Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ağzına birsey atıp ciksaydin metabolizman çalışsın ☺
Afiyet olsun güzel menu

Sen bi hormonlara baktır hayırlısıyla d vitamini eksikliği filan da kilo vermeye engel diyorlar... aslında o 61 de takılmayı beraber yaşadık tam bitecekti hatta sen benden eksik gidiyordun bile ablanın kaybı, spor yapamaman, misafirlere ikramlıklar filan çıktı başına....Ben de zaten hedefimi şimdiki kilomu korumak olarak güncellendim...Dert etme sen yeter ki tek sıkıntın 61 kilo olsun Allah sağlık versin halledilir bi şekil. Hormonlara baktırdın diyelim bi şey çıkmadı dedi Dr o zaman da diyetisyene gitmeni önericem yıpranıyorsun çünkü böyle.. hatta Gulumse24 yakında gidecekse sorsa arkadaşı var mı sizin oralarda diye... benim önerilerim bunlar canım. Sen üzülme yeter ki sana hiç kıyamıyorum....

Öğlen yediklerim fazlaydı bence. Akşam da 7,30 da eve geldim, geç oldu diye yemedim canım. Zaten bu aralar kilo veremedim o yüzden yememek daha mantıklı geldi.
Cnm yemediğin içinde kilo veremeyebilirsin, aç kalmaktan dolayı vücut yağ depolamaya başlıyormuş, öyle okudum geçen gün instagramda.

Canım kahvaltı abartılı geldi bugün bana, o yüzden akşam yemedim. 9dan sonra acıktım ama dayandım bakalım. Eritebilmek için de yürüyüş yaptım inşallah işe yaramistir.

Güne gittin herhalde
Menün gayet güzel canım ama biliyorsun ki sağlıklı zayıflamanın ilk kuralı kahvaltıyı düzgün ve vakitlice yapmaktır.
Menünü beğendim canım. Yürüyüşü biraz artrırırsan iyi olur...
Kendini bu kadar aç bırakma canım bu hafta senin için önemli bir hafta...hem metabolizman yavaşlar hiç yemezsen akşam
Salı
Kahvaltı
2 dilim peynir
2 dilim ekmek
Domates 3 zeytin 1 tk süzme yoğurt
Ara
1 halley
Aksam
Sulu köfte
Ayran
Ara
1 avuç leblebi kuru üzüm karışımı
Spor
Yarım saat yürüyüş
Suya dikkat etmedim
Aslında çok kötü bir menü değil halleyin dışında....
Medeni cesaretinden dolayı tebrik ediyorum bu pide dilimleri nasıl? Mesela bütün pide 7-8 dilime mi bölünüyor? Hadi diyelim ki bi kez yedin sigara böreği ve 2. Kez pide yemek hiç olmadı ama sen her halükarda yaz menü ki hatalarını göresin....

Cnm yemediğin içinde kilo veremeyebilirsin, aç kalmaktan dolayı vücut yağ depolamaya başlıyormuş, öyle okudum geçen gün instagramda.
Yok canım sadece bugün böyle oldu. Dışarda kahvaltı yaptık çok geldi, yazarken hepsini yazdım diye hatırlıyorum ama sanki az gibi görünüyor size, bana bayağı fazla geldi. Akşam 9dan sonra acıktım o saatte de yemek istemedim.

Sana katılıyorum cvp yazacaktım msj gördüm çok doğru diyorsun aç kalındıgı zaman vücut yağ depoluyor aç kaldıgımızla kalıyoruz

Sağol canım yorumun için, bugünlük böyle oldu, akşamları mutlaka yiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…