Hadi Insallah canimHaftaya bende listedeyim Allah on izniyle
anladım kaptanım@Ytmz dün aksam yazmıssın canım ablamlayım o yüzden aktif olamadım dün aksam
Ablacım olur mu öyle sey neden kovayım seni sen takımın bir parcasısın, duraklama dönemi geciriyorsundur kan degerlerinede bakılsın üzme kendini stres de yapma liste dısı devam edersin bakarsın duruma göre yeniden listeye alırız ❤Pazartesi sabahı misafirim vardı fırsat bulup tartilamadim. Bu sabah da unuttum kahvaltıdan sonra tartıldım 400-500 gram bir fark olur en fazla dedim. Neyse çıktım tartıya
61.7 geldim yine... Allah beni kahretmiye bu ne böyle bilmiyorum. Soluğu aile hekiminde aldım öğleden sonra dersim yoktu. Hiç eve girmeden gittim. Öğleden sonra kan verilmiyormuş boş bir zamanında sabah gel dedi. Cuma gideceğim tiroidlere ve diğer hormonlara bakacak. Eylül 9' dan beri regl de olmuyorum. Moral yerlerde bacilarim. 50 yaşında ya hamileyim ya menopoza tam olarak girdim bilmiyorum yüzüğüm parmağımı sıkıyor kolumda bir hatıra boncuk bilekligim var o oturmuş durumda. Diyet yapıp kilo alıyorum. Utanıyorum bunları yazarken yeminle. Mazeret gibi ama değil valla.... ZipzipimZipzip- yavrum gönül rahatlığıyla beni takımdan istersen atabilirsin zerre kizmam Allah şahidim. Kendime o kadar güveniyordum ki öbür hafta listeye oynaya oynaya girerim bu fazlalıkları atmak hiç de zor değil diye...ama bana büyük bir oyun oynanıyor vücudum resmen muhalefette. Sanmak istiyorum sanırım sağlıkla ilgili bir şeyler var. Aile hekiminin yönlendirmesiyle çözeceğiz inşallah. Zaten @hasbeenandgone bacima da söz verdim baktiracagim diye. Bu cuma halledeceğim inşallah sırasıyla. Sonrasında jinekoloji var aklımda ömrüm boyunca iki üç defa gitmişimdir çok utanıyorum muayene olmaktan... Arkadaşlar benim durumum bu...şiş göbek geziyorum ortalarda. Menümü birazdan yazarım...o abla güzel menü diyeceksiniz büyük ihtimal hatta az bulan bile olabilir...ama bende yağ yakimi durmuş vaziyette. İşin tuhafı hiç saglik şikayetim de yok. Affola diyorum endoplazmikgaripbirkulum
Evet canım daha erken burda kalacagım süre artacak gibi görünüyor ben 2 hafta olarak düşünmüştümDur canım, özlemek için çok erken daha.
Şifa gibisin var yaAblacım olur mu öyle sey neden kovayım seni sen takımın bir parcasısın, duraklama dönemi geciriyorsundur kan degerlerinede bakılsın üzme kendini stres de yapma liste dısı devam edersin bakarsın duruma göre yeniden listeye alırız ❤
Aaa olur mu öyle sey ablacım hiç yorumladım iyi ki takımdaısn seni seviyorum ❤Şifa gibisin var yaCanım kardeşim benim Allah razı olsun senden. Çok yordum seni manen biliyorum. Zamana ihtiyacım vardı gerçekten. Acayip strese giriyordum bayağı beni panik etti bu durum. Çok çok teşekkür ederim.
Ben de seni ve takımımı çok seviyorum.Aaa olur mu öyle sey ablacım hiç yorumladım iyi ki takımdaısn seni seviyorum ❤
Kızçelerim günaydınnnn ❤❤❤ Birazdan evrakları toplamaya gideceğim. Burda hava baya soğumuş şansıma
Arkamdan neler dönüyo resmen skandal
Aaa ne güzel cook sevindim canım
İki ikşimdir yiyirim
Olum bi dur deneyek ona göre söyleyek de miİki ikşimdir yiyirimbanada desen ya bende yesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?