Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aa bisey mi oldu ki hemen aşagilara inip okuyorum

@Ytmz bu hafta verdiklerini emin ol bugün geri almışsın canım sabah yedin peki akşam niye yedin onu anlamadım aynı tat ne gerek vardı bugün hiç olmamış canım

Insan öyle oluyo bu ara bende öyleyim ne spor ne diyet su bile içemiyorum bütün düzenim alt üst oldu hak veriyorum size. Bu aralar kv bendeydi yine gelen giden cok oldu hiç bisey yapamadim

Sana katılıyorum cvp yazacaktım msj gördüm çok doğru diyorsun aç kalındıgı zaman vücut yağ depoluyor aç kaldıgımızla kalıyoruz
Bemimde en merak ettiğim konu bu bazı uzmanlar ac kalmadan sık sık yiyerek kilo verileceğini söylerken bazilarida ac kalmamiz gerektiğini söylüyo if yapiyolar bilemedim valla

Bemimde en merak ettiğim konu bu bazı uzmanlar ac kalmadan sık sık yiyerek kilo verileceğini söylerken bazilarida ac kalmamiz gerektiğini söylüyo if yapiyolar bilemedim valla
Ben bunu diyetisyene sordum yalnış beslenme olduğunu söyledi aç kalınca insan yemeğe saldırıyor kendimde yaşadım bunu ama ara ögün yapınca yemekte sofraya aç olarak oturmamış oluyorum ve saldırmıyorum ama ara ögün yapmadıgım zaman yemekte yediklerimle doymadıgımı hissediyorum sonra yine acıkıyorum

Evet ya yapmışlar valla, büyülü bohça diye bir seri çok çeşitleri var, bunu sevdim ben, mesela Yasemin aromalı da almıştım çok sert geldi
Spor daha olacaktı da botum ayağımı vurdu, dönüşte taksiye bindim mecbur

Bugün mecburen öyle oldu canim, geç uyanmışım, pilatese gidiyordum, saatli olunca mecburen böyle oldu

Doğrudur canim senin dediğin de mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…