Canlarım benim sağolun beni düşündüğünüz için, sadece bugünlük böyleSana katılıyorum cvp yazacaktım msj gördüm çok doğru diyorsun aç kalındıgı zaman vücut yağ depoluyor aç kaldıgımızla kalıyoruz
Aa bisey mi oldu ki hemen aşagilara inip okuyorumCanım çok geçmiş olsun. Evrakların canı cehenneme dursun bir köşede iyiles bir çırpıda halledersin bunları düşünme şimdi. Çocuk da hasta olmuş bu çok kötü. Evi revire cevirmişsiniz baksana. Kıyamam iki kuzuya. Bir yakinindan yardım rica etsen keşke. Salgın çok fazla dediğin gibi. Benim öğrencilerin çoğu hasta. Canım zencefilli limonlu çay iç ıhlamur adaçayı hangisi varsa çabuk toparlarsin. Bir sıcak tarhana veya tavuk çorbası da iyi olur. Üzüldüm haline... Allah tez zamanda şifa versin ikinize de.
Yavrum ne güzel gitmiş kilolar ohh maşallah. Dilerim arkası çorap söküğü gibi gelir.
İyi akşamlar Alvillam..
Birazdan uyuz uyuz kendimi anlatacağım iyi akşamını bozmam inşallah.
@Ytmz bu hafta verdiklerini emin ol bugün geri almışsın canım sabah yedin peki akşam niye yedin onu anlamadım aynı tat ne gerek vardı bugün hiç olmamış canımGüne gittin herhalde
Menün gayet güzel canım ama biliyorsun ki sağlıklı zayıflamanın ilk kuralı kahvaltıyı düzgün ve vakitlice yapmaktır.
Menünü beğendim canım. Yürüyüşü biraz artrırırsan iyi olur...
Kendini bu kadar aç bırakma canım bu hafta senin için önemli bir hafta...hem metabolizman yavaşlar hiç yemezsen akşam
Aslında çok kötü bir menü değil halleyin dışında....
Medeni cesaretinden dolayı tebrik ediyorum bu pide dilimleri nasıl? Mesela bütün pide 7-8 dilime mi bölünüyor? Hadi diyelim ki bi kez yedin sigara böreği ve 2. Kez pide yemek hiç olmadı ama sen her halükarda yaz menü ki hatalarını göresin....
İyi geceler canım Allah kolaylık versin dualarım seninleKızlar ben yatıyorum, yarın çok koşturmacam olacak. Dua edin benim için iyi geçsin. Hepinizi öpüyorumiyi geceler
Insan öyle oluyo bu ara bende öyleyim ne spor ne diyet su bile içemiyorum bütün düzenim alt üst oldu hak veriyorum size. Bu aralar kv bendeydi yine gelen giden cok oldu hiç bisey yapamadimMisafirler yağmur gibi yağıyordu...Allah affetsin şikayet ediyormuş gibi olacağım ama bu son bir aydır misafirim eksik olmadı. Hep olsun, Allah herkesten razı olsun ama çok yoruldum tek başıma. Biri daha gelecek diye ödüm kopar oldu ne yalan söyleyeyim. Derdim kilo verememek kuzum... yürüyüs yapamıyorum tek yaptığım spor bu. Akşamlari yorgun düşüyorum iş çıkısi... mutfağı toparlayıp ufak tefek işleri ancak yapabiliyorum. Yediklerime dikkat etmek tek başına yeterli olmuyor. Mehter gibi iki ileri bir geri sayıyorum yerimde. Nolacak benim bu halim...sakin düzenli hayatıma tekrar dönmek istiyorum.
