İşte takım dedigin böyle olurTamam kepi hak edelim elimizde tutar bekleriz.
Bu sene eşim atacak inş bende kepli resim çekilir hava atarım sizeKız ben de...şimdiki nesil çok şanslı...
Endokrin randevusu çok zor. Bir defa almıştım Antalya' da bir yıl sonrasına vermişlerdi. O zamanlar yine kilo verememe durumum vardı 80' li kilodaydim . Telefonuna hatırlatıcı bölümüne yaz unutma. Biz de unutmayıp hatırlatalım bir gün önceden.Endokrin randevumuz var ablacım 31 ekime almıştım ama gününü kaçırdım tekrar randevu aldım 18 aralık
Hayırlısı ile atın beraber cnmBu sene eşim atacak inş bende kepli resim çekilir hava atarım size
Ayyy abla valla ne güzel olur ben çok unutkanım benim telefonda hatırlatma yok inş unutmam sana zahmet bana hatırlata bilirmisinEndokrin randevusu çok zor. Bir defa almıştım Antalya' da bir yıl sonrasına vermişlerdi. O zamanlar yine kilo verememe durumum vardı 80' li kilodaydim . Telefonuna hatırlatıcı bölümüne yaz unutma. Biz de unutmayıp hatırlatalım bir gün önceden.
Çok tşk ederim canım inşHayırlısı ile atın beraber cnm
Seve seve hatırlatmak bizim işimiz ayıp ettin...Ayyy abla valla ne güzel olur ben çok unutkanım benim telefonda hatırlatma yok inş unutmam sana zahmet bana hatırlata bilirmisin
Canımsın yaaaaSeve seve hatırlatmak bizim işimiz ayıp ettin...
Canim akşam neden yemedin ?şu ve spor çok iyi26 Kasım menüsü
12.30 kahvaltı
2 dilim peynir, bir uzun parça civil, salatalık, 7 karışık zeytin, 1 sahanda yumurta, birkaç dilim patates, 4 parça kuru domates, 1 tatlı kaşığı bal, 1 avuç büyüklüğünde balon ekmek, şekersiz çay.
Akşam yok
Su 2.5 lt
Spor 7000 adım
Olmamış bu menu beğenmedim pideleri tek başına goturmussun haniiiiiii baanaSalı menüsü
Sabah10.00
1.5 dilim pide (ablama gttm bugünde)
1 dilim bez peyniri
1 çatal kızartma patates patlıcan
1 haş yumurta
Öğle14.00
4 kuru köfte
Ayran yeşillik
2 fırında sigara böreği(16.30)
Akşam19.30
1 kase mercimek
Yarım dilim pide
Su 2.5 lt
Spor 15 dk cardio
15 dk egzersiz 1890 adımZipzip-
canım sen peynir diyeti mi yapıyosun25 Kasım
Sabah 10: bir çay bardağı kadar çiğ fındık bir kk peynir
Akşam 16.40 bir avuç ceviz bir kk peynir 2 mandalina 2 kaşık çorba
Su 1000-1200 ml olacak @snglmlk için içicem son bardağı. Ben aslında öğlen yemeğinde su içmeyi severim artık öğlen yemeyince su da içemiyorum
Yürüyüş 10 dakika olmuştur
güzel menü canım sporda var26 Kasım
Saat 15:00 1 haşlamış yumurta, beyaz peynir, çeri domatesi, biber, 1 dilim çavdar ekmeği, güllü yeşil cay
Akşam Yemeği 19 civari
Mercimek çorbası, pırasa yemeği 4 kaşık, salata, 1 dilim çavdar ekmegi
Saat 21:00 1 sb yogurt
Su:3 litre
Spor 2500 adim, 1 saat reformer pilates
Bugün uyanıp acele evden çıkınca böyle oldu artık
afiyet olsun canjm gezmeye gdnce öle oluyoSaat 10.30 bi ceviz bi hurma
11.30 bi tabak kabak yemeği
İki yk tavuklu bulgur pilavı
Bi dilim tb ekmek
Bi çatal çökelek
Roka turp
Öğlen 15.00 Bi küçük fırın makarna
3 kaşık yoğurt
Akşam 18.30
7 hurma
Bi küçük kutu yoğurt
Su 2yi bulur
20 dk yürüyüş
Bugün arkdaşım kahvaltıya diye çağırdı ama yemek vardı sofrada sadece o yüzden kahvaltı yok düzensiz oldu
@Zipzip-
afiyet olsun canjm menün güzel çıtır peynir nasıl oluyor26 Kasım
Sabah: birkaç zeytin ,az peynir, 1 tane yağda yumurta, 2 lokma ekmek,bir avuç taze ceviz içi
Öğlen 12: bir porsiyon fırında tavuk Graten ( sadece tavuk-havuç), 1 kk peynir, yağsız yeşillik, az fındık)
Saat 16.35: yarım avuç çiğ fındık 2 tane kuru kayısı
Saat 18: bir kk peynir
Saat 20: birkaç tane çıtır peynir
1100 cc su 400 cc yeşil çay ( 500 cc yi
Rahatça bitirdim)
canım menün çok az acıkmadın mı adımın çok iyi yaa26 Kasım menüsü
12.30 kahvaltı
2 dilim peynir, bir uzun parça civil, salatalık, 7 karışık zeytin, 1 sahanda yumurta, birkaç dilim patates, 4 parça kuru domates, 1 tatlı kaşığı bal, 1 avuç büyüklüğünde balon ekmek, şekersiz çay.
Akşam yok
Su 2.5 lt
Spor 7000 adım
Afiyet olsun canım neyseki abartmamışsın halley 1 tane ama dikkat edwlim ben kendimde dahilSalı
Kahvaltı
2 dilim peynir
2 dilim ekmek
Domates 3 zeytin 1 tk süzme yoğurt
Ara
1 halley
Aksam
Sulu köfte
Ayran
Ara
1 avuç leblebi kuru üzüm karışımı
Spor
Yarım saat yürüyüş
Suya dikkat etmedim
Geleydin yavrum zipzip toplu katliam yapardı negohatunlaOlmamış bu menu beğenmedim pideleri tek başına goturmussun haniiiiiii baana
Daha fazla pide deme yarınki menum olacak yoksaBabamda pide almış ama ne yapayım
Akşam az geldi acikmiyomusunuz?26 Kasım
Sabah: birkaç zeytin ,az peynir, 1 tane yağda yumurta, 2 lokma ekmek,bir avuç taze ceviz içi
Öğlen 12: bir porsiyon fırında tavuk Graten ( sadece tavuk-havuç), 1 kk peynir, yağsız yeşillik, az fındık)
Saat 16.35: yarım avuç çiğ fındık 2 tane kuru kayısı
Saat 18: bir kk peynir
Saat 20: birkaç tane çıtır peynir
1100 cc su 400 cc yeşil çay ( 500 cc yi
Rahatça bitirdim)
kepekli ekmek candırDaha fazla pide deme yarınki menum olacak yoksa
Yok acıkmıyorum acıkırsam sodaAkşam az geldi acikmiyomusunuz?
Peyniri çok seviyorum Allah ayırmasın çok da tok tutuyorcanım sen peynir diyeti mi yapıyosun
güzel menü canım sporda var
afiyet olsun canjm gezmeye gdnce öle oluyo
afiyet olsun canjm menün güzel çıtır peynir nasıl oluyor
canım menün çok az acıkmadın mı adımın çok iyi yaa
Afiyet olsun canım neyseki abartmamışsın halley 1 tane ama dikkat edwlim ben kendimde dahil
canım döndün mü iyi akşamlarIyi akşamlar kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?