep böyle işler varBizim zamanımızda o tür kutlamalar cok olmazdı hersey değişiyor :))
İyi olmanıza sevindim canım ❤
16.20 de ucak rötar yapmazsa
Ucak biletini 2 hafta kadar önce alınca nerdeyse otobüs fiyatına denk geldi
Sağol canım ❤Çok geçmiş olsun canım
Zaman değişti artık hep böyle işler var
Erken alınca öyle oluyor canım, hayırlı yolculuklar
Geçmiş olsun canım, bakacak birisi olsaydı keşke size.Kızlar günaydınnn ❤ Bende kaptım şifayı, çok fenayım
Keşke cnmGeçmiş olsun canım, bakacak birisi olsaydı keşke size.
Hastalık yüzünden olabilir canım.Kızlar güncel kilom 57.6 kg, dün 56.8 kg idim. Tartıdan mı benden mi anlamadım
Oluyor bazen öyle canım takma kafana. Allah sağlık versin yeter.Kızlar kusura bakmayın, söz verdim ama yine hep yoğunluk. Çok sıkıldım bende. Ne olacak böyle bilmiyorum, şöyle sadece bir hafta benim olsa iyice adapte olucam diyete.
Bu sene ne oldu böyle anlamıyorum, sürekli koşturuyorum sürekli
Büyük ihtimalle ondandır canım.68.3 çıktım bu sabah +600 cumartesi regl olcaktim daha olmadim inşallah ondandir
Ben evde kim hasta olursa olsun tavuk haşlama yaparım.. patates havuç soğan falan koyarım haşlarken. Sonra da bol baharatla içeriz. Genelde çok iyi gelir. Normal tavuklarla yapmıyorum ama. Bı de tüm tavuk kullanıyorum.Keşke cnmben daha kötü olmam inşallah, bir şekilde idare ederiz o zaman...
Dolunay zamanı mı nedir, hepimizde var bir şeyBen de bu sabah acayip gerginim, aksilikler yüzünden. Tek tek anlatmiyim en son pazarda üzerime başımdan aşağı su indi, brandalarda toplanan yağmur suyu.aglayacaktim artık.
Cnm sen organik tavuk alıyorsundur muhtemelen. Bizim burda pazar günleri avm içinde organik pazar kuruluyormuş ama tavuk vs geliyor mu hiç bilmiyorum.Ben evde kim hasta olursa olsun tavuk haşlama yaparım.. patates havuç soğan falan koyarım haşlarken. Sonra da bol baharatla içeriz. Genelde çok iyi gelir. Normal tavuklarla yapmıyorum ama. Bı de tüm tavuk kullanıyorum.
Görüşürüz canımKızlar oğlum çok mızmız, kahvaltıda omlet dışında bişeyde yemedi... ilaçlarını verip, markete götüreceğim. Belki hava alınca biraz keyfi yerine gelir.
Hosbulduk canımGünaydın canım hosgeldinnnn ❤
Tamm canımInsallah onun etkisidir canım Artık menü paylasımlarını bekliyorum
Olabilir valla kaç gündür gergin mutsuz ve sinirliyim. Senin de keyfin yoktu sanırım hala da yerine gelmiş değil.Dolunay zamanı mı nedir, hepimizde var bir şey
Kesinlikle bende öyleyim, sebepsiz yani. Ota çöpe geriliyorum, regl de yeni bitti ondan olamazOlabilir valla kaç gündür gergin mutsuz ve sinirliyim. Senin de keyfin yoktu sanırım hala da yerine gelmiş değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?