Iyi geceler canım tatlı rüyalar Allah yardım etsinKızlar ben yatıyorum, yarın çok koşturmacam olacak. Dua edin benim için iyi geçsin. Hepinizi öpüyorumiyi geceler
Bemimde en merak ettiğim konu bu bazı uzmanlar ac kalmadan sık sık yiyerek kilo verileceğini söylerken bazilarida ac kalmamiz gerektiğini söylüyo if yapiyolar bilemedim vallaSana katılıyorum cvp yazacaktım msj gördüm çok doğru diyorsun aç kalındıgı zaman vücut yağ depoluyor aç kaldıgımızla kalıyoruz
Ben bunu diyetisyene sordum yalnış beslenme olduğunu söyledi aç kalınca insan yemeğe saldırıyor kendimde yaşadım bunu ama ara ögün yapınca yemekte sofraya aç olarak oturmamış oluyorum ve saldırmıyorum ama ara ögün yapmadıgım zaman yemekte yediklerimle doymadıgımı hissediyorum sonra yine acıkıyorumBemimde en merak ettiğim konu bu bazı uzmanlar ac kalmadan sık sık yiyerek kilo verileceğini söylerken bazilarida ac kalmamiz gerektiğini söylüyo if yapiyolar bilemedim valla
Kolay gelsin cnm, dualarımız seninleKızlar ben yatıyorum, yarın çok koşturmacam olacak. Dua edin benim için iyi geçsin. Hepinizi öpüyorumiyi geceler
Allah rahatlık versin kuzumKızlar bende yatıyorum herkese hayırlı geceler Allaha emanet olun hoşçakalın sabah görüşürüz
Cerezden başka bir şey yememissin canım. Cidden merakımdan soruyorum yeme düzenin neden böyle, çalıştığın ortamda yemek yeme saatin falan olmuyor mu. Bana yeterince dengeli gelmiyor menülerin, pek bilgi sahibi değilim bu konularda ama doğru bir beslenme şekli mi, mecburiyetten mi böyle yoksa senin tercihin mi.
Beni düşünerek su icmene sevindim ama birazcık daha arttirsak mi ne dersin
Afiyet olsun canım, senin o ara pek bir fena olmuş hem de 3u bir arada şeklinde ya da bermuda şeytan üçgeni mi desek
Menün de sporun da çok güzel canım afiyet olsun. Bu yeşil çayın güllüsünü de yapmışlar yahu.
Afiyet olsun canım güzel menü.
Ohhh be kahvalti ve öğle yemeği gördüm menünde. Yumurta yemiş olmana da çok sevindim. Su hala az tatlım
Ağzına birsey atıp ciksaydin metabolizman çalışsın ☺
Afiyet olsun güzel menu
Güne gittin herhalde
Menün gayet güzel canım ama biliyorsun ki sağlıklı zayıflamanın ilk kuralı kahvaltıyı düzgün ve vakitlice yapmaktır.
Menünü beğendim canım. Yürüyüşü biraz artrırırsan iyi olur...
Kendini bu kadar aç bırakma canım bu hafta senin için önemli bir hafta...hem metabolizman yavaşlar hiç yemezsen akşam
Aslında çok kötü bir menü değil halleyin dışında....
Medeni cesaretinden dolayı tebrik ediyorum bu pide dilimleri nasıl? Mesela bütün pide 7-8 dilime mi bölünüyor? Hadi diyelim ki bi kez yedin sigara böreği ve 2. Kez pide yemek hiç olmadı ama sen her halükarda yaz menü ki hatalarını göresin....
A kahveyi görmemişim canım ictiysen iyiKahveyi zor içip çıktım evden canim, geç uyanınca öyle oldu, ayarlarım insallah
Doğrudur canim senin dediğin de mantıklıBen bunu diyetisyene sordum yalnış beslenme olduğunu söyledi aç kalınca insan yemeğe saldırıyor kendimde yaşadım bunu ama ara ögün yapınca yemekte sofraya aç olarak oturmamış oluyorum ve saldırmıyorum ama ara ögün yapmadıgım zaman yemekte yediklerimle doymadıgımı hissediyorum sonra yine acıkıyorum
Iyi uykularKızlar bende yatıyorum herkese hayırlı geceler Allaha emanet olun hoşçakalın sabah görüşürüz
A kahveyi görmemişim canım ictiysen iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